Προς το περιεχόμενο

Ebay Αγορα!!

JimxxZe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!μετα απο ενδιαφερον για μια αγορα πατησα 2 φορες pay now (ξεχωριστα την καθε φορα και λoγω απειριας) μπηκα σε καποια πεδια για την αγορα αλλα δεν την ολοκληρωσα.την επομενη μερα εκανα ολη την διαδικασια αγορας μεσω paypal και ολα καλα ως εδω,τωρα ο εμπορος μου ζηταει να πληρωσο ενα 10% που τον χρεωσαν λεει λογω ακυρωσης των 2 προιοντων που δεν ολοκληρωσα την συναλλαγη! υσχιει κατι τετοιο??ακομη των ρωτω αν εστειλε το δεμα και αν ναι να μου πει το tracking code και στο μονο που παιρνω απαντηση ειναι για το πως θα πληρωσο το υποτιθεμενο προστιμο!τι να κανω::ευχαριστω.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυσκολα τα πραγματα, ο μονος που μπορει να ακυρωσει τις παραγγελιες ειναι ο πωλητης με αμοιβαια συνεννοηση που στην περιπτωση σου δε βλεπω να υπαρχει...

Ισως να εστελνες ενα mail στο ebay ή/και στο paypal για να μαθεις αν οι απαιτησεις του (10%) ειναι νομιμες.Καταστημα ειναι ή ιδιωτης;

Aν μιλαμε για μικρο ποσο και δε θελεις να ρισκαρεις την ακυρωση του ebay λογαριασμου σου ή την παρακρατηση του ποσου απο την καρτα που δηλωσες(...αυτα αναφερουν ατομα με παρομοια εμπειρια) τοτε μαλλον πληρωνεις...:fear:

Δημοσ.

αν ειναι prepaid card τι παρακρατηση να κανει αν δεν εχει μεσα λεφτα?

γι αυτο πηγαινε σηκωσε τα αν ειναι μεγαλο ποσο

Δημοσ.

δηλαδη παιδια απ'οτι καταλαβαινω ο πωλητης δεν εχει αδικο που μου ζηταει χρηματα ετσι?το ποσο αγορας ειναι αρκετα μεγαλο 785$ και το 10% που μου ζηταει αντιστοιχει σε 120$(πολλα λεφτα) τι να κανω? αν δεν τα πληρωσο υπαρχει περιπτωση να χασω ολα τα λεφτα της αγορας;;παρακαλω τα φωτα σας!!!

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 12 : 32 : 28-----

Δυσκολα τα πραγματα, ο μονος που μπορει να ακυρωσει τις παραγγελιες ειναι ο πωλητης με αμοιβαια συνεννοηση που στην περιπτωση σου δε βλεπω να υπαρχει...

Ισως να εστελνες ενα mail στο ebay ή/και στο paypal για να μαθεις αν οι απαιτησεις του (10%) ειναι νομιμες.Καταστημα ειναι ή ιδιωτης;

Aν μιλαμε για μικρο ποσο και δε θελεις να ρισκαρεις την ακυρωση του ebay λογαριασμου σου ή την παρακρατηση του ποσου απο την καρτα που δηλωσες(...αυτα αναφερουν ατομα με παρομοια εμπειρια) τοτε μαλλον πληρωνεις...:fear:

φιλε yank ξεχασα να απαντησω στην ερωτηση σου καταστημα ειναι!

Δημοσ.

Aπ'οτι ειδα υπαρχει η επιλογη της αμοιβαιας ακυρωσης (mutual cancellation) και στην περιπτωση αυτη ο πωλητης ΔΕΝ επιβαρυνεται.Ζητησε του το.

Δημοσ.
Aπ'οτι ειδα υπαρχει η επιλογη της αμοιβαιας ακυρωσης (mutual cancellation) και στην περιπτωση αυτη ο πωλητης ΔΕΝ επιβαρυνεται.Ζητησε του το.

σε αυτη την περιπτωση δεν επιβαρυνεται ουτε ο πωλητης ουτε και εγω?

Δημοσ.

Eσυ γιατι;

Aυτο το 10% που σου ζηταει δεν θα το "πληρωσει" ουτε αυτος.

Κρατα παντως επικοινωνια και οτι email ανταλλασετε κρατα τα αρχειο.

Και καμμια χρηματικη συναλλαγη εκτος ebay.

Prepaid ή πιστωτικη χρησιμοποιεις;

Δημοσ.
Eσυ γιατι;

Aυτο το 10% που σου ζηταει δεν θα το "πληρωσει" ουτε αυτος.

Κρατα παντως επικοινωνια και οτι email ανταλλασετε κρατα τα αρχειο.

Και καμμια χρηματικη συναλλαγη εκτος ebay.

Prepaid ή πιστωτικη χρησιμοποιεις;

εμενα μου ειπε οτι το εχει χρεωθει αυτος!!μουφα? χρεωστικη καρτα eurobank εχω.

Δημοσ.

τελικα δεν δεχεται να κανει αμοιβαια ακυρωση η απαντηση του στην προταση μου για mutual cancellation ειναι η εξης:There is no way to do that as a dispute is already started. τι γινεται απο δω και περα;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...