giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ειναι κλειδωμενο, αλλα ξεκλειδωνει λεει.μονο αμερικη στελνει. Αααααααα σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για όλες της πληροφορίες...Αυτή τη στιγμή κάνω τον σταυρό μου να μην κάνει κανένας άλλος bid....Που αποκλείεται να μη κάνει...Αλλά λέμε τώρα
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 αμα δεν την πατησεις δεν μαθαινεις φιλε.ο τολμων και εχει τσεπη νικα.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 αμα δεν την πατησεις δεν μαθαινεις φιλε.ο τολμων και εχει τσεπη νικα. Οτι δε θα μάθω...Δε θα μάθω...Αλλά έχει ακόμα τρεις μέρες για να τελειώσει
NOMIKOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχώς παιζουν και προγράμματα για αυτόματο χτύπημα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εσύ ξεκαθάρισε το ποσό που είσαι διαθετιμένος να δώσεις και μην παρασύρεσε από άλλους παίχτες.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχώς παιζουν και προγράμματα για αυτόματο χτύπημα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εσύ ξεκαθάρισε το ποσό που είσαι διαθετιμένος να δώσεις και μην παρασύρεσε από άλλους παίχτες. Α ναι ε;Αδικίες....
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχώς παιζουν και προγράμματα για αυτόματο χτύπημα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εσύ ξεκαθάρισε το ποσό που είσαι διαθετιμένος να δώσεις και μην παρασύρεσε από άλλους παίχτες. και αν δεν ξερεις και λιγα αγγλικα ειναι σκετη παγιδα. -----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 11 : 10 : 32----- http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=197291&page=210
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 και αν δεν ξερεις και λιγα αγγλικα ειναι σκετη παγιδα. Αγγλικά ξέρω Όταν λες όμως παγίδα,τι ακριβώς εννοείς;
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 αφου ξερεις αγγλικα δεν εχεις προβλημα.αλλα τη στραβη δεν τη γλιτωνεις .καποτε θα σου κατσει.για διαβασε τι επαθα σημερα?
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 αφου ξερεις αγγλικα δεν εχεις προβλημα.αλλα τη στραβη δεν τη γλιτωνεις .καποτε θα σου κατσει.για διαβασε τι επαθα σημερα? Το είδα μεγάλε,και πραγματικά στενοχωρήθηκα.Να τον γ@μήσεις τον αμερικάνο!Τι δηλαδή;Παίζει;
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 παει να την κανει γυριστη αλλα θα την φαει τελικα.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 παει να την κανει γυριστη αλλα θα την φαει τελικα. Γνώμη μου:γάμ@σε τον τον μαλ@κα!Όχι τίποτα...Αλλά αυτό που έκανε σε σένα μπορεί να το κάνει αύριο και σε κάποιον άλλον απο εδώ μέσα! Για αρχή ζήτα πίσω τα χρήματα,μόλις τα δώσει ή δεν τα δώσει στείλε mails στο ebay και μόλις πάρεις πίσω τα χρήματα σου..."Ανέβασε" του λίγο το feedback ;)
notios7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 θα δουμε φιλε,δεν ειμαι εκδικητικος τυπος αλλα οχι και κοροιδο.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 θα δουμε φιλε,δεν ειμαι εκδικητικος τυπος αλλα οχι και κοροιδο. Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Αλλά όχι να μας πιάνουν κορόϊδα οι Αμερικάνοι τώρα.....
harrysvr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ok παιδια,κατεληθα σε αυτον http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330220148986,100feedback,superseller,woldwideshipping,μεσω paypal,τωρα τα taxsales μπορει να μου πει καποιος τι ειναι?Θα πρεπει να πληρωσω κατι επειπλεον συμφωνα με αυτο?Αν μπορειτε να ριξετε μια ματια και εσεις στο λινκ να μου επιτε available 2 λει υπαρχει περιπτωση μεχρι να κανω εγω την ααγορα να τ εχει παρει καποιος αλλοςκαι να μην το εχει ανανεωσει στο σιτε και δωσω τα λεφτα τσαμπαχωρις να παρω το προιον?Επισης αν βλεπετε πουθενα για condition του προοιοοντος γτ δε βρηκα πουθενα να λει αν ειναι καινουργιο η μεταχειρισμενο..παιζει να ειναι μεταχειρισμενο??Φιλε νοτιε για φορολογηση ελεγα αν δουν οτι η τιμη ειναι αρκτε μεγαλη ετσι ωστε να μου τ φορολογησουν,ποσο περιπου θα ειναι το κοστος αυτης?Το μισο περιπου του ποσου που κανει το προιον μου?Μου προτεινετε να προχορησω στην αγορα?Πως τοβλεπετε Ευχαριστω... Εαν έχεις χώρο(open air και 10-15τμ χωρίς τσιμέντο) πλησίον σπιτιού με σύνδεση adsl και είσαι Πύργο, υπάρχει πιθανότητα για δωρεάν χορήγηση...
JimxxZe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 τι χορηγηση??γιατι απο χωρο αλλο τιποτα εχω κηπο 2 στρεμματα γιαυτο αλλωστε και θα τον αρω τον σταθμο,καποιος που να μπορει να μου απανατησει ποσο θα ειναι το ποσο που θα μου φορολογησει το τελωνειο σε περιπτωση που ελενξουν το πακετο??Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.