notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 τα μπερδευεις ξανα.ρωτας για απλο ελεγχο η φορολογηση ?ο ΑΠΛΟΣ ελεγχος ειναι 3ευρο.αν φορολογηθει αλλαζει η τιμη φιλε.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 τα μπερδευεις ξανα.ρωτας για απλο ελεγχο η φορολογηση ?ο ΑΠΛΟΣ ελεγχος ειναι 3ευρο.αν φορολογηθει αλλαζει η τιμη φιλε. Τι εννοείς φορολογηθεί; Ρε παιδιά...Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο...Με βοηθάτε;Το πρόβλημα μου θα το βρείτε εδώ στο ποστ νούμερο 2077
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 το διαβασα φιλε .πρωτα πρεπει να εισαι σιγουρος οτι δουλευει στην ελλαδα και δεν ειναι κλειδωμενο σε κανα ξενο παροχο.οσο για φορολογηση το καλοκαιρι που εφερα ενα κουτακι ανταλακτικα για κινητο απο αμερικη δεν πληρωσα τιποτα.τωρα τι να σου πω, φιλε μεταχειρισμενο κινητο δεν πληρωνει δασμους.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 το διαβασα φιλε .πρωτα πρεπει να εισαι σιγουρος οτι δουλευει στην στην;Στην Ελλάδα; Ένας άλλος που βρήκα εδώ το δίνει και λέει απο κάτω οτι έχει γίνει jailbroke.... Edit Α ωραία.... Λες να κάνω κανένα bid σε αυτόν; Απλά δεν έχω καταλάβει κάτι...Π.χ. του στέλνω εγώ διακόσια ευρά,και αυτά μετατρέπονται αυτόματα σε δολ.; Κοίτα τι λέει THIS PHONE IS UNLOCKED AND WORKS WITH ANY SIM CARD WORLDWIDE JUST PUT IN YOUR SIM AND THATS IT. NO TURBO SIM NEEDED
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 δοκιμασε ,αλλα χλωμο το βλεπω.εχει πολλα χτυπηματα στην τιμη και θα φτασει ψηλα.δοκιμασε 2 -3 λεπτα πριν το τελος.οχι τωρα.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 δοκιμασε ,αλλα χλωμο το βλεπω.εχει πολλα χτυπηματα στην τιμη και θα φτασει ψηλα.δοκιμασε 2 -3 λεπτα πριν το τελος.οχι τωρα. Αααααα...Ναι...Αυτό το σκέφτηκα και εγώ Θα πατήσω κανένα χτύπημα μεθαύριο... Τώρα,θέλω να πουλήσω εγώ μια τιμονιέρα.Πες οτι βρίσκω αγοραστή,αλλά αυτός είναι απο Αμέρικα...Τι γίνετε;
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ακομα δεν ξερεις απο δημοπρασιες θες να γινεις και πωλητης?κατσε στ¨αυγα σου γιωργο
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ακομα δεν ξερεις απο δημοπρασιες θες να γινεις και πωλητης?κατσε στ¨αυγα σου γιωργο Χαχαχαχα Οκ!Απλά την έχω και κάθεται...Και θέλω να τη δώσω Θα με πεις τώρα πως το κάνουν;
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Απλά δεν έχω καταλάβει κάτι...Π.χ. του στέλνω εγώ διακόσια ευρά,και αυτά μετατρέπονται αυτόματα σε δολ.; από ότι βλέπω δεν έχει επιλογή "Buy Now". Οπότε το χτυπάς (Bid) τουλάχιστον 207,5$,αφού έχει χτυπηθεί ήδη 205$ (Current bid: US $205.00) και ΕΛΠΙΖΕΙΣ οτι δεν θα ενδιαφερθεί κανένας άλλος μετά από εσένα να δώσει παραπάνω. Αν είσαι ο τελευταίος bidder μέχρι να κλείσει η δημοπρασία (Jan-11-09 18:34:48 PST (3 days 7 hours)) σου έρχεται mail ότι την κέρδισες και ζητάει πληρωμή μέσα σε ορισμένο χρονικό διάστημα. Τότε δίνεις κάνεις τη συναλλαγή σου μέσω Paypal και το ποσό μετατρέπεται αυτόματα σε δολ, αφαιρείται από την κάρτα σου και πηγαίνει στον λογαριασμό Paypal του πωλητή. Αν δεν είσαι ο τελευταίος bidder, πάμε για άλλα... edit: με πρόλαβαν........... συμφωνώ, κάνε πρώτα καμιά αγορά και μετά μπλέκεσαι με πώήση, να μάθεις και πως δουλεύει το Paypal.
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 βαλε μια αγγελια εδω στο φορουμ με μια λογικη τιμη.μην ψαχνεσαι με e-bay.δεν ειναι για ερασιτεχνες αυτα.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Bidαρα στο ebay για το i-phone...Τώρα ο θεός βοηθός.... Αν και έβαλα πάραπάνω λεφτά...Αυτό γιατί δείχνει 107; Τέσπα....
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 207,50 αυτος εισαι? Ναι...Αν και έβαλα πάραπάνω χρήματα... Αν θέλω να κάνω antibidινκ ...Τι κάνω;Π.χ. πείτε οτι βρήκα μια καλύτερη προσφορά(αυτή π.χ.) Και αν αυτή η άλλη προσφορά λέει Shipping: To Greece -- Not specified Τι εννοεί;Ότι δε στέλνει;Πιο κάτω λέει shipping and handling is 9.99 Μπερδεύτηκα
JimxxZe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ok παιδια,κατεληθα σε αυτον http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330220148986,100feedback,superseller,woldwideshipping,μεσω paypal,τωρα τα taxsales μπορει να μου πει καποιος τι ειναι?Θα πρεπει να πληρωσω κατι επειπλεον συμφωνα με αυτο?Αν μπορειτε να ριξετε μια ματια και εσεις στο λινκ να μου επιτε available 2 λει υπαρχει περιπτωση μεχρι να κανω εγω την ααγορα να τ εχει παρει καποιος αλλοςκαι να μην το εχει ανανεωσει στο σιτε και δωσω τα λεφτα τσαμπαχωρις να παρω το προιον?Επισης αν βλεπετε πουθενα για condition του προοιοοντος γτ δε βρηκα πουθενα να λει αν ειναι καινουργιο η μεταχειρισμενο..παιζει να ειναι μεταχειρισμενο??Φιλε νοτιε για φορολογηση ελεγα αν δουν οτι η τιμη ειναι αρκτε μεγαλη ετσι ωστε να μου τ φορολογησουν,ποσο περιπου θα ειναι το κοστος αυτης?Το μισο περιπου του ποσου που κανει το προιον μου? Μου προτεινετε να προχορησω στην αγορα?Πως τοβλεπετε Ευχαριστω...
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ok παιδια,κατεληθα σε αυτον http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330220148986,100feedback,superseller,woldwideshipping,μεσω paypal,τωρα τα taxsales μπορει να μου πει καποιος τι ειναι?Θα πρεπει να πληρωσω κατι επειπλεον συμφωνα με αυτο?Αν μπορειτε να ριξετε μια ματια και εσεις στο λινκ να μου επιτε available 2 λει υπαρχει περιπτωση μεχρι να κανω εγω την ααγορα να τ εχει παρει καποιος αλλοςκαι να μην το εχει ανανεωσει στο σιτε και δωσω τα λεφτα τσαμπαχωρις να παρω το προιον?Επισης αν βλεπετε πουθενα για condition του προοιοοντος γτ δε βρηκα πουθενα να λει αν ειναι καινουργιο η μεταχειρισμενο..παιζει να ειναι μεταχειρισμενο??Φιλε νοτιε για φορολογηση ελεγα αν δουν οτι η τιμη ειναι αρκτε μεγαλη ετσι ωστε να μου τ φορολογησουν,ποσο περιπου θα ειναι το κοστος αυτης?Το μισο περιπου του ποσου που κανει το προιον μου?Μου προτεινετε να προχορησω στην αγορα?Πως τοβλεπετε Ευχαριστω... πολλα τα λεφτα φιλε ,αλλα εχεις το πεπονι εχεις και το μαχαιρι.δυο κομματια διαθετει και θα τα βλεπεις για πολυ καιρο ακομα εκει,μεχρι να βαλει καμμια προσφορα για καλυτερη τιμη.αναμονη προτεινω. -----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 10 : 44 : 14----- Ναι...Αν και έβαλα πάραπάνω χρήματα...Αν θέλω να κάνω antibidινκ ...Τι κάνω;Π.χ. πείτε οτι βρήκα μια καλύτερη προσφορά(αυτή π.χ.) Και αν αυτή η άλλη προσφορά λέει Shipping: To Greece -- Not specified Τι εννοεί;Ότι δε στέλνει;Πιο κάτω λέει shipping and handling is 9.99 Μπερδεύτηκα ειναι κλειδωμενο, αλλα ξεκλειδωνει λεει.μονο αμερικη στελνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.