JimxxZe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα,θα ηθελα να μου δωσετε καποιες πληροφοριες σχετικα μεμια αγορα που θελω να κανωψ μεσω εβαυ,θελω να αγορασω ενα μετεωρολιγκο σταθμο,εχω βρει ενα καλο πωλητη στο εβαυ με 100%feedback που αυτο δηλωνει οτι ειναι αρκετα φετεγγυος και αξιοπιστος πωλητης ετσι??.Λοιπον λινκ ειναι αυτο..http://global.ebay.com/Davis_Wireless_Weather_Station_6153_Vantage_Pro2/330220148986/item,shipping εχει και για ελλαδα,Τωρα εγω εχω εδω και αρκετο καιρο ενα λογαριασμο στο paypal οπου εχωβ βαλει και μια prepaiad καρτα μεσα,θα πρεπει να φτιαξω και λογαριασμο στο ebay?Αν ναι θα πρεπει να ειναι ο ιδιος λογαριαςμος οπως το παυπαλ?Δηλωνω κποια καρτα στο εβαυ η ολα γινονται μεσω παυπαλ???Επισης εχω ακουσει πως οτι ερχεται απο εξωτερικο περναει τελωνειο...Τωρα στην περιπτωση μου αν περασει απο τελωνειο ποσο παρα[πανω θα πρεπει να πληρωσω απο την τιμη που εχει βαλει ο πωλητης??Το προιον θα μεταφερθει σο ελτα αθηνας?η θα ερθει στο σπιτι μου η στη πολη που μενω??Πως ακριβως γινονται οι μεταφορες αυτες?Επισης εχω διαβασει για ενα κολπο για να μη πληρωσεις λεφτα στο τελωνειο λεγωντας στοπωλητη να γραψει στο κουτι τιμη μικροτερη των 40ευρω και τη λεξη Gift ..ισχυουν αυτα??Οποιος μπορει να με βοηθησει ..Ευχαριστω
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 πρεπει να γραφτεις στο e-bay .λογαριασμο pay-pal εχεις ,αρα δεν εχεις προβλημα να πληρωσεις.τελωνειο πληρωνεις αναλογα πως θα περασει το δεμα.γραψε δωρο.εδωσα 3 ευρω σημερα στο ταχυδρομειο για μια μητρικη.τελωνειοσημο ελ.βενιζελος.
lambroukos13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 λοιπον εχεις να κανεις τα εξης 1) να ανοιξεις λογαριασμο στο ebay,απλουστατο ακολουθεις ενα ενα τα βηματα και εισαι οκ....προσοχη στην διευθυνση που θα βαλεις ! 2)αφου εχεις ηδη paypal,απλα κανεις link την prepaid σου στον ebay λογαριασμο σου που εφτιαξες στο βημα 1....αυτο γινεται πανευκολα μεσα απο το profile σου στο ebay 3)ναι οτι ερχεται απο αμερικη,περναει τελωνιο 4) το αν θα πληρωσεις εξαρταται ....πχ αν ειναι μικρο το πακετο και δηλωμενο ως gift περναει αερα.....τωρα στην περιπτωση σου δεν ειναι 100% οτι θα το γλυτωσεις (και ας το δηλωσει gift) γιατι ειναι μεγαλο το πακετο και θα το υποψιαστουν! 5) εννοειται οτι σε καθε αγορα απο αμερικη,επιλεγεις usps (ταχυδρομια αμερικης) γιατι εχεις την μεγαλυτερη πιθανοτητα να μην περασει τελωνιο 6)η διαδικασια παραλαβης γινεται απο τα ελτα της πολης σου,σου ερχεται ειδοποιητηριο και πας και παραλαμβανεις...σε περιπτωση που το δεμα εχει περασει τελωνιο πληρωνεις αυτα τα εχτρα στο ελτα κατα την παραλαβη ps: ο πωλητης που εχει βρει ειναι οκ,προχωρα!!απλα ρωτα τον αν στο στελνει ως gift γιατι μερικοι με μαγαζια δεν δεχονται....αυτα!
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Κοίταξα από περιέργεια το λινκ σου και είδα την τιμή, και μετά είδα και αυτήν που είναι μόνο...500$ φθηνότερη. Ο πωλητής είναι ο ιδιος, και δεν είδα πουθενά να λέει πχ ότι είναι used. Δεν λέω τπτ περίεργο, προσεξε μόνο που θα τα δώσεις.
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 καποιο λακο εχει εδω.μεγαλη διαφορα τιμης! Μπορεί απλώς να ελπίζει ότι κάποιο βιαστικοί θα την πατήσουν, ή υπάρχει κάτι στη σελίδα που δεν βλέπουμε. Όπως και νά'χει, ένα email δεν βλάπτει. Είναι πολλά τα λεφτά "Αρη" για να τα ακουμπήσει κανείς χωρίς να αισθάνεται ασφαλής.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Είναι άλλα μοντέλα...Δείτε των 262 δολ. Davis Wireless Console for Vantage Pro2 6152, 6163 των 700 Davis Wireless Weather Station 6153 Vantage Pro2 Αν και τόση διαφορά τιμής...Μάλλον επίτηδες την έχει βάλει για να τη πατήσουν κάποιοι όπως είπε και ο φίλος απο πάνω.
JimxxZe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Παιδια ευχαριστω!Οχι απλα στο λινκ που σα;εδωσα δεν εχει ολολκληρη την εικονα του σταθμου,η εικονα οπου εχει ειναι αυτη της κονσολας,το λινκ που βαλατε με τα 287$ ειναι απλα η κονσολα οχι ο σταθμος ολοκληρος..πχ ο σταθμος αυτος εδω απο ελλαδα για να τον παρεις κανει 966 ευρω,γιαυτο εψαξα στο ebay,Τα βλεπετε ολα οκ?Να προχωρησω στην αγορα?Επισης η μεταφορα θα ερθει στο ελτα της πολης μου και ας εχει περασει τελωνειο?η θα πρεπει να ανεβω αθηνα ετσι κιαλιως περασει δε περασει τελωνιο,γιατι μενω Πυργο..Επισης αν το ελεγχξουν στο τελωνειο τι ποσοστο παραπανω θα πληρωσω?Ευχαριστω για τις απαντησεις σας Επισης τα εξοδα μεταφορας ειναι αυτα που λει ετσι Shipping costs: Calculating... Calculate US $83.45- Greece (Approximately € 66,48)?
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 στο τοπικο σου καταστημα ελτα θα παραλαβεις φιλε, περασει δεν περασει τελωνειο.απλως αν πληρωσεις για τελωνειο σου κοβουν επιτοπου μια αποδειξη για το ποσο.κανενα προβλημα,δεν χρειαζεται να ξεσπιτωθεις.
JimxxZe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Οκ ευχαριστω,αν σε περιπτωση τωρα που το τελωνειο ελεγξει το πακετο ποσο θα ειναι το ποσό που θα μου επιβληθει να πληρωσω?Επισης τα εξοδα για τη μεταφορα τα πληρωνω στον πωλητη του προιοντος μαζι με τα λεφτα που θα δωσω για το προιον?Επισης ειδα πως σε μερικα λει this items is in unopened box,σε αυτο που θελω να αγορασω εγω http://global.ebay.com/Davis_Wireless_Weather_Station_6153_Vantage_Pro2/330220148986/item δεν ειδα κατι τετοιο?Τι συμβαιανει με αυτοΠου μπορω να δω τη κατασταση του προιοντος??Μπορει να ειναι μεταχειρισμενο?Ευχαριστω και παλι
NOMIKOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Επισης τα εξοδα για τη μεταφορα τα πληρωνω στον πωλητη του προιοντος μαζι με τα λεφτα που θα δωσω για το προιον?παλι Στο invoice που θα σου στείλει για να τον πληρώσεις ενσωματώνει και τα έξοδα αποστολής.
JimxxZe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 OK..διαβασα καπου πως αν το ελεγξουν στο τελωνειο πληρωνεις επιπελεον λιγο πιο παραπανω απο την τιμη του προιοντος..Ισχυει???
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 3ευρω τελωνειοσημο ελ.βενιζελος.στο ειπα και παραπανω.
bobidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 λοιπον εχεις να κανεις τα εξης 1) να ανοιξεις λογαριασμο στο ebay,απλουστατο ακολουθεις ενα ενα τα βηματα και εισαι οκ....προσοχη στην διευθυνση που θα βαλεις ! 2)αφου εχεις ηδη paypal,απλα κανεις link την prepaid σου στον ebay λογαριασμο σου που εφτιαξες στο βημα 1....αυτο γινεται πανευκολα μεσα απο το profile σου στο ebay 3)ναι οτι ερχεται απο αμερικη,περναει τελωνιο 4) το αν θα πληρωσεις εξαρταται ....πχ αν ειναι μικρο το πακετο και δηλωμενο ως gift περναει αερα.....τωρα στην περιπτωση σου δεν ειναι 100% οτι θα το γλυτωσεις (και ας το δηλωσει gift) γιατι ειναι μεγαλο το πακετο και θα το υποψιαστουν! 5) εννοειται οτι σε καθε αγορα απο αμερικη,επιλεγεις usps (ταχυδρομια αμερικης) γιατι εχεις την μεγαλυτερη πιθανοτητα να μην περασει τελωνιο 6)η διαδικασια παραλαβης γινεται απο τα ελτα της πολης σου,σου ερχεται ειδοποιητηριο και πας και παραλαμβανεις...σε περιπτωση που το δεμα εχει περασει τελωνιο πληρωνεις αυτα τα εχτρα στο ελτα κατα την παραλαβη ps: ο πωλητης που εχει βρει ειναι οκ,προχωρα!!απλα ρωτα τον αν στο στελνει ως gift γιατι μερικοι με μαγαζια δεν δεχονται....αυτα! Γιατί το λες αυτό; Τι πρέπει να προσέξει κανείς;
JimxxZe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 3ευρω τελωνειοσημο ελ.βενιζελος.στο ειπα και παραπανω. Δηλαδη αμα το ελενξουν στο τελωνειο,και δουν τιμη που ειναι γυρω στα 550 ευρω,θα πρεπει να πληρωσω επιπλεον μονο 3 ευρω???Αν ειναι ετσι ας το ελεξουν δεν υπαρχει προβλημα εγω ελεγα μηπως επρεπε να πληρωσεις την μιση τιμη του προιοντος στπο τελωνειο...οκ ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.