-WISE- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 παιδια συγχωρεστε με αν υπαρχει παρομοιο θεμα! μια πολυ γρηγορη ερωτησουλα! εχει ο ξαδερφος μου conn-x.του ειχανε δωσει τοτε που εκανε την εγκατασταση ενα modem απλο.πηρε λαπτοπ ομως και θελει να συνδεει και το λαπτοπ με το ιντερνετ.προφανως και δεν γινεται αφου το μοντεμ εχει μονο μια θυρα ε8ερνετ. και τωρα η ερωτηση.ποιο ρουτερακι να παρει ωστε να ειναι συμβατο με conn-x?? 8ενκς παιδια!
jtsc21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 παιδια συγχωρεστε με αν υπαρχει παρομοιο θεμα!μια πολυ γρηγορη ερωτησουλα! εχει ο ξαδερφος μου conn-x.του ειχανε δωσει τοτε που εκανε την εγκατασταση ενα modem απλο.πηρε λαπτοπ ομως και θελει να συνδεει και το λαπτοπ με το ιντερνετ.προφανως και δεν γινεται αφου το μοντεμ εχει μονο μια θυρα ε8ερνετ. και τωρα η ερωτηση.ποιο ρουτερακι να παρει ωστε να ειναι συμβατο με conn-x?? 8ενκς παιδια! εξαρταται.υπαρχουν πολοι τροποι 1.να συνδεσει τα 2 pc και να μοιρασει το internet(δεν στο συνιστω) 2.να αγορασει ενα modem router με 2-4 θεσεις ethernet οποτε λυθηκε το προβλημα. 3.να αγορασει ενα ασυρματο modem/router για να συνδεεται ασυρματα απο το λαπτοπ στο Διαδικτυο. τωρα οσον αφορα το 2+3, γβωμη μου να παρεις το 3 γιατι καλυπτει συνηθως και το 2. οποτε αν οι υπολογιστες ειναι κοντα διπλα-διπλα συνδεεται με το καλωδιο.αν οχι συνδεεται ασυρματα
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 απειρα θεματα για αγορα ρουτερ.ας παρει ενα ασυρματο adsl router οπως το speedtouch 585 ποθ το φερνει η forthnet και ο οτε και θα λυσει το προβλημα του.ουτε drivers ουτε το ενα pc να παιρνει απο το αλλο ουτε να αφηνεις ανοιχτο το pc .ολα θα ειναι ευκολα.και adsl2+ και πιο σταθερο.
geothrin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγώ σήμερα πήρα το linksys wag200g για την 4mbit conn-x που έχω. Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος (όσο πρόλαβα να δω και να ρυθμίσω)
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 περασε του και firmware 1.01.06 απο λινκσυς.
-WISE- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω παιδια!να ρωτησω και κατι αλλο?που με συμβουλευετε να ρωτησω?εννοω ποιο καταστημα θα μπορει να με εξυπηρετησει καλυτερα και θα 3ερει απο ρουτερς? και γω speedtouch εχω.απλα θελει ενα φθηνο.μεχρι 50-60 ε. αυτο που του δωσε η κονε3 ειναι το baudtec modem/router .το οποιο εχει μια μονο θηρα ε8ερνετ.με ενα σουιτς θα κανει τη δουλεια του?η μηπως θα σερνονται τα μηχανηματα?ειναι λιγο παλιο.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 α.οπου και να ρωτησεις ειναι που θα πετυχεις.το speedtouch θα το βρεις σε ενα καταστημα καπως http://www.axd.gr και μετα σε oteshop και σε forthnet shop.kapoy 67 kanei.ας παρει απο την αρχη κατι καλο και ας ειναι λιγο πιο ακριβο παρα να το πεταξει μετα.και ειναι κατι που θα το κρατησει πολυ καιρο(δεν ειναι cpu δηλαδη στον χρονο την αλλαζουμε)opote ας παρει κατιπου να αξιζει για να μην ταλεπωρειται.το adsl θα παιζει για πολυ καιρο στην ελλαδα.οσο για το baudtec ναι θα παιξει αμα βαλεις switch αλλα σαν ρουτερ δεν λεει και πολλα.το αν θα σερνονται δεν εχει να κανει μονο με το ρουτερ αλλα και στα ποσα κλειδωνεις και τι κατεβαζει ο καθενας.αμα ειναι browsing tote ok.αν ειναι p2p ολοι τοτε...
-WISE- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 σε ευχαριστω πολυ!!θα δοκιμασω πρωτα το ηδη υπαρχον ρουτερακι και θα ενημερωσω!
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 για απλα πραγματα οκ το baudtec.για πολλα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.