Προς το περιεχόμενο

Asus Eee PC 1000h ή Samsung NC10 ;;;;

celena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Thresh νομίζω ότι είναι λίγο πιο βαρύ από το Asus, αλλά σίγουρα εξακολουθεί να είναι ελαφρύ.

nope όπως είπε και ο kotetsi το Samsung είναι πιο ελαφρύ :-)

άλλο αρνητικό που έχει και ξέχασα να αναφέρω είναι ότι έχει μόνο μια υποδοχή για Ram...άρα για να βάλει κάποιος 2gb πρέπει να βγάλει το 1gb και να πάρει ένα dimm των 2gb...

no dual channel επιπλέον, όχι βέβαια ότι θα καταλάβαινε διαφορά :P

Δημοσ.

Απ' ότι διάβασα, το asus έχει προεγκατεστημένο το Star Office. Με αυτό θα μπορώ να διαβάσω και να επεξεργαστώ αρχεία του MS Office;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι Asus ειναι λιγο ζεστο.Tο δικο μου δειχνει θερμοκρασια cpu 58-60 και δισκου 50-55.Αλλά παντα παιζει ρολο και σε τι επιφανεια το έχεις τοποθετησει.Εχω δει τον δίσκο μου να ειναι στους 35 βαθμούς ακομα και απο πολύωρη λειτουργια.Βεβαια δεν ξερω αν για την ανοδο της θερμοκρασίας ευθύνεται ο Seagate που έχει μέσα.Αν κάποιος φίλος έχει βαλει μέσα κανένα WD Scorpio ας μας παραθέσει την εμπειρία του

Δημοσ.

Λογικο ειναι το NC10 να ειναι σε καποια σημεια λιγο καλυτερο γτ βγηκε αργοτερα απο to 1000H αλλα και παλυ εγω προτηνο το 1000H.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υπάρχει λόγος να προτείνεις το 1000Η από την στιγμή που σε λίγο βγαίνει το 1000ΗΕ...

Δημοσ.
Από την Expansys το συγκεκριμένο μοντέλο θα αργήσεις να το πάρεις..σκέψου ότι είχα βάλει παραγγελία 19/12/2008 και 4/1/2009 δεν ήταν ακόμα σίγουροι πότε θα μου το φέρουν και την ακύρωσα και το πήρα από το pda4u. H μπαταρία του είναι άλλο πράγμα πραγματικά, 5+ ώρες, και σαν εμφάνιση πολύ ωραίο.

sane here... ακριβώς όμως.

δε ξέρω πως είναι γενικά το expansys αλλά για το συγκεκριμένο λαπτοπ μακρια!!!

το pda4u λέει και για 1 χρόνο εγγύηση αλλά δε ξέρω τι ακριβώς εννοεί μιας και πολλοί εδώ λένε ότι η σαμσουνγκ δεν το υποστηρίζει στην Ελλάδα. Δεν το έψαξα πολύ πάντως γιατί το ήθελα..

Σε χαρακτηριστικά είναι τα ίδια οπότε λόγω μπαταρίας και εμφάνισης εγώ ψηφίζω σασμουνγ (ψήφισα δηλαδή εδώ και κανένα μήνα :P). Και η ποιότητα κατασκευής είναι πολυ καλή.

Δημοσ.

Μη παρεις κανενα απο τα δυο και περιμενε αυτο

Οι διαφορες δεν ειναι μικρες ωστε να τις αγνωησεις και να αγορασεις κατι παλιο οπως το 1000h η το nc10.

-Touchscreen

-περιστρεφομενη οθονη, μετατροπη σε book

-GPS

Τετοια εποχη που ερχονται τα windows 7 με υποστηριξη touchscreen ειναι κριμα να αγορασεις κατι το οποιο να μην ειχει τουλαχιστον touchscreen.

Δημοσ.
Μη παρεις κανενα απο τα δυο και περιμενε αυτο

Οι διαφορες δεν ειναι μικρες ωστε να τις αγνωησεις και να αγορασεις κατι παλιο οπως το 1000h η το nc10.

-Touchscreen

-περιστρεφομενη οθονη, μετατροπη σε book

-GPS

Τετοια εποχη που ερχονται τα windows 7 με υποστηριξη touchscreen ειναι κριμα να αγορασεις κατι το οποιο να μην ειχει τουλαχιστον touchscreen.

Δεν έχεις άδικο..κάτι τέτοιο θα είναι πολυ χρήσιμο και ωραίο.

Πότε τα περιμένουμε όμως και σε τιμες πόσο θα ξεφεύγουν;

Δημοσ.

Οι τιμες θα παιζουν στα 500, και προς τα κατω, σαν κανονικα netbook. Εγω υπολογιζω σε 2 μηνες να βγουν εξωτερικο, δεν αργουν, αξιζει να περιμενεις

Δημοσ.
το να δεις 500 για νετμπουκ παντως μονο προοδος δεν θεωρειται

Σωστός!

Το netbook ξεκίνησε με 100 δολάρια και φτάσαμε στα 500 ευρώ και πάμε τον ανήφορο!!!!!!:shock:

Για εμένα δεν νοείται netbook πάνω από 300 ευρώ:mad:

Και το ανησυχητικό είναι πως αντί να πέφτουν ανεβαίνουν!!!!!μήπως φταίμε εμείς?????

Δημοσ.

Αφου τα μεγαλα laptop δε τα αγοραζουν πλεον οπως τα αγοραζαν παλια, επειδη δεν ειναι φορητα.

Οι μονοι φορητοι υπολογιστες ειναι τα netbooks γιαυτο και εχουν ζητηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...