Προς το περιεχόμενο

Asus Eee PC 1000h ή Samsung NC10 ;;;;

celena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά....

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα netbook, αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω από τα δύο.....

Θα ήθελα τη γνώμη σας

Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

Samsung NC10 από μένα...

η μπαταρία του διαρκεί περισσότερο και έχει μεγαλύτερο keyboard ενώ είναι και λίγο πιο ελαφρύ από το Asus

το "κακό" βέβαια είναι ότι πρέπει να το αγοράσεις από το εξωτερικό...

Δημοσ.

To ΝC10 ηρθε και εδω στο pda4u στα 409ευρω.

http://www.pda4u.gr/prod.php?cat_id=130&catname=Samsung

Ψηνομαι γιατι ειναι καλη η τιμη (απο U.K. http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=LT-043-SA

372.3EURO με την μετατροπη συν μεταφορικα ,αν το εκανα καλα) για οποιον δεν αγοραζει απο net.

Το μονο κακο ειναι οτι το pda4u δεν εχει δοσεις στην καρτα σε αντιθεση με e-shop για το asus.

Δημοσ.

ωραιο topic

basilis5 συμφωνω .. γι'αυτο ειμαι σε διλημα..

παιδια ας μας πειτε κι αλλοι τη γνωμη σας γιατι κι εμενα με ενδιαφερει αμεσα...

Δημοσ.

Το Samsung που μπορούμε να το δούμε από κοντά;;

Δεν το έχει ούτε το πλαίσιο, ούτε κανένα άλλο μαγαζί (τουλάχιστον από όσο είδα)

-----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 07 : 23 : 47-----

Samsung NC10 από μένα...

η μπαταρία του διαρκεί περισσότερο και έχει μεγαλύτερο keyboard ενώ είναι και λίγο πιο ελαφρύ από το Asus

Την ίδια μπαταρία σε διάρκεια δεν έχουν;;;

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω οτι η αντιπροσωπία της Samsung δεν υποστηρίζει προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό.Οποτε ειναι λίγο ρίσκο να το παρει καποιος απο έξω.Για σιγουρια μπορει καποιος να απευθυνθει στην PrimeTelecom που εχει τη υποστηριξη των ειδων πληροφορικης στην Ελλάδα.Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 67 96 700

Υποστήριξη Πελατών : 210 67 54 690

Δημοσ.

Από την Expansys το συγκεκριμένο μοντέλο θα αργήσεις να το πάρεις..σκέψου ότι είχα βάλει παραγγελία 19/12/2008 και 4/1/2009 δεν ήταν ακόμα σίγουροι πότε θα μου το φέρουν και την ακύρωσα και το πήρα από το pda4u. H μπαταρία του είναι άλλο πράγμα πραγματικά, 5+ ώρες, και σαν εμφάνιση πολύ ωραίο. Thresh νομίζω ότι είναι λίγο πιο βαρύ από το Asus, αλλά σίγουρα εξακολουθεί να είναι ελαφρύ.

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά....

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα netbook, αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω από τα δύο.....

Θα ήθελα τη γνώμη σας

Ευχαριστώ

ωραιο topic

basilis5 συμφωνω .. γι'αυτο ειμαι σε διλημα..

παιδια ας μας πειτε κι αλλοι τη γνωμη σας γιατι κι εμενα με ενδιαφερει αμεσα...

Μπορείτε να διαβάσετε τα review μου στην υπογραφή μου και να πάρετε μία γεύση από τα δύο netbooks. Αν αγόραζα τώρα netbook θα προτιμούσα το NC10.

Samsung NC10 από μένα...

+1 σε όλα.

προτιμω σαμσουνγκ και εγω,αλλα με το ασους εχεις και 2 χρονια εγγυηση και μια τεραστια κοινοτητα απο πισω σου

Με το Asus έχεις δύο έτη εγγύηση ΜΟΝΟ για τη χώρα αγοράς του και με το Samsung έχεις ένα έτος διεθνή εγγύηση (κι ένα ακόμα συνήθως από τη χώρα που το αγοράζεις - εναρμονισμός στις Ευρωπαϊκές οδηγίες για 2 έτη). Για τη διαδικτυακή κοινότητα της Asus θα συμφωνήσω αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το netbook της Samsung δεν έχει υποστήριξη μέσω ίντερνετ.

Το Samsung που μπορούμε να το δούμε από κοντά;;

Δεν το έχει ούτε το πλαίσιο, ούτε κανένα άλλο μαγαζί (τουλάχιστον από όσο είδα)

-----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 07 : 23 : 47-----

Την ίδια μπαταρία σε διάρκεια δεν έχουν;;;

Το Samsung δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα (και ως εκ τούτου δεν καλύπτεται από την εγγύηση, παρά το γεγονός ότι είναι διεθνής), ενώ όσον αφορά την μπαταρία, το NC10 έχει μεγαλύτερη αυτονομία από το 1000Η.

Από την Expansys το συγκεκριμένο μοντέλο θα αργήσεις να το πάρεις..σκέψου ότι είχα βάλει παραγγελία 19/12/2008 και 4/1/2009 δεν ήταν ακόμα σίγουροι πότε θα μου το φέρουν και την ακύρωσα και το πήρα από το pda4u. H μπαταρία του είναι άλλο πράγμα πραγματικά, 5+ ώρες, και σαν εμφάνιση πολύ ωραίο. Thresh νομίζω ότι είναι λίγο πιο βαρύ από το Asus, αλλά σίγουρα εξακολουθεί να είναι ελαφρύ.

Το 1000Η ζυγίζει 1.45kg και το NC10 1.33kg. Αμελητέα ίσως η διαφορά αλλά το Samsung είναι ελαφρύτερο.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα,

Το Samsung μπορώ να το παραγγείλω μόνο απ' έξω, απ' ότι κατάλαβα, και θα έχει τη γλώσσα της χώρας από την οποία θα το παραγγείλω, σωστά;

Θα μπορώ να βάλω Ελληνικά με κάποια μετατροπή;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...