giannis91 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια εχω τον επεξεργαστη Ε5200 που ειναι στα 2.5hz! πως μπορω να του κανω κλοκαρισμα? και μεχρι ποσο μπορω να το φτασω? (εχω 2x1GB RAM 1066 mhz)!!
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus
ssd93 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω ότι ο άνθρωπος ζητάει να του πούμε συγκεκριμένα για τον υπολογιστή του και αυτός ο οδηγός που είναι γενικός δεν τον βολεύει!!!! Πες μας και το υπόλοιπο σύστημα σου για να σε βοηθήσουμε...
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγώ νομίζω πως ο οδηγός βοηθάει απόλυτα τον φίλο όπως και μερικές άλλες δεκάδες συνφορουμιτών με παρόμοιες απορίες. Αν κολλήσει κάπου διαβάζοντας τον οδηγό εδώ είμαστε. Αν θες να βοηθήσεις να ξεκινήσει απ το μηδέν, be my guest φυσικά
ssd93 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως είχα δυσκολευτεί πολύ με τον οδηγό αυτό ειδικά όταν πρωτοξεκίνησα το o/c και ακόμα δεν έχω πολυκαταλάβει αυτό το κομμάτι του πότε ανεβάζουμε τάση στο nb και στις ram.... Συμφωνώ ότι για να πάρεις μια ιδέα του τι είναι και πως ξεκινάς το o/c είναι πολύ καλός αλλά δεν θα το χαρακτήριζα και πλήρη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.