Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξερεις κανεις αν μπορεις να παιξεις με gamepad το Mass Effect σε υπολογιστη?

Δεν το έχω παίξει το game όπως λέω και από πάνω αλλά λογικά -εννοείται ότι γίνεται-.Γιατί να το κάνεις όμως αυτό ?

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν το έχω παίξει το game όπως λέω και από πάνω αλλά λογικά -εννοείται ότι γίνεται-.Γιατί να το κάνεις όμως αυτό ?

Απλα πηρα ενα gamepad και ενω μου το αναγνωριζουν τα windows 7 στο mass effect δεν μου το εμφανιζει σαν επιλογη.

Οποτε απλα θελω να ξερω αν δεν μπορω γιατι φταιει το χειριστηριο ή αν δεν γινεται στο συγκεκριμενο παιχνιδι...

Δημοσ.
Απλα πηρα ενα gamepad και ενω μου το αναγνωριζουν τα windows 7 στο mass effect δεν μου το εμφανιζει σαν επιλογη.

Οποτε απλα θελω να ξερω αν δεν μπορω γιατι φταιει το χειριστηριο ή αν δεν γινεται στο συγκεκριμενο παιχνιδι...

Κοίτα το χειριστήριο μια φορά δεν φταίει,τώρα γιατί δεν στο αναγνωρίζει στο mass effect δεν ξέρω να σου πω.Πάντως είναι ανούσιο και χαζομάρα να παίξεις με gamepad ένα shooter απ'τη στιγμή που έχεις συνδιασμό πληκτρολόγιου-ποντικιού.

Δημοσ.
Κοίτα το χειριστήριο μια φορά δεν φταίει,τώρα γιατί δεν στο αναγνωρίζει στο mass effect δεν ξέρω να σου πω.Πάντως είναι ανούσιο και χαζομάρα να παίξεις με gamepad ένα shooter απ'τη στιγμή που έχεις συνδιασμό πληκτρολόγιου-ποντικιού.

Ετυχε να βαλω και εγω σημερα Xbox 360 Controller στο PC, πιστεψε με ειναι πολυ πιο αναπαυτικο και στα περισσοτερα Game με Gamepad Support εχεις σχεδον τo ιδιο αποτελεσμα με αυτο του Keyboard & Mouse.

Δημοσ.
Ετυχε να βαλω και εγω σημερα Xbox 360 Controller στο PC, πιστεψε με ειναι πολυ πιο αναπαυτικο και στα περισσοτερα Game με Gamepad Support εχεις σχεδον τo ιδιο αποτελεσμα με αυτο του Keyboard & Mouse.

1η φορά το ακούω αυτό.:o Εγώ πάντως δεν το νομίζω,και όυτε και το χω καταλάβει ποτέ σε game.Πώς γίνεται ο στόχος τους mouse να είναι ίδιος με το στόχο του gamepad ?Aφού το mouse είναι πιο βολικό,και γι'αυτό και οι κονσόλες θέλουν να το προσθέσουν,ειδικά για multiplayer ώστε οι παίχτες να μπορούν να ανταγωνιστούν επιτέλους του παίχτες των PC.

Δημοσ.

Αυτο εχω και γω και θελω να δω αν ειναι ολα καλα με την εγκατασταση...

1η φορά το ακούω αυτό.:o Εγώ πάντως δεν το νομίζω,και όυτε και το χω καταλάβει ποτέ σε game.Πώς γίνεται ο στόχος τους mouse να είναι ίδιος με το στόχο του gamepad ?Aφού το mouse είναι πιο βολικό,και γι'αυτό και οι κονσόλες θέλουν να το προσθέσουν,ειδικά για multiplayer ώστε οι παίχτες να μπορούν να ανταγωνιστούν επιτέλους του παίχτες των PC.

Αν μιλουσαμε για καποιο, warcraft ή Dragon Age θα σου λεγα οτι εχεις δικιο...

Σε shooter δεν ξερω γι αυτο θελω να το δοκιμασω, αλλα σε ποδοσφαιρακια/μπασκετακι και racing το gamepad ειναι πολυ καλυτερο.

Δημοσ.

Bασικά εγώ δεν βλέπω διαφορές σε τέτοια παιχνίδια(ποδόσφαιρα,μπάσκετ,racing,) με το joystick,αλλά να φανταστείς,λόγω του ότι παίζω και 5 χρόνια με πληκτρολόγιο με βολεύει περισσότερο.:P Ε συνήθειες είναι αυτά..

Δημοσ.
Και εγώ το ξεκίνησα πάλι αλλά το άφησα στην μέση για το assassins creed 2 στο ps3 :P. Έχω δυο βδομάδες ακόμα, θα προλάβω \0/

Collectors θα έρθει στο Ελλάντα ή θα πάρουμε το πούλο σαν το dragon age?

Ναι, θα ερθει σε pc, αλλα οχι σε xbox....

Νομιζω οτι μπορεις να το προπαραγγειλεις απο εδω.....

http://www.cdmedia.gr/ProductDetails.aspx?product=d3af1442-ac9c-4747-8258-49764f7e7862

Δημοσ.

Ευχαριστώ!!!

Αφού θα κυκλοφορήσει και στην χώρα μας, πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα να το βρω και στο Πλαίσιο.

Δημοσ.
Ναι, θα ερθει σε pc, αλλα οχι σε xbox....

Νομιζω οτι μπορεις να το προπαραγγειλεις απο εδω.....

http://www.cdmedia.gr/ProductDetails.aspx?product=d3af1442-ac9c-4747-8258-49764f7e7862

Γενικά όμως θα βγει για 360 συλλεκτική;

Θέλω τη συλλεκτική αλλά το πρώτο το έχω στο 360 οπότε αν το ξεκινήσω στο PC δε θα έχω τα saves:cry:

Δημοσ.

Θα βγει και σε 360 το collectors, για Ελλαδα δεν ξερω ποτε και αν θα ερθει.

Edit. Υπαρχει περιπτωση να καθυστερησει λιγακι και η ce του pc. Αν μαθω κατι θα σας πω.

Δημοσ.
Μάλλον θα το παίξω τελικά :P.Το θέμα μου είναι απλά ότι βαριέμαι να το παίξω και ότι δεν έχω και πολύ χρόνο,δηλαδή αν από ότι είδα έχει περίπου 30 ωρίτσες διάρκεια τότες θα το τελειώσω σε 20 μέρες περίπου (και ψιλολίγο λέω) ε και μόνο στην ιδέα κουράζομαι..:-D

Πίστεψέ με, αν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια, δεν πρόκειται να κουραστείς στο ελάχιστο. Ίσα-ίσα που μόλις θα το τελειώσεις θα ζητάς σαν τρελός το επόμενο και θα είσαι πολύ τυχερός μιας και ήδη θα έχει κυκλοφορήσει :)

Δημοσ.

Mass Effect 2 Download Content Plans Unveiled

New in-game pipeline will give players access to new content, news.

Today BioWare unveiled its downloadable content (DLC) plans for Mass Effect 2.

Those who purchase the title new will receive exclusive access to the 'The Cerberus Network,' an in-game pipeline for downloadable content, as well as daily messages and news on upcoming releases for the game at no additional cost. Access requires players to input a single-use unlock code that comes included with all new copies, retail and digital versions.

"The Cerberus Network augments and extends the rich universe of Mass Effect 2," said Dr. Ray Muzyka, co-founder, BioWare and Group General Manager of the RPG/MMO Group of EA. "We're thrilled to be able to reward loyal BioWare and Mass Effect fans with ongoing, high quality content and provide a direct channel for our players to dive deeper into the intriguing lore of Mass Effect."

The first DLC pack is set for release at the game's launch on January 26, and will include new missions, in-game items, and characters. Zaeed, a "rugged and deadly gun-for-hire" will join Commander Shepard in one of the new missions.

A second DLC pack, set for release "after launch" will included the Hammerhead, a new hover tank for players to take control of, along with "new missions and unique in-game items, including Cerberus Assault Armor which boost shields, health and heavy weapon ammo and the M-22 Eviscerator Shotgun."

If you're thinking about buying Mass Effect 2 used, BioWare says fans will have to pay for an activation code to join "The Cerberus Network," though pricing for a code was not revealed in the announcement.

Update: Electronic Arts has clarified to IGN saying all DLC on launch day will be free for those who buy Mass Effect 2 new. Pricing for content released afterward have not been announced.

Δημοσ.

...με μια εβδομαδα καθυστερηση το ce, οπως ειχε γινει και με το Dragon age.

• Ηγηθείτε μιας μοναδικής ομάδας σε μια άκρως επικίνδυνη αποστολή

• Οι παίκτες του πρώτου Mass Effect μπορούν να καταφέρουν save games για να συνεχίσουν την ιστορία του δικού τους στρατηγού Shepard. Τους νέους παίχτες περιμένει μια συναρπαστική περιπέτεια.

-Έντονες μάχες τρίτου προσώπου

• Αναλάβετε και ηγηθείτε με ευκολία μιας επίλεκτης ομάδας, χρησιμοποιήστε 19 κατηγορίες όπλων και εξαπολύστε φονικές δυνάμεις ενάντια στους εχθρούς σας με το ολοκαίνουριο και βελτιωμένο combat system

• Αυξήστε την ένταση με κοντρόλς για στόχευση ακριβείας τα οποία σας επιτρέπουν να χειρίζεστε τη δράση και να ξεπερνάτε ανυπέρβλητα εμπόδια

• Καινούργιο σύστημα τραυματισμών: στοχεύστε το αδύναμο σημείο του εχθρού, και ακρωτηριάστε τον, προκαλέστε έκρηξη ή προκαλέστε αναπηρία για να ακινητοποιήστε αντίπαλους στρατιώτες.

-Ένας ολόκληρος γαλαξίας προς εξερεύνηση

• Ταξιδέψτε μακρινές και επικίνδυνες αποστάσεις στο διάστημα ώστε να συγκεντρώσετε την ομάδα σας για την αποστολή.

• Ερευνήστε μοναδικούς πλανήτες και πάρτε μέρος σε δευτερεύουσες αποστολές για να ανακαλύψετε περισσότερα μυστικά

-Εύρωστη παραμετροποίηση χαρακτήρων

• Επιλέξτε επίπεδο παίκτη, παραμετροποιήστε την εμφάνισή σας και ρυθμήστε τις δυνατότητες και τις δυνάμεις σας. Όσο προχωράτε επίπεδο, κάντε το ίδιο και με τις δυνατότητες του Shepard

• Βελτιωμένο σύστημα συζήτησης σας επιτρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας

Επίσης:

• Το 1ο τεύχος του κόμικ Mass Effect Redemption της Dark Horse

• Εικονογραφημένο βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο

• Το παιχνίδι

• Bonus DVD

• 1 αποκλειστικό αντικείμενο σχετικό με το παιχνίδι

• Cerberus Network Membership Card

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...