Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και τι? φτου και απο την αρχή?

Από την μιά είναι προτότυπο και πολύ ρεαλιστικό και απο την άλλη σπαστικό!

Υποθέτω ότι θα παίζεις με άλλον χαρακτήρα μετά ή αλλιώς θα χρησιμοποιείς τις Dragonball για να τον αναστήσεις:P

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Υποθέτω ότι θα παίζεις με άλλον χαρακτήρα μετά ή αλλιώς θα χρησιμοποιείς τις Dragonball για να τον αναστήσεις:P

Έλιωσα, χαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Καλά τα σπάει μοναδικό game που θα πάρω collector ;)

Στο νέο πλοίο αγοράζεις ψάρια κ άλλα..

Κάπου άκουσα όταν πεθάνεις ο Cerberus όμιλος(lol) σε φέρνει πίσω στη ζωή οπότε ...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε, εμένα πάντως αρκετοί γνωστοί έχουν αρχίσει (χωρίς πλάκα) να ξαναπαίζουν το πρώτο Mass Effect είτε για "ζέσταμα" είτε για να τιγκάρουν τους χαρακτήρες τους.

btw, τα 'χετε μάθει φαντάζομαι τα περί Mass Effect 3, έτσι;

Δημοσ.

Και εγώ το ξεκίνησα πάλι αλλά το άφησα στην μέση για το assassins creed 2 στο ps3 :P. Έχω δυο βδομάδες ακόμα, θα προλάβω \0/

Collectors θα έρθει στο Ελλάντα ή θα πάρουμε το πούλο σαν το dragon age?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παίδες για να παίξω το me2 πρέπει να χω παίξει οπωσδήποτε το 1 ? Ρωτάω γιατί ψάχνω στο google και άλλοι λένε όχι γιατί έχει διαφορετικά endings ,άλλοι λένε ναι ..Μπέρδεμα.

Επεξ/σία από vocals_
Δημοσ.

ειμαι σχεδον σιγουρος πως οχι. δεν ειναι expancion για να χρειαζεται το πρωτο.απλα αν εχεις παιξει το πρωτο, φορτωνει πληροφοριες οπως η φατσα του πρωταγωνιστη, ή καποια abilities που ειχες απο το 1.

Δημοσ.

Δεν χρειάζετε αλλα αν φορτώσεις το save σου απτο 1

και πχ ήταν 60lvl χαρακτήρας τοτε στο 2 8α έχεις πιο πολλά πράγματά από αν δεν ήσουν lvl60 .

Αν δεν το έχεις παίξει τότε 8α παίξεις ένα μικρο prologue που θα σε βάλει στην ιστορία του παιχνιδιού.

Και τέλος όταν φορτώνεις saved θα έχεις άλλη αρχή

κ μπορεί κ άλλο τέλος :P

το παιχνίδι άπλα τα σπάει

Δημοσ.

Mass Effect 2 Download Content Will Be Free At Launch

Details coming next week from BioWare.

Addressing rumors posted by Norwegian newspaper DagBladet (via Joystiq) today, BioWare says any launch day downloadable content they make available for Mass Effect 2 will be free. Details are expected to arrive next week.

"BioWare will not be charging extra for any new Mass Effect 2 content on launch day," the company wrote on its Twitter account. "More DLC details next week."

The rumor stated that not only armor and weapons would be available, but also an unlockable planet and even a new ally named Zaeed Messani. There was also mention of an in-game store called the "Cerberus Network."

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας.:-) Ο μικρός prologue που λες gio θα συμπεριλαμβάνεται στο me2,για guys σαν εμένα που δεν θα χουν παίξει το 1ο και δεν θα ξέρουν την τύφλα τους ?

gio στην υπογραφή σου το αλλά είναι λάθος τονισμένο.:-)

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας.:-) Ο μικρός prologue που λες gio θα συμπεριλαμβάνεται στο me2,για guys σαν εμένα που δεν θα χουν παίξει το 1ο και δεν θα ξέρουν την τύφλα τους ?

Για όσους δεν φορτώσουν saved απτό 1ο υπάρχει αυτό το prologue( σε καποιο vid το λέει )

:P

Δημοσ.

Για τον φίλο που ρώτησε, όχι, δεν είναι ανάγκη να έχεις παίξει το πρώτο Mass Effect αλλά αν αναλογιστείς:

Α) Το ότι το πρώτο ME ήταν κορυφαίο ως παιχνίδι

Β) Το ότι αν εισάγεις στο ME2 60άρη χαρακτήρα από το πρώτο ME έχεις αρκετά +++

Γ) Το ότι τα ME θα είναι τριλογία, άρα μιλάμε για μια σειρά με αρχή, μέση και τέλος

Δ) Το ότι όλοι γουστάρουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια με τον ίδιο χαρακτήρα (είναι πιο οικείος, έχεις δεθεί ρε παιδί μου μαζί του, πώς το λένε; )

...τότε εγώ θα σου συνιστούσα να ξεκινήσεις το ME το πρώτο, να παίξεις με την ησυχία σου και όοοοοταν με το καλό το τελειώσεις, να πας στο ME2. Θα το ξεκινήσεις 1-2 μήνες αφ' ότου έχει κυκλοφορήσει. Ε και;

Δημοσ.

Μάλλον θα το παίξω τελικά :P.Το θέμα μου είναι απλά ότι βαριέμαι να το παίξω και ότι δεν έχω και πολύ χρόνο,δηλαδή αν από ότι είδα έχει περίπου 30 ωρίτσες διάρκεια τότες θα το τελειώσω σε 20 μέρες περίπου (και ψιλολίγο λέω) ε και μόνο στην ιδέα κουράζομαι..:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...