GIORGI. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δωρεάν στο origin https://www.origin.com/irl/en-us/store/free-games/on-the-house 1
Μαύρος Πάνθηρας Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα τσιμπησα σημερα το Mass Effect απο Origin και μπαινοντας μου ζηταει cd key και λογαριασμο EA.Το cd key πως το βρισκω?
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Επειδή έπεσα πάνω σένα(2) πρόβλημα(τα) που μου πήρε κάποια ώρα να το λύσω,μιας και το ΕΑ chat support δεν με βοήθησε και πολύ. Σας το γράφω σαν reference,αν τυχόν πέσει κανείς πάνω στο ίδιο πρόβλημα στο μέλλον να βρει την λύση. (όχι δεν έχω το trilogy,δεν ξέρω αν είναι πακέτο,έχω μεμονωμένα κάθε παιχνίδι στο origin και μιλάμε για καθαρή εγκατάσταση,ούτε mods και ούτε trainers έχει πάνω) Κάνοντας install το παιχνίδι,και βάζοντας να το παίξω,πατώντας την επιλογή play στο origin,δεν έκανε τίποτα το pc..Εμφάνιζε για 1-2sec στα processes ότι έτρεχε το mass effect2 και έκλεινε.. Έσπασα το κεφάλι μου,και αφού στην αρχή googlαροντας έπεσα πάνω σε αυτό εδώ Mass Effect Trilogy: ME2 doesn't start with Origin after install In binaries directory: Rename MassEffect2.exe as MassEffect2Launcher.exe Rename ME2Game.exe as MassEffect2.exe μετά ήρθε άλλο πρόβλημα που απέτρεπε να τρέξει το παιχνίδι.. πήγαινε να τρέξει και αυτή την φορά πετούσε το εξής σφάλμα: Invalid License. Reason Code= missing DLL MSVCP80.dll Error 0x7E το οποίο όσο και να έψαξα μέσα στα φόρουμς της ΕΑ και στο chat support,λύση δεν βρήκα,ακόμα και μετά την εγκατάσταση των πακέτων Visual C++ Redistributable Packages.. Οπότε συνέχισα να ψάξω και αφού κόντεψα να πέσω στο deep web κατέληξα σε ένα "μαύρο" site και έκανα ότι ακριβώς έγγραφε ένα από τα posts (Spectronyx) από κάτω: 1)Go to your Binaries folder: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Mass Effect 2\Binaries 2)In said folder you have 4 file types that you will need. 3)First are the MassEffect2.exe and MassEffect2.par files. Delete both of these. 4)Next rename your ME2Game.exe and .par files to MassEffect2.exe and MassEffect2.par. 5)Run your new MassEffect2.exe as admin and presto! It works with the trainer. *Essentially you are replacing the MassEffect2 game files with the ME2Game files.
mike299 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Επειδή έπεσα πάνω σένα(2) πρόβλημα(τα) που μου πήρε κάποια ώρα να το λύσω,μιας και το ΕΑ chat support δεν με βοήθησε και πολύ. Σας το γράφω σαν reference,αν τυχόν πέσει κανείς πάνω στο ίδιο πρόβλημα στο μέλλον να βρει την λύση. (όχι δεν έχω το trilogy,δεν ξέρω αν είναι πακέτο,έχω μεμονωμένα κάθε παιχνίδι στο origin και μιλάμε για καθαρή εγκατάσταση,ούτε mods και ούτε trainers έχει πάνω) Κάνοντας install το παιχνίδι,και βάζοντας να το παίξω,πατώντας την επιλογή play στο origin,δεν έκανε τίποτα το pc..Εμφάνιζε για 1-2sec στα processes ότι έτρεχε το mass effect2 και έκλεινε.. Έσπασα το κεφάλι μου,και αφού στην αρχή googlαροντας έπεσα πάνω σε αυτό εδώ Mass Effect Trilogy: ME2 doesn't start with Origin after install μετά ήρθε άλλο πρόβλημα που απέτρεπε να τρέξει το παιχνίδι.. πήγαινε να τρέξει και αυτή την φορά πετούσε το εξής σφάλμα: Invalid License. Reason Code= missing DLL MSVCP80.dll Error 0x7E το οποίο όσο και να έψαξα μέσα στα φόρουμς της ΕΑ και στο chat support,λύση δεν βρήκα,ακόμα και μετά την εγκατάσταση των πακέτων Visual C++ Redistributable Packages.. Οπότε συνέχισα να ψάξω και αφού κόντεψα να πέσω στο deep web κατέληξα σε ένα "μαύρο" site και έκανα ότι ακριβώς έγγραφε ένα από τα posts (Spectronyx) από κάτω: Η ειρωνεία είναι ότι αν κατέβαζες κανένα repack, θα έπαιζες μέσα σε δέκα λεπτά.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Η ειρωνεία είναι ότι αν κατέβαζες κανένα repack, θα έπαιζες μέσα σε δέκα λεπτά. ναι είναι λίγο μλκια να συμβαίνουν τέτοια προβλήματα με originale παιχνίδια,και των πειρατών να ναι οκ
Predatorkill Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 ναι είναι λίγο μλκια να συμβαίνουν τέτοια προβλήματα με originale παιχνίδια,και των πειρατών να ναι οκ Ή ακομα χειροτερα, ο πειρατης να ξερει τη λυση και οχι η ΕΑ 1
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ή ακομα χειροτερα, ο πειρατης να ξερει τη λυση και οχι η ΕΑ ε ναι :P όπως είδες,η λύση ήρθε από site με τρέηνερ
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 κλασικά ότι πέφτει στα χέρια μου και μοντάρετε,του βάζω χέρι.. Έτσι και το ME2 έχει mods και βρήκα το απόλυτο για textures-models,και είναι απότι βλέπω από τις ψήφους στο nexusmod. A Lot Of Textures (ALOT) for ME2 είναι 2.6GB το κύριο αρχείο + 84mb το addon (κάντε backup τα αρχεία σας πριν το βάλετε,γιατί κάνει replace τα πάντα με 2k & 4k) οδηγίες εγκατάστασης θα χρειαστείτε και το ΜΕΜ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα