Tritton Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν έχει κάποιος το ΜΕ 1 μπορεί να μου πεί σε τι ανάλυση παίζει max το παιχνίδι;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Γιατί, πόσο θες να το πας; Δεν θυμάμαι max, αλλά μέχρι 1920 πρέπει να πηγαίνει σχεδόν σίγουρα, για πιο πάνω δεν ξέρω.
Tritton Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Στα 2560χ1440 τα τρέχω όλα τα games κι αν είναι να μου κόβει τα πλάγια στην οθόνη όπως το SR2 θα με χαλάση.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Θα σε γελάσω για τόσο ψηλή ανάλυση. :/
Iridium Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Πέρασαν δύο χρόνια από την κυκλοφορία του Mass Effect 2 και είπα να το ξαναπαίξω με τα "ανανεωμένα" γραφικά αλλά μου βγάζει error . Το έχει δοκιμάσει κανείς ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Με τα texture packs που είχα κάνει link; Ναι, δούλεψε κανονικά.
Iridium Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Με τα texture packs που είχα κάνει link; Ναι, δούλεψε κανονικά. Ναι αυτό λέω. Τι ακριβώς έκανες και δούλεψε; Αυθεντικό το έχεις ;
ex3Lmei Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχω παιξει κανενα DLC ...Αξίζει να τα αρχίσω;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αυτό λέω. Τι ακριβώς έκανες και δούλεψε; Αυθεντικό το έχεις ; Ακολούθησα τις οδηγίες με texmod κλπ για Steam που γράφει στο topic που έχει κάνει στο BioWare forum. Εκείνο που link-άρεται μέσα στο άρθρο. @ex3lmei Εγώ τα έχω όλα με ιστορία, (Overlord, Lair of the Shadow Broker, Arrival) επειδή θέλω την complete εμπειρία(και η ΕΑ τα complete φράγκα μου ). Γενικά, αυτό που ήταν πιο καλό από τα DLCs ήταν το Lair. Το Overlord είναι πολύ δευτερεύον νομίζω και το Arrival είτε το κάνεις, είτε δεν το κάνεις, το 3 ξεκινάει με το ότι τα γεγονότα του έχουν γίνει. Μόλις τερμάτισα με τον "νέο" Sheploo (default male Shepard φάτσα) το ΜΕ1 για άλλη μια φορά και πάω να το ξανατερματίσω να πάει 60 και να τον βάλω έτοιμο για το 2 κ.ο.κ. Ώστε στο 3 να έχω τον δικό μου custom που δεν έχει κάνει "perfect run" και είχε romance την Liara και τον "νέο" Sheploo που θα κάνω τα πάντα και θα μείνει με εμ... το όπλο στο χέρι και κατευθείαν στην Tali στο 2. Όχι να μην το έχω και ενοχές ότι την άφησα την Liara για την Tali, αλλά tough luck blue lady. (και να κάνουν την Tali κανένα τέρας στο 3... ) Και όποιος με πει καμμένο... δίκιο θα έχει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Όσοι δεν έχετε παίξει το 2: Μερικά spoilers / δεν θα καταλάβετε όλα τα jokes.
kanesaxo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Το ξαναεγκετέστησα μετά απο αιώνες για να το απολαύσω στις 40" Απίστευτο παιχνίδι,για άλλη μια φορά.
spacefart Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 το περασα και εγω μια μιας και αναμενεται το 3 σε λιγο καιρο.. απλα εχω ενα θεμα.. αυτο το κυκλικο ρανταρ κατω δεξια.. αναβοσβηνει συνεχως αντι να φαινεται σταθερα.. και κανει και ενα περιεργο ηχο καθως αναβοσβηνει.. ειναι θεμα καποιου patch να περασω? ειναι καποιο glitch? ξερει κανεις σχετικα ? γιατι μυ σπαει τα νευρα καθως αναβοσβηνει με τον γελοιο ηχο που το συνοδευει..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δεν το έχω δει ποτέ αυτό (ούτε με Nvidia όταν είχα, ούτε με ATI τώρα), τσέκαρες στο forum της BioWare;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα