Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αυτό το post εξηγεί επί μέρους όλα τα dataz που κάνει import το save. Αν κάνεις import lv60 χαρακτήρα π.χ. ο Shepard στο 2 ξεκινάει στο lv5. Δεν το θυμόμουν αυτό. Οκ, γράψε λάθος για το 0.
Greygore Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι, το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί είχα κάνει μερικές βλακείες και αρχικά ο Shepard μου έγινε import στο lv59 (Ας είναι καλά το Bring Down the Sky που τον boostαρε στα τελευταία 500-ish xp)
antonl Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αυτό ακριβώς ήθελα, ευχαριστώ πολύ και για την αφαίρεση των spoilers
Galis Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 δεν εχω τα saves αλλα με ψησατε να αρχισω απο το πρωτο
gio@ Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 έτσι έτσι παίξτε το και εσείς γιατί εμείς πολλές φορές έχουμε παίξει και τα 2 και δεν κάνει xD 2 βδομάδες πριν το τερμάτισα στο insanity και το 1 και το 2 (γιατί είχα χάσει τα saves)
greenmachine Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Πολλές φορές διαβάζω το διάλογο πριν αυτός εξελιχθεί, οπότε φυσιολογικά πατάω space να κάνω skip. Πολλές φορές όμως εμφανιζεται το wheel στο τέλος του διαλόγου, και έτσι επιλέγει απαντήσεις αυτόματα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?? Γίνεται λίγο εκνευριστικό, δε θυμάμαι αν είχα τέτοιο πρόβλημα στο 1ο. Πάντως, είναι παιχνιδάρα!!
gio@ Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Πολλές φορές διαβάζω το διάλογο πριν αυτός εξελιχθεί, οπότε φυσιολογικά πατάω space να κάνω skip. Πολλές φορές όμως εμφανιζεται το wheel στο τέλος του διαλόγου, και έτσι επιλέγει απαντήσεις αυτόματα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?? Γίνεται λίγο εκνευριστικό, δε θυμάμαι αν είχα τέτοιο πρόβλημα στο 1ο. Πάντως, είναι παιχνιδάρα!! Στο 1 γινόταν λίγο έως καθόλου στο 2 και μένα με έχει ενοχλήσει λίγο αλλά όχι τόσο ώστε να το ψάξω
chek2fire Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μόλις τέλειωσα το arrival και νομίζω περίμενα περισσότερα από το τελευταίο dlc. Δεν ήταν τπτ ιδιαίτερο ούτε σαν story ούτε σε διάρκεια. Δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί έκανε ο sheppard τέτοια επιλογή να θυσιάσει τόσες πολλές ζωές για να κερδίσει χρόνο στην επιδρομή των reaper. Νομίζω ότι είναι και τελείως αντίθετο με την φιλοσοφία του παιχνιδιού μέχρι τώρα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Και για όσους ξαναπαίζουν για saves/fun ή πρώτη φορά το 2 (υπάρχουν ): Mass Effect texture mod makes massive improvements to main characters Προσοχή όμως: The mod’s author warns that the ultra version of the mod can result in 10-15 minute loading times when you first boot up the game, but you’ll be getting the very highest resolutions once the wait is done.
Tobajara Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μόλις τέλειωσα το arrival και νομίζω περίμενα περισσότερα από το τελευταίο dlc. Δεν ήταν τπτ ιδιαίτερο ούτε σαν story ούτε σε διάρκεια. Δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί έκανε ο sheppard τέτοια επιλογή να θυσιάσει τόσες πολλές ζωές για να κερδίσει χρόνο στην επιδρομή των reaper. Νομίζω ότι είναι και τελείως αντίθετο με την φιλοσοφία του παιχνιδιού μέχρι τώρα. Τυχαίνει να ξαναπαίζω τα DLC αυτό τον καιρό και ήταν αρνητική έκπληξη η απουσία επιλογών και στο Lair of the Shadow Broker και στο Arrival. Όσο κι αν το πρώτο σώζεται από το καλό σενάριο και, κυρίως, από την κατάληξη, το Arrival ήταν αδικαιολόγητα γραμμικό και δε σου άφηνε περιθώρια για τίποτα ενώ είχε ένα σωρό σημεία. Να ειδοποιήσεις την αποικία, να σώσεις τη γιατρό, να φύγεις πριν ή μετά...Δεν ξέρω, όντως πολύ κόντρα στο πνεύμα του original.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Γενικά τα DLCs ήταν... όχι τόσο καλά όσο θα μπορούσαν. Εδώ μιλάει με το Normandy στο Arrival και απαντάει άσχετος που λέει ότι το Normandy έρχεται και στο "Get us out of here Joker!", ο Joker που θα μπορούσε να πετάξει έστω ένα canned "Aye aye Commander" ή κάτι τέλος πάντων και όχι απόλυτη κομπαρσαρία.
interkirilos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ρε παίδες έχω παίξει όλα τα Dlc έκτος απο το arrival, ήθελα να ρωτήσω: έχει κάποια σημαντική επιλογή που θα περάσει στο 3; Sent from my iPod touch using Insomnia
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Χμ... έχει μια επιλογή που κάνεις, αλλά ό,τι και να διαλέξεις έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Το Arrival και να μην το κάνεις, το 3 θα ξεκινήσει σαν να έχει γίνει. Δεν χάνεις και τίποτα πάντως. Γενικά ανούσιο αρκετά DLC αυτό. Εγώ το είχα πάρει βέβαια, γιατί ήθελα complete stuff. (DLC target) Ξανάρχισα και το 1 με Sheploo (default male Shepard) ο οποίος δεν θα κάνει romance στο 1(σε σχέση με τον custom μου, που είχε πάει με Liara) και θα πάω στην Tali κατευθείαν στο 2. Έτσι για να δω την διαφορά αν θα παιχτεί κάτι και επίσης γιατί θυμήθηκα τι ωραίο που είναι και το πρώτο. (έστω και με το mother of all bounces: Mako)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα