Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μόνο η Jack μου πέθανε αλλά πολύ που νοιάστηκα.Βλαμμένη ήταν έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=P383kGhUbhk

1:41. Αυτό γίνεται πάντα. Samara, Jack (και Morrinth, ναι την είχα ξεχάσει / κάνει splat με την Samara) κρατάνε το barrier. Κουράζονται ναι, αλλά δεν πέφτει.

A μπράβο ακριβώς εκεί στο τέλος στο 1,44 που κάνει το δυνατό shockwave και τους ξαποστέλνει τους rippers σε μένα δεν το έκανε και επειδή πεινούσαν και τα κουνούπια άρπαξαν και έναν.

Εμένα μόνο η Jack μου πέθανε αλλά πολύ που νοιάστηκα.Βλαμμένη ήταν έτσι κι αλλιώς.

Περισσότερο για τα trophies είναι.Αλλιώς ούτε εμενα δεν θα με ένοιαζε που πέθανε κάποιος.

• Moderators
Δημοσ.

Περίεργο ότι δεν το έκανε... :/ Κάνε την και lvl up όσο μπορείς πριν την αποστολή.

Εμένα με νοιάζει ποιος ζει / ποιος πεθαίνει για την ιστορία. :)

Δημοσ.

Ναι αλλά η ζωή δεν είναι έτσι. Δεν γίνεται να την γλυτώνουν όλοι. :P :P

• Moderators
Δημοσ.

Well, it's a game. :P :P

Και άλλωστε δεν την γλύτωσε η Ashley στο ΜΕ1. :P

Αλλά τόσο πρηξ@ που ήταν και ο Kaiden στο 2, ίσως έπρεπε να αφήσω και τους 2 να πεθάνουν με την βόμβα.

Κρίμα που δεν γίνεται.

Δημοσ.

Περίεργο ότι δεν το έκανε... :/ Κάνε την και lvl up όσο μπορείς πριν την αποστολή.

Εμένα με νοιάζει ποιος ζει / ποιος πεθαίνει για την ιστορία. :)

Αυτό θα κάνω τώρα στο δεύτερο career.Πάντα garrus και miranda ανέβαζα και αργότερα +kasumi.Samara μια φορά την είχα σαν team.Το καλό είναι ότι είναι είδη lvl 26 ο shepard και όλοι οι υπόλοιποι έχουν αρκετά points οπότε είναι ένα + σε όλο το game.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πάει καλύτερα στο thread του ME1 αλλά ας ρωτήσω δω.

Τερμάτισα το ME1 μ έναν vanguard. Κάπου στην πορεία ανακάλυψα πως θα ταν καλύτερα να χα ξεκινήσει με κάποιον άλλο χαρακτήρα, να παίξω για λίγο ώστε να ξεκλειδώσω κανα skill και μετά να παιζα με τον χαρακτήρα που θελα.

Και τώρα η ερώτηση. Αξίζει τον κόπο να ξεκλειδώσω το singularity με κάποιον άλλον και να παίξω πάλι μ έναν νέο vanguard ή να μη μπω στον κόπο γιατί στο ME2 (που θα γίνει import ο χαρακτήρας) δε θα χει διαφορά;

Δημοσ.

γινεται να χρησιμοποιησεις τον χαρακτηρα του 1 στο 2?

Ναι. Αν εχεις τα save βρίσκει το χαρακτήρα μονο του το παιχνίδι iirc

Δημοσ.

Δεν το έχω κάνει αλλά γίνεται. Αλλάζουν και κάποια πρόσωπα στο story αν το κάνεις, ανάλογα με το ποιον είχες ή δεν είχες σώσει στο 1

• Moderators
Δημοσ.

Και τώρα η ερώτηση. Αξίζει τον κόπο να ξεκλειδώσω το singularity με κάποιον άλλον και να παίξω πάλι μ έναν νέο vanguard ή να μη μπω στον κόπο γιατί στο ME2 (που θα γίνει import ο χαρακτήρας) δε θα χει διαφορά;

Εξαρτάται από σένα, αλλά στο 2 (για ευνόητους λόγους) ξεκινάει από το 0 ο Shepard στο skill tree και με imported save.

γινεται να χρησιμοποιησεις τον χαρακτηρα του 1 στο 2?

Yup, όπως του/της είχες αλλάξει το πρόσωπο (αν το είχε κάνει) και με τις επιλογές που έκανες στο 1 να έχουν μεγάλο και σε άλλα μέρη μικρό (αλλά νοσταλγικό) αντίκτυπο. Αρκεί να έχεις το save με τον χαρακτήρα.

Δημοσ.

Εξαρτάται από σένα, αλλά στο 2 (για ευνόητους λόγους) ξεκινάει από το 0 ο Shepard στο skill tree και με imported save.

[...]

Ναι αυτό λογικό κι αναμενόμενο απλά είχα την απορία αν περιορίζεσαι ή πλεονεκτείς σε skills ανάλογα αυτά που θα χει ο imported character. Δηλ. αν θα πάω έναν πχ vanguard 1ου lvl ΜΕ1=>ΜΕ2 θα χει διαφορά απ το να πάω έναν lvl 60 που θα χει extra skills μέσω unlocks και θα χει ολοκληρώσει όλα τα achievements;

Δημοσ.

Δηλ. αν θα πάω έναν πχ vanguard 1ου lvl ΜΕ1=>ΜΕ2 θα χει διαφορά απ το να πάω έναν lvl 60 που θα χει extra skills μέσω unlocks και θα χει ολοκληρώσει όλα τα achievements;

Αυτό το post εξηγεί επί μέρους όλα τα dataz που κάνει import το save. Αν κάνεις import lv60 χαρακτήρα π.χ. ο Shepard στο 2 ξεκινάει στο lv5.

Source

Edit: Προσοχή, έχει μερικά spoilers, οπότε αν ενδιαφέρεσαι μόνο στα "τεχνικά" του importing και όχι στο story, παραθέτω απο το άρθρο :-D

Due to several gameplay changes, your character's level and abilities will not transfer over to Mass Effect 2. However, the game will acknowledge your character's level and morality and adapt it in ways that map across to the new system as well. The higher the level of the imported character, the greater the bonuses granted upon importing.

*A portion of the character's Paragon/Renegade points (up to 190 each, which requires the bar(s) to be 50% full) are transferred over.

*Importing a level 1 through level 49 character will grant 1,000 XP (the player starts at level 2), 20,000 credits, and 2,500 of each resource.

*Importing a level 50 through level 59 character will grant 2,000 XP (the player starts at level 3), 30,000 credits, and 5,000 of each resource.

*Importing a level 60 character will grant 4,000 XP (the player starts at level 5), 50,000 credits, and 10,000 of each resource.

*Having the "Rich" achievement from Mass Effect will grant an additional 100,000 credits.

*The import bonuses will stack with the Mass Effect 2 completion starting bonuses (200,000 credits and 50,000 of each resource).

Shepard's first name, gender, background (Colonist, Earthborn, or Spacer), and career history (Sole Survivor, War Hero, or Ruthless) cannot be changed. The player, however, may alter the class of their new character, as well as Shepard's appearance. It is worth noting that if the player opts to change the latter, they must start from scratch to re-design their character's look -- one cannot simply change the hair color or nose of the previous character.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...