raven3x7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Κι όμως τι; Να κατεβάσω το jpeg; http://social.bioware.com/page/me2-dlc Αυτό είναι το link με τα DLCs και σε 12 λεπτά περίπου θα πρέπει να εμφανιστεί. my bad, και γω το buy button έψαχνα Btw το Overlord αξίζει τα 5€?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Χμ... δεν λέει κάτι τρελό το Overlord αλλά έχει την φάση του. Το Arrival το περίμενα κάπως καλύτερο, ωραίο γενικά αλλά ως συνήθως με τα DLCs μικρό. Δεν μου άρεσε που δεν είχαμε κάτι με τον/την Virmire Survivor για να ηρεμίσει η κατάσταση με Kaidan/Ashley. Επίσης αναρωτιέμαι πόσο μεγάλο impact θα έχει το τέλος του DLC στο ME3. Από την μία ότι καθυστερούμε πάλι τους Reapers για κάμποσο και η δίκη που λένε ότι θα χρειαστεί να περάσει ο Shepard.
raven3x7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Χμ... δεν λέει κάτι τρελό το Overlord αλλά έχει την φάση του. Χμμμ, δεν νομιζω οτι αξιζει τα 5€ τοτε, αν και ακοθσα οτι εχει καλο στορυ. Το Arrival το περίμενα κάπως καλύτερο, ωραίο γενικά αλλά ως συνήθως με τα DLCs μικρό. Δεν μου άρεσε που δεν είχαμε κάτι με τον/την Virmire Survivor για να ηρεμίσει η κατάσταση με Kaidan/Ashley. Επίσης αναρωτιέμαι πόσο μεγάλο impact θα έχει το τέλος του DLC στο ME3. Από την μία ότι καθυστερούμε πάλι τους Reapers για κάμποσο και η δίκη που λένε ότι θα χρειαστεί να περάσει ο Shepard. Μονο η μαχη γύρο απο το artifact νομιζω οτι αξιζε. Κατα τα αλλα απλως μια μικρη εισαγωγή στο πως θα ξεκινήσει το ΜΕ3 μου φανηκε. Για τον/την Virmire Survivor φημολογούνταν οτι θα έβγαζαν ξεχωριστό DLC αλλα απ'οτι φαίνεται ακυρώθηκε. BTW δεν τους καθυστερησε ο Shepard και για παρα πολυ. "Μηνες ισως και χρονια" λεει και μαλλον θα αποδειχθει πιο κοντα στο πρωτο υποψιαζομαι. Γενικα παντως αν οι Reapers ηταν τοσο κοντα το ολο στορυ με τους Collectors ειναι πολυ ακυρο. Ενα απο τα ελαχιστα σημεια που υστερουσε το ΜΕ2 του ΜΕ1 ειναι η ιστορια. Το κακο ειναι οτι lead writer για το ME3 einai o idiow me to ME2 και οχι αυτος του ΜΕ1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Give Tali teammate / romance πάλι και να δούμε το πρόσωπο της αυτή τη φορά (και να μην είναι Cthulhu) στο 3 και είμαι κομπλέ. Και Garrus 2nd teammate φυσικά.
ondine Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δεν είμαι φίλος των bioware rpg αλλά έκαναν τρελή μαγκιά, δίνουν το ΜΕ2 δώρο με την αγορά του DA2: http://dragonage.bioware.com/me2offer/
raven3x7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δεν είμαι φίλος των bioware rpg αλλά έκαναν τρελή μαγκιά, δίνουν το ΜΕ2 δώρο με την αγορά του DA2: http://dragonage.bioware.com/me2offer/ Καλα πρεπει να πατωσε αυτο BTW The Cerberus Network was not included in my 'Sequel Celebration' copy of Mass Effect 2. The Cerberus Network is not included in this promotion, but is still available for purchase if you wish to access that content. For more information on the Cerberus Network, click here.
Greygore Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 The Cerberus Network was not included in my 'Sequel Celebration' copy of Mass Effect 2. The Cerberus Network is not included in this promotion, but is still available for purchase if you wish to access that content. For more information on the Cerberus Network, click here. Oh, EA, you'll never change... Πάω στοίχημα οτι τα geniuses στο marketing dept. της EA πρέπει να πήραν προαγωγή που βρήκαν τρόπο να δικαιολογήσουν την πώληση του Day-1-DLC του ME2 - ένα σύστημα που αρχικά το πλάσαραν σαν πόλεμο κατά των μεταχειρισμένων games - σε store-bought νέο παιχνίδι (μη μεταχειρισμένο δηλαδή). Also: I bought Dragon Age II used, am I still eligible to get the copy of Mass Effect 2? Yes, but you must first purchase and install the Online Pass content (The Black Emporium). Then follow the steps you would take if you lost your code (Question #4). Please allow 72 hours between time of purchase and using the lost code tool. Day-1-DLC again, ιδέα μου είναι ή άρχισε να φωνάζει "desperate" το όλο marketing campaign της ΕΑ; [/rant]
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Desperate φωνάζει το Dragon Age 2 ξεκάθαρα πλεόν. Καλά να πάθουν, ήθελαν κονσολοποιημένα rpg. Στον πάτο και ακόμα πιο κάτω με τις ευχές μου.
king2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Τι παιχνιδάρα είναι αυτή ρε παιδιά.Το άρχισα χθες και είδη έχω 14 ώρες.Τέτοια παιχνίδια βγαίνουν σπάνια πλέον αλλά αξίζουν πολύ περισσότερο γιατί ξεχωρίζουν ανάμεσα στην σαβούρα που κυκλοφορεί σε αυτή τη γενιά.
Greygore Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Update: Επειδή τελικά το online QQ δουλεύει, απο χτές άλλαξαν το FAQ και τώρα λέει τα εξής. Does my copy of Mass Effect 2 include the Cerberus Network content? Cerberus Network is included and will be entitled to the account used to redeem your Dragon Age II Online Pass. This includes Zaeed - The Price of Revenge, Cerberus Weapon and Armor, Normandy Crash Site, Cerberus Arc Projector, and Firewalker Pack. Visit the offer page to download the necessary files.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Καλά, η ΕΑ είναι ό,τι να 'ναι...
gio@ Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Mass Effect Anime Movie Announced :shock: :shock: :shock: :shock: summer of 2012 :shock:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 summer of 2012 Θα έχουμε προλάβει να παίξουμε σερί την τριλογία και να την τερματίσουμε.
king2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Παιδιά ερώτηση.Τερμάτησα το Mass Effect 2 στο veteran και τώρα το άρχησα πάλι στο insanity.To θέμα είναι ότι ενώ με λέει κανονικά ότι είμαι lvl 26 δεν βλέπω να τα βγάζει πέρα ο παίχτης(πχ μειώνεται πολύ γρήγορα η ζωή του).Δεν έχω τα upgrades που είχα όταν το τερμάτησα? Και ακόμα μια.Στο τέλος στην suicide mission πέθαναν Garrus και Jacob.Για να μην πεθάνουν(για να πάρω το trophy) θα πρέπει μόλις οι Collectors πάρουν το crew μου να πάω κατευθείαν στη suicide και να αφήσω ότι upgrade απομένει? Επίσης επειδή στο τέλος την κατέστρεψα την base ενώ ο Illusive μου έλεγε να σταματήσω αν την αφήσω ώς έχει στο δεύτερο career στο mass effect 3 πιο save θα προχωρήσει?Με κατεστραμένη base ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα