Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 και αν δεν κάνω λάθος το 1ο ήταν και μεγαλύτερο. Επειδή σε κάθε πλανήτη κατέβαινες με το Mako.
polonos1313 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Επειδή σε κάθε πλανήτη κατέβαινες με το Mako. Xaxaxaxaxxaxa !!! Ναι ήταν και αυτό...αλλά το main στόρυ είχε πιο πολλές αποστολές νομίζω. Είναι ευκολο να μου πει κάποιος πόσα DLC έχουν βγει και πως λέγονται ??? Επίσης και ποια από αυτά αξίζουν
gio@ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Zaeed - The Price of Revenge, featuring Zaeed Massani, a human bounty hunter and mercenary hired by Cerberus to join Shepard's squad. Also includes an associated set of missions, a new Achievement, and a new heavy weapon. Firewalker Pack, including 5 new missions for use with the new Hammerhead hover tank. Kasumi - Stolen Memory, featuring a new squad member and associated set of missions, as well as a new Achievement and the Locust submachine gun. Lair of the Shadow Broker, containing a new mission in which Commander Shepard and Liara T'Soni team up to confront the Shadow Broker, as well as five new Achievements. Αυτά είναι τα κυριότερα που βάζουν κ κάποια Quest. Υπάρχουν και μερικά ακόμη που βάζουν weapons και armors. Το πρώτο ήταν το μόνο dlc που δεν μου άρεσε όλα τα άλλα τα σπανέ! Kαλό είναι να τα βάλεις όλα πηρα τα info και θα δεις τα υπόλοιπα εδώ:masseffect.wikia.com
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει και το Operation: Overlord. Του Zaeed και το Firewalker είναι free, τα υπόλοιπα για όπλα κλπ, όχι. Αξίζουν της Kasumi (μιας και γίνεται team member)και Lair of the Shadow Broker κυρίως.
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Κανένα νέο για το υποτιθέμενο νέο DLC? Στη σελίδα του παίγνιου πάντως δεν φαίνεται το παραμικρό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα, μόλις εμφανιστούν νέα, κάποιος θα τα link-άρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Παίδες, Τo Game το πήρα απο τις 19 Ιανουαρίου αντι για 21 απο ένα ψαγμένο μαγαζάκι στην πανόρμου που τα φέρνει νωρίτερα απο την επίσημη ημερομηνία. Έψαχνα για κάτι δυνατό να με κρατήσει μέχρι να βγεί στις 11 Μαρτίου το Dragon Age 2 γιατί δεν αντέχω να μετράω αντίστροφα τις λίγες μέρες που έχουν απομείνει.... Ηθελα κάτι να με κρατάει απασχολημένο χεχε. Οπότε στις αρχές Ιανουαρίου έμαθα για την βαβούρα που έγινε οτι βγάινει κάποιο mass effect 2 για ps3 διάβασα αρκετά άρθρα 2 και είδα και το gameplay σε video, με την πρώτη ματιά δεν ενθουσιάστηκα γιατί στα RPG αλα bioware που έχω παίξει έχω συνηθήσει Dungeons and Dragon στύλ και όχι sci-fi, λέω όμως δεν το αγοράζω και ότι κάτσει. Λοιπόν απο την ώρα που το ξεκίνησε έχω πάθει την πλάκα μου, τι σενάριο είναι αυτό , τι πλοκή, τι Gameplay, τι γραφικά, τι ατμόσφαιρα..... αυτό ήταν, χάνομαι στον κόσμο του mass effect!!!! Guys όποιος έχει playstation 3 πρέπει να το αγοράσει αυτό το παιχνίδι..... Είναι MUST Tο μόνο που θα πώ είναι ανυπομονώ να βγει το mass effect 3...... Πραγματικά όπως είπε και ένας φίλος εδω μέσα, η bioware ξέρει να φτίαχνει games.....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ωραία φάση που σου άρεσε το παιχνίδι. Μόνο που εδώ είμαστε του PC section.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 19 και 21 Ιαν φέτο; H έκδοση του PS3.
alexzzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 H έκδοση του PS3. δεν υπήρχε τόσο καιρό;;; δεν είχα ιδέα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 δεν υπήρχε τόσο καιρό;;; Κι όμως όχι. Ήταν μόνο PC/360.
chek2fire Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Νέο dlc ανακοινώθηκε αν και δεν ξέρουμε ακόμα την ημερομηνια. Το φοβερό είναι ότι σε αυτό το dlc θα βρίσκεις μια χωροχρονική μηχανή που θα σε μεταφέρει 50 χιλιάδες χρόνια πίσω και μάλλον θα μπορείς να δεις λεπτομέρειες τις ιστορίας των reaper και τις πρώτης επαφής τους με τους ανθρώπους. http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-22-mass-effect-2-arrival-dlc-outed "Historians and astronomers alike are abuzz tonight over a new paper published by Dr. Amanda Kenson of the University of Arcturus. Her team claims that by testing the dust trapped in the gravity wells around a mass relay, and comparing its composition to that of dust clouds in the same system, scientists can create a timeline of when the relay passed through the dust. Her conclusion? 'Only a small fraction of the mass effect relays date back 50,000 years,' she writes, 'The majority are far older, indicating they were created by a species predating even the Protheans.' " the news flash read. "Dr. Aurana T'Meles of the University of Serrice met the information with skepticism: 'While Dr. Kenson's methods appear sound, the asari tried a similar procedure centuries ago and discounted it. What civilization could have spanned the galaxy for not thousands, but millions of years? If this were the case, we should have found mountains of evidence of their passing. Where is this species now?' Popular opinion among the Mass Effect 2 community is that this DLC will build towards Mass Effect 3 and, more importantly, how the ancient Reaper menace gets to Earth. There's also plenty of speculation about Arrival offering a different playable character to Shepard.
gio@ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Its about fucking time! χαχαχα άντε να δούμε
hurin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Άντε πάλι install. Το ίδιο μου έκαναν και με το Dragon Age...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα