Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα το shadow broker. Φοβερό dlc αν και νομίζω γενικά όλα τα dlc του mass effect έχουν πολύ καλή ποιότητα σε αντίθεση με αυτά στο dragon age.

Από τις καλύτερες σκηνές σε αυτό το dlc ήταν η διαδρομή στο διαστημόπολοιο μέχρι να βρεις την είσοδο με τις αστραπές και τα νέφη πάνω από το κεφάλι σου. Φοβερές σκηνές.

Στο τέλος η Liara σου λέει ότι πληροφορίες για το race του shadow broker είναι στο κεντρικό terminal αλλά όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι. Αυτό το alien race του shadow broker δεν θυμάμαι να το είχα ξανασυναντήσει στα δύο mass effect.

Αφού έπιασα στα χέρια μου ξανά το mass effect είπα να τελειώσω και το προηγούμενο dlc που το είχα παρατήσει το overlord. Τελικά το είχα παρεξηγήσει γιατί αν ξεπεράσεις τον δύστροπο χειρισμό του hoover έχει ένα από τα πιο φοβερά φινάλε σε quest story του mass effect.

Εχω την εντύπωση ότι αυτό δεν ήταν το τελευταίο dlc για το mass effect με δεδομένο ότι το τρίτο μέρος θα κάνει κανά χρόνο να εμφανιστεί.

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι εαν θα'χει επιπτώσεις πχ εαν εχεις παιξει το Shadow Broker και μετα το ME3 ή όχι. Πχ φανταζομαι θα'ναι την Rachni Queen που'χω φαγωθει ότι θα παιξει ρολο στο ME3.

• Moderators
Δημοσ.

Check2Fire, spoiler tags βρε. :P

Όχι, το race του SB δεν το είχαμε ξαναδεί, αλλά μπορεί και να μην το ξαναδούμε, μιας και δεν κάνει ταξίδια (ή κάτι τέτοιο είχε πει η Liara).

Λένε ότι είναι το πρώτο από τα bridge the gap μεταξύ ME2 και 3 DLCs, οπότε περιμένουμε κι άλλα.

Σχεδόν σίγουρο ένα Virmire survivor DLC για την συνέχεια με Ashley/Kaidan.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι παιχνιδάρα απίστευτη ήταν αυτή, εμπειρία ζωής, μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω.

Απίστευτη ιστορία, φοβερά γραφικά, μουσική άντε γεια...

Σε βάζει σε άλλον κόσμο κυριολεκτικά, ειδικά η τελευταία αποστολή όπου τα πάντα παίζουν ρόλο

και έχει 100 διαφορετικά endings σε αφήνει χαζό.

Εκπληκτικό φινάλε, απλά έπος.

Ξέρουν να βγάζουν παιχνιδάρες εκεί στην Bioware.

Δημοσ.

Παντως το ME3 βλεπω ν'αργει, λογικα θα βγει αλλο ενα ή δυο DLCs και μετά τελη '11 το ME3, να 'χει αφησει αρκετο καιρο ελευθερο το Dragon Age 2 που θα βγει το Μάρτη.

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι σίγουρο. 21 Ιανουαρίου είναι η PS3 έκδοση.

Πάντως Virmire Survivor 100%. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με το άλλο αμόρε (ή στην δική μου περίπτωση τον μ@λάκα). :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση για το παιχνίδι θέλλω να κανω,πριν λιγο καιρό τ'όπαιζα και δεν το τελείωσα γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ όμως εχω κρατήσει τα saves σε ενα φάκελο αν το εγκαταστήσω που πρέπει να βάλω τον φάκελο με τα saves; (αν γίνεται) ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση για το παιχνίδι θέλλω να κανω,πριν λιγο καιρό τ'όπαιζα και δεν το τελείωσα γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ όμως εχω κρατήσει τα saves σε ενα φάκελο αν το εγκαταστήσω που πρέπει να βάλω τον φάκελο με τα saves; (αν γίνεται) ευχαριστώ.

Εγώ έχω Windows 7, το default directory που δημιούργησε το παιχνίδι για τα saves είναι το

C:\Users\user name\Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save

όπου user name φυσικά θα βάλεις το δικό σου.

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση, αν βάλουμε τα dlc που θέλουν λεφτά από τον θειο μας, θα έχει πρόβλημα το παιχνίδι μετά? Το έχω γνήσιο και δεν θέλω να πάθω κάνα lock.. Θα πρέπει να φορτώσω χρεωκαρτα για να τα πάρω? Κατέβασα τα 4 που δίνει δωρεάν αλλά τα καλά μου ζητά λεφτά (3-4-10 ευρώ μαξ έκαστο)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους το τερμάτισα !!!

Τι να πω για το game......

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ !!!!!!!!!!

Το 1ο Mass Effect μου είχε/έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει.

Το ίδιο έγινε και με το 2ο....

Αν και νομίζω οτι το 1ο είχε πιο δυνατό στόρυ (ελάχιστα όμως από το 2ο) και αν δεν κάνω λάθος το 1ο ήταν και μεγαλύτερο.

Όποιος δεν τα έχει παίξει ειλικρινά δεν ξέρει τι χάνει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...