Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, βασικά στο forum της BioWare έλεγαν πως ένας dev είπε (ναι ξέρω, έπρεπε να πάρω link) πως ο διάλογος είναι περισσότερο βασισμένος στο ότι έχεις τελειώσει με το κυρίως game. ΥΓ. Ελπίζω η Liara να μην μου τα πρήξει πολύ που είμαι με την Tali τώρα. Edit: http://social.bioware.com/forum/1/topic/129/index/4546420/38 Στο post του Michael Gamble: "This is our biggest DLC yet, period. It also marks the real beginning where we expand the ME2 story in preparation for ME3." Edit 2 για τον διάλογο: http://social.bioware.com/forum/1/topic/129/index/4638855%26lf%3D8#4642069
wgibson Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 εγω που περιμενω τοσο καιρο να βγει το τελευταιο dlc για να προχωρησω το παιχνιδι περαν του σημειου που δεν γυρνας πισω, τι να κανω? θα παιζει το νεο dlc αφου τερματισω το παιχνιδι?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Όλα τα dlc παίζουν μετά την τελευταία αποστολή.
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Λάθος κάνεις αυτό με την kasumi δεν παίζει αν έχεις τελειώσει την κύρια αποστολή.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Χμ, αυτό πρέπει να έχει σχέση ότι είναι μέσω Cerberus το recruitment της και τους έχεις κάνει κωλοδάχτυλο. Πάντως υποτίθεται ότι όλα δουλεύουν κανονικά, όποτε και να τα κάνεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τί έγινε, κανείς δεν το έπαιξε; Εμένα μου άρεσε πολύ. (και μάλλον καταλάβαμε γιατί βγήκε μαζί με το WH για το DA:O μιας και το WH είναι κατά πολλούς για τα μπάζα) Και το στόρυ καλό και το όλο Interaction με την Liara (και να την έχεις πάλι squadmate έστω για λίγο). Ειδικά το ξύλο με τον Shadow Broker, θα έπρεπε να βλέπουμε τον Shepard σε melee cutscenes περισσότερες φορές. Πολύ ωραίο και το σκάφος του. Βολικό που η Liara γίνεται η νέα SB και θα βοηθάει τον Shepard και ελπίζω να έχει καλό αντίχτυπο στο ME3. Πολύ γέλιο μερικά από τα dossiers, όπως του Legion. Και ευτυχώς το πήρε ψύχραιμα ότι είμαι με την Tali και μας έδωσε την ευχή της.
chek2fire Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δίκιο έχεις όλοι έχουμε ξεκινήσει το witch hunter που τελικά δεν είναι τόσο καλό. Αντίθετα το dlc του mass effect του βάζουν όλοι μεγάλες βαθμολογίες και μιλάνε για αίσθηση bladerunner
ilos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τί έγινε, κανείς δεν το έπαιξε; Εμένα μου άρεσε πολύ. (και μάλλον καταλάβαμε γιατί βγήκε μαζί με το WH για το DA:O μιας και το WH είναι κατά πολλούς για τα μπάζα) Και το στόρυ καλό και το όλο Interaction με την Liara (και να την έχεις πάλι squadmate έστω για λίγο). Ειδικά το ξύλο με τον Shadow Broker, θα έπρεπε να βλέπουμε τον Shepard σε melee cutscenes περισσότερες φορές. Πολύ ωραίο και το σκάφος του. Βολικό που η Liara γίνεται η νέα SB και θα βοηθάει τον Shepard και ελπίζω να έχει καλό αντίχτυπο στο ME3. Πολύ γέλιο μερικά από τα dossiers, όπως του Legion. Και ευτυχώς το πήρε ψύχραιμα ότι είμαι με την Tali και μας έδωσε την ευχή της. Εμένα μου έδωσε και άλλα όταν την κάλεσα για "ποτάκι" στο Normandy φίλτατε... BTW την μπηχτή της για την Tali την πέταξε (under Tali's helmet) που σημαίνει she still cares. Ετοιμάζω ήδη τρελό τριγωνάκι για το ME3. Heavy Singularity>>>>>>>>ALL Peace...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγώ την έφερα για ποτάκι στο Normandy ("Let's stay friends), αλλά όταν ρωτάει "so, are you fighting to create a new world for Miss Vas Normandy", της έδωσα την μεσαία επιλογή και της λέει ότι "Tali is important to me" κι εκείνη απαντάει προς το τέλος, "I hope you find some happiness together" ή κάπως έτσι. Και το λέει ότι είχε προσέξει πως η Tali γούσταρε τον Shepard πριν 2 χρόνια (και μόνο ο ίδιος δεν το έβλεπε ), αλλά δεν του το είπε η Liara, αφού τον ήθελε κι εκείνη. Εγώ παραμένω με την Tali. No triangles permitted.
flamelab Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλό το DLC, θα'θελα να 'ταν μεγαλύτερο βεβαια, ακομη και σε Insanity (που σου τρωει περισσοτερο χρονο η κάθε μαχη ή εαν χανεις την ξανακάνεις), δεν μου πηρε αρκετή ώρα. Η Liara απλα πιστευω θα μας σωσει στο ME3, εχουμε ολο το γαλαξία στα πόδια μας.
wgibson Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 τελικα να το παιξει καπιοιος πριν ή μετα το IFF reaper ??????
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά το IFF Reaper έχεις χρόνο μόνο για την αποστολή του Legion αν θυμάμαι καλά, αλλιώς το πλήρωμα σου γίνεται milkshake. Μάλλον εννοείς για πριν ή μετά την suicide mission. Σε 2-3 μέρη μόνο του διαλόγου αναφέρεται τελικά αν κάνεις την αποστολή μετά, οπότε διάλεξε ό,τι σε βολεύει.
wgibson Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ενοουσα την suicide missioν.... σε ευχαριστω μαλλον θα το παιξω μετα...
flamelab Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Καλύτερα μετα. Μετα το IFF, απλα δεν εχεις χρονο να κανεις τιποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα