Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το Hovercraft υπαρχει απο τα προηγουμενα DLC.

Δεν χρειάζεται όμως να περάσεις πάνω από ποτάμι λάβας :mad:

Είναι λες και παίζεις Lion King ή Alladin.....

Δημοσ.
Πόσο μου τι δίνει όταν στα rpg πετάνε άσχετα πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το είδος. Οποιός δεν έχει παίξει το overlord ας μείνει μακριά αν θέλει την ηρεμία του. Ενώ έχει μια απίστευτη μουσική κατά τις μάχες και γενικά είναι στο ύφος των υπόλοιπων έχουν βάλει στο game ένα hover με κάτι platform στοιχεία μέσα για να περάσεις κάποιες περιοχές. Ιδίως αυτό με την λάβα είναι τελείως απαράδεκτο και εκνευριστικό.

Στην τελική αν ήθελα να παίξω platform δεν θα έπαιζα mass effect.

Ουτως η αλλως φιλε μου το game απεχει τραγικα απο το να το χαρακτηρισεις rpg,για μενα ειναι ειναι ενα action game με rpg στοιχεια,οσο rpg ηταν το diablo τοσο rpg ειναι κ το mass effect....μη σου πω λιγοτερο,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι κακο παιχνιδι βεβαιως βεβαιως...

Δημοσ.

δεν ξέρω το 2 γενικά δεν με ικανοποιήσε όσο το 1, το κάναν σκέτο action shoot em up, δεν λέω καλό το story, γραφικά αλλά σου άφηνε ενα κενό σε σχέση με το πρώτο. Πείρα το KOTR απο steam και ομολογώ το ευχαριστιέμαι περισσοτερο απο το mass effect 2, και ας είναι ξεπερασμένα τα γραφικά του. Ασε που το στόρυ θυμίζει επικίνδυνα το mass effect με star wars υπόβαθρο.

Δημοσ.
Και από που περνάς το ποτάμι της λάβας? γιατί από τα νεύρα μου το παράτησα.. :P

Πας προσεκτικά και σχετικά γρήργορα(γιατί βουλιάζουν) πάνω από τις πέτρες. Κ να πέσεις στη λάβα για λίγο δε πειράζει αρκεί να μην το παρακάνεις! ;-)

Δημοσ.

Ασε μόλις είδα ένα video στο youtube και από είδα έχει συνέχεια τέτοια platform στοιχεία με το hover. Ημάρτον..

Δημοσ.
Πας προσεκτικά και σχετικά γρήργορα(γιατί βουλιάζουν) πάνω από τις πέτρες. Κ να πέσεις στη λάβα για λίγο δε πειράζει αρκεί να μην το παρακάνεις! ;-)

Πατας το E για να κάνεις jump, δες στα Keybindings, σου'χει και τα αλλα για το hovercraft.

Πολύ platform εποχής N64 μου θυμισε όλο αυτο. Θα μ'αρεσε εαν επαιζα platform όμως, όχι shooter rpg.

Πολύ καλύτερα να'χε missions με rogue C-sec agents, με τιποτα Eclipse, Blood Pack, Blue suns ή σαν το πολύ καλο mission με την Kasumi, που βεβαια ήταν χαζό ως προς την δυσκολία αλλα είχε ωραια ιστορία.

Δημοσ.

flampe παίζεις mass effect?? Σε arch linux? :P Και νόμιζα ότι ήσουν φανατικός geek linux user :) Πάντως και εγώ μαζί με το ubuntu έχω και μια winstation εγκατάσταση μόνο για τα games :D

Δημοσ.
flampe παίζεις mass effect?? Σε arch linux? :P Και νόμιζα ότι ήσουν φανατικός geek linux user :) Πάντως και εγώ μαζί με το ubuntu έχω και μια winstation εγκατάσταση μόνο για τα games :D

Πάντα έχω Windows, ανα βαρεθώ το ενα, παω στο αλλο :P

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ meme για Mass effect 2, απλα γελαγα μιση ωρα MASSIVE Mass Effect 2 Meme

Δημοσ.

Πάντα έχω Windows, ανα βαρεθώ το ενα, παω στο αλλο :P

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ meme για Mass effect 2, απλα γελαγα μιση ωρα MASSIVE Mass Effect 2 Meme

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...