Twisted_Wicked Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Kasumi?DOA ripoff με οπλα;Θα τραβαει και ninja moves οπως ο shepard σε μερικες σκηνες; :lol:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Εμένα για την ώρα μου φτάνει η miranda Tali για πάντα ρεεε!
capitan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Tali για πάντα ρεεε! Η οποία την βγάζει καθόλου τη μάσκα?
ilos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Η οποία την βγάζει καθόλου τη μάσκα? Και την μάσκα, και την στολή και τα "κατσικοπόδαρα" ατακτούλη gman (αρκεί να παίζει betadin). Που χάθηκες εσύ man?
S&F<3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 έχω ακούσει ότι είναι κάλο game πατάς λέει το space και σταματάει ο χρόνος και τους χτυπάς εσύ Cool ---------- Προσθήκη στις 14:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:24 ---------- Kasumi?DOA ripoff με οπλα;Θα τραβαει και ninja moves οπως ο shepard σε μερικες σκηνες; :lol: φοβερή υπογραφή έσκασα στα γέλια :lol:
capitan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Και την μάσκα, και την στολή και τα "κατσικοπόδαρα" ατακτούλη gman (αρκεί να παίζει betadin). Που χάθηκες εσύ man? ότι έχω στο steam το χω παρατήσει...Εσύ με l4d2 να φανταστώ? Για να δούμε τι φρούτο είναι η Tali γιατί σαν cyborg μου κάνει μήπως εκτός από betadin χρειαστώ και γράσσο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Cyborgs οι Quarians; Argh! Οι Volus άραγε με τι να μοιάζουν;
eftihios1986 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Απιστευτο το παιχνιδι Ανυπομωνω για το τριτο
raven3x7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Την Τρίτη βγαίνει και το Hammerhead(τσάμπα) κσι ένα άκυρο pack με εναλλακτικές εμφανίσεις για κάποιους χαρακτήρες που θα κοστίζει μερικά €.
raven3x7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Λοιπον βγηκε το Hammerhead(Ειναι DLC που βαζει ενα Hovertank + 5 νεες αποστολες στο παιχνιδη).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το οποίο τελικά είναι αρκετά μούφα. Περίμενα περισσότερα είναι η αλήθεια. Τουλάχιστον είναι τσαμπέ. Για να δούμε και την Kasumi τον Απρίλη που δεν είναι.
ksaplostra Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ρε παιδια τι μεγεθος εχει το σειβ σας; Εκανα φορματ,κρατησα τον φακελο στα εγγραφα και τωρα που τον επικολλησα δεν βλεπει το σειβ,γιατι;
Droidlock Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ksaplostra , 84KB λεει στο δισκο ( μονο το save ).
wgibson Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 παιδια μηπως εχει κανεις απο εσας tweaks στο mass effect 2 εχω κατεβασει το coalesced editor αλλα γινεται χαμος απο settings... εχω δει απιστευτα screenshots αλλα πως μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις των γραφικων οταν δεν με αφηνει το ιδιο το παιχνιδι απο τα video settings του??? σας ευχαριστω !!!
gega Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 παιδια μηπως εχει κανεις απο εσας tweaks στο mass effect 2εχω κατεβασει το coalesced editor αλλα γινεται χαμος απο settings... εχω δει απιστευτα screenshots αλλα πως μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις των γραφικων οταν δεν με αφηνει το ιδιο το παιχνιδι απο τα video settings του??? σας ευχαριστω !!! αν ειχες nvidia καρτα γραφικων τοτε θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις το nhancer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα