Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον legion που έρχεται και αργά τον χρησιμοποίησα μόνο σε ένα σημείο στο τέλος

εκεί που αναφέρθηκε ότι κάποιος πρέπει να μπει από κάπου και να ανοίξει μια πόρτα, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ψόφαγε κιόλας..."Ρε Legion κάνε μια τον καομπόυ" :-D

όλοι οι άλλοι έφαγαν μια Α χρήση με βασικούς

- Miranda

- Garrus

- Grunt

- Thane

- Samara

Ταλι δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω και Mordin είναι ο Scientist του πλοίου δε μου κανε καρδιά να τον πάρω...Jack απροσάρμοστο

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τον geth τον βρίσκεις στην αποστολή για το IFF.

Βασικοί Miranda+Jack. Miranda για το team bonus, overload , warp και jack για το απλά τέλειο shockwave...

Δημοσ.
1ον. Μετά έρχεται στο crew σου και άμα θες την #*#@%^^ μετά την τελευταία αποστολή αλλά ψοφάς..

Καλα τραγικη επιλογη αυτο :-D Αφου το ξερεις απο πριν ...

Δημοσ.

Το τελείωσα το έπος.

Βέβαια έμεινα αμάμητος (αυτό το τσουλί η Miranda λέει ότι θέλει να το σκεφτεί πρώτα και όποτε ξαναπηγαίνω μου λέει ότι το σκέφτεται ακόμα, τι στο διάλο?), αλλά θα προτιμούσα να πετάξω τα μάτια της Tali έξω (να δω και πως είναι στο πρόσωπο με την κωλοστολή),

αλλά την έχασα στο suicide mission που την έκανα leader της άλλης ομάδας...

Τα περισσότερα έχουν ειπωθεί, απλώς να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι θα ήθελα να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Όπως προαναφέρθηκε, ειδικά εκεί με το σκουλήκι, που λες, να ένας γαμάτος αντίπαλος, σε πιάνει απελπισία με την ευκολία του (και το έπαιζα Normal, δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν στο easy)

Και το τελευταίο boss είναι εντυπωσιακότατο και περίμενα να είναι παλούκι, αλλά είναι τρομερά εύκολο.

Τεσπα, το παιχνίδι αξίζει μέχρι και το τελευταίο του cent από όλες τις απόψεις.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να πιλοτάρω το Normandy. Είναι μ@μώ τα spaceships. Ευελπιστώ στο 3 να υπάρχει έστω μία αποστολή που το πιλοτάρω εγώ.

Α ρε Tali έφυγες και μας άφησες με τα υγρά μπαταρίας στο χέρι... :cry:

Δημοσ.
Το τελείωσα το έπος.

Βέβαια έμεινα αμάμητος (αυτό το τσουλί η Miranda λέει ότι θέλει να το σκεφτεί πρώτα και όποτε ξαναπηγαίνω μου λέει ότι το σκέφτεται ακόμα, τι στο διάλο?), αλλά θα προτιμούσα να πετάξω τα μάτια της Tali έξω (να δω και πως είναι στο πρόσωπο με την κωλοστολή).

Τι γινεται? Μονο εγω ειμαι ο γυναικας και ''εριξα'' κ την Miranda και την Tali και την Kelly? :devil:

Δημοσ.
Τι γινεται? Μονο εγω ειμαι ο γυναικας και ''εριξα'' κ την Miranda και την Tali και την Kelly? :devil:

Έλα εντάξει, Kelly σφύριξα κι εγώ, αλλά δεν πιάνεται. :lol:

Δημοσ.

Την miranda την έφαγα και εγώ αλλά πως τα καταφέρατε και φάγατε miranda και tali μαζί? Γιατί η tali όταν πήγαινα να χωθώ μου έλεγε τράβα να ξεκαθαρίσεις πρώτα την κατάσταση με την miranda και ξαναέλα.

Δημοσ.

Τα περισσότερα έχουν ειπωθεί, απλώς να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι θα ήθελα να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Στο hardcore που το περνάω τώρα, σε μερικά σημεία είναι απελπισία...Δε μπορώ να φανταστώ πως θα ναι στο insanity. 1ο playthrough σε veteran ήταν μια χαρά, ούτε πολύ εύκολο ούτε πολύ δύσκολο

Δημοσ.

Καλά, ναι, αλλά εγώ θέλω μία μέση λύση. Να παίζω normal και να είναι normal.

Εδώ το easy έπρεπε να λέγεται extremely easy και το normal απλώς easy.

Όπως ήταν στο DAO δηλαδή. Το normal εκεί ήταν πραγματικά normal.

Επίσης, μιάς και το ανέφερα, θα ήθελα να μπορώ στο ME να αλλάζω χαρακτήρες εν ώρα παιχνιδιού, όπως ακριβώς στο DAO. Να πάρω λίγο και την Tali να γουστάρω.

Δημοσ.

More Mass Effect 2 Content on the Way

A new party member and more, for a price.

We've seen a number of downloadable content releases so far for BioWare's Mass Effect 2, and we're told the next will cost you real dollars. No word yet on exactly how expensive it'll be since BioWare's still figuring it out, but it does come along with a number of new items and story bits. The content should be ready to go on April 6 for Xbox 360 and PC.

One of the main attractions of the download is Kasumi, a stealthy female fighter who you can meet up with in the Citadel. After getting her attention and talking to her about the task she wants you to do, she'll become a member of your party. So after you're all done, she'll take up residence on your ship. You can walk into her room, examine all the cool paintings she has on the wall, and fix yourself a drink at the bar. Like Zaeed, another added character through downloadable content, you can't actually engage in full conversation with her, she just talks at you as you wander around her room...

Δημοσ.
Like Zaeed, another added character through downloadable content, you can't actually engage in full conversation with her, she just talks at you as you wander around her room...

Που σημαίνει λιγούρια ότι κοκό με την Kasumi δεν έχει. Οπότε συνεχίζουμε στη stealth πεοπαλαμική παλινδρόμηση. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...