ksaplostra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 εγώ ως soldier μια μπουνίτσα είχα μόνο η οποία δεν έκανε και τίποτα Εχει κατι γάντια νομιζω που τραβας 25% δυνατότερες σφαλιάρες
TrouBLe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Εχει κατι γάντια νομιζω που τραβας 25% δυνατότερες σφαλιάρες Και γω το Melee στα μέσα του παιχνιδιού το ανακάλυψα και από τότε το χρησιμοποίησα μια-δυο φορές όταν έκανα reload ή όταν μου κάναν charge(ποτέ σε Krogan όμως :lol:)
kostacurtas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Mass Effect 2 - Exclusive Hammerhead Gameplay
Erwdios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πρέπει να έχω κάνει 2 μλκιούλες στο παιχνίδι. Η πρώτη είναι στην αποστολή της Samara όπου κάτι είπα στην κόρη της μέσα στο club, που δεν της άρεσε ιδιαίτερα και μου την σκαπουλάρισε. Απαρηγόρητη η Samara... -1 loyal... Και η δεύτερη είναι στην αποστολή του Thane όπου δεν κατάφερα να αποτρέψω τη δολοφονία από το γιό του. Απαρηγόρητος κι ο Thane... -2 loyal Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αντιστρέψω αυτές τις επιλογές ή να έχω δεύτερη ευκαιρία για να τους κάνω loyal?
Voodooman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πρέπει να έχω κάνει 2 μλκιούλες στο παιχνίδι. Η πρώτη είναι στην αποστολή της Samara όπου κάτι είπα στην κόρη της μέσα στο club, που δεν της άρεσε ιδιαίτερα και μου την σκαπουλάρισε. Απαρηγόρητη η Samara... -1 loyal... Και η δεύτερη είναι στην αποστολή του Thane όπου δεν κατάφερα να αποτρέψω τη δολοφονία από το γιό του. Απαρηγόρητος κι ο Thane... -2 loyal Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αντιστρέψω αυτές τις επιλογές ή να έχω δεύτερη ευκαιρία για να τους κάνω loyal? Νομίζω πως όχι, τουλάχιστον για το ΜΕ2. Αλλά δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό για την εξέλιξη, πέρα από κάποιες δυνάμεις τους και τις στολές τους που δεν ξεκλειδώνεις.
chek2fire Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Tα μείον στο loyality βγαίνου συχνά ακόμα και να μείνεις πιστός paragon. Για την samara υπάρχει όταν πολεμάνε μεταξή τους υπάρχει επιλογή για ποιά να διαλέξεις να σώσεις. Εγώ διάλεξα την samara. Αν διαλέξεις την κόρης τι συμβαίνει την παίρνεις κανινικά το crew?
ksaplostra Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πρέπει να έχω κάνει 2 μλκιούλες στο παιχνίδι. Η πρώτη είναι στην αποστολή της Samara όπου κάτι είπα στην κόρη της μέσα στο club, που δεν της άρεσε ιδιαίτερα και μου την σκαπουλάρισε. Απαρηγόρητη η Samara... -1 loyal... Και η δεύτερη είναι στην αποστολή του Thane όπου δεν κατάφερα να αποτρέψω τη δολοφονία από το γιό του. Απαρηγόρητος κι ο Thane... -2 loyal Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αντιστρέψω αυτές τις επιλογές ή να έχω δεύτερη ευκαιρία για να τους κάνω loyal? οχι δυστυχώς....Νομίζω ομως πως η μονη επίπτωση ειναι οτι πλεον δεν σου μιλανε,δηλαδη δεν θα παίξετε τα καγκουρό,απο την αλλη εντάξει η σαμαρα ετσι κι αλλιώς εχει καταντήσει ανοργασμικια κι ο θειν ειναι καρκινιαρης(αν και μ'αυτον έβγαλα τα ματια μου). ---------- Προσθήκη στις 12:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:30 ---------- Tα μείον στο loyality βγαίνου συχνά ακόμα και να μείνεις πιστός paragon. Για την samara υπάρχει όταν πολεμάνε μεταξή τους υπάρχει επιλογή για ποιά να διαλέξεις να σώσεις. Εγώ διάλεξα την samara. Αν διαλέξεις την κόρης τι συμβαίνει την παίρνεις κανινικά το crew? νομίζω πως απλά βγάζεις τα μάτια σου με την κορη,νομίζω όμως..
capitan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Tα μείον στο loyality βγαίνου συχνά ακόμα και να μείνεις πιστός paragon. Για την samara υπάρχει όταν πολεμάνε μεταξή τους υπάρχει επιλογή για ποιά να διαλέξεις να σώσεις. Εγώ διάλεξα την samara. Αν διαλέξεις την κόρης τι συμβαίνει την παίρνεις κανονικά το crew? ρε παιδιά εμένα δε μου έβγαλε επιλογή να σώσω τη κόρη της Σαμαρας ούτε στο μιλιτό ούτε μέσω του ποντικιού... Πρέπει να πεις κάτι? Μήπως εκεί που σε υπνωτίζει πρέπει να πεις τα 2 αριστερά δηλαδη τα paragon/renegade, γιατί εμένα ήταν γκρι... Η Σαμαρα μας το παίζει μοναχή αλλά ντύνεται σαν πορνοσταρ
ksaplostra Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ρε παιδιά εμένα δε μου έβγαλε επιλογή να σώσω τη κόρη της Σαμαρας ούτε στο μιλιτό ούτε μέσω του ποντικιού... Πρέπει να πεις κάτι? Μήπως εκεί που σε υπνωτίζει πρέπει να πεις τα 2 αριστερά δηλαδη τα paragon/renegade, γιατί εμένα ήταν γκρι... Η Σαμαρα μας το παίζει μοναχή αλλά ντύνεται σαν πορνοσταρ Της αρέσει να την κοιτάζουν λάγνα.... αλλά μέχρι εκει,ποιος ξέρει τι θα φοράει εκεί κάτω.. κανα τέτοιο;
Erwdios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Tα μείον στο loyality βγαίνου συχνά ακόμα και να μείνεις πιστός paragon. Για την samara υπάρχει όταν πολεμάνε μεταξή τους υπάρχει επιλογή για ποιά να διαλέξεις να σώσεις. Εγώ διάλεξα την samara. Αν διαλέξεις την κόρης τι συμβαίνει την παίρνεις κανινικά το crew? Φίλος μου που την επέλεξε, μου είπε ότι έρχεται κανονικά στο crew, αλλά όταν μιλάει στους άλλους, αντιγράφει τη φωνή της Samara. Φυσικά, fullάρεις αρκετά Renegade, αν πάρεις την κόρη. Μου φαίνεται θα το ξαναρχίσω και θα γίνω full Renegade, γιατί πολύ φλώρος και καλό παιδί την έχω δει... (αν και μ'αυτον έβγαλα τα ματια μου). Τι εννοείς? Πουστερλέ ο Thane?
ksaplostra Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Φίλος μου που την επέλεξε, μου είπε ότι έρχεται κανονικά στο crew, αλλά όταν μιλάει στους άλλους, αντιγράφει τη φωνή της Samara. Φυσικά, fullάρεις αρκετά Renegade, αν πάρεις την κόρη. Μου φαίνεται θα το ξαναρχίσω και θα γίνω full Renegade, γιατί πολύ φλώρος και καλό παιδί την έχω δει... Τι εννοείς? Πουστερλέ ο Thane? Αφου πεθαίνει ο κακομοίρης ρε...Ειπα κι εγω πριν μας χαιρετίσει για τον άλλο(; )κοσμο να περασει κανα 2 στιγμες ευτυχίας,εφτιαξα κοριτσουδι στο παιγνίδι(οπως πάντα,με πάντα συγκεκριμένο όνομα)
sleepy_head Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δεν πάει να πεθάνει..εγώ πάλι Garrus διάλεξα για romance. Δεν παίζεται το alien
TrouBLe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 1ον. Νομίζω για να πάρεις την κόρη της Samara πρέπει να έχει αρκετά renegade points. Μετά έρχεται στο crew σου και άμα θες την #*#@%^^ μετά την τελευταία αποστολή αλλά ψοφάς.. 2. Αν κάνεις όλα τα Loyalty και αποτρέψεις τις διαμάχες (πχ Miranda-Jack, Legion-Tali) κανείς από το crew σου δεν πεθένει στο τέλος...
Erwdios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Τον χαρακτήρα Geth που τον βρίσκω? Θυμάται κανείς την αποστολή? Έχω πάρει όλους τους άλλους χαρακτήρες και μου λείπει αυτός. Πάντως μέχρι στιγμής, καλύτερο ζευγάρι για να παίζω, θεωρώ την Tali με τη Miranda. Από biotics, η Samara είναι η αγαπημένη μου...
ksaplostra Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Τον χαρακτήρα Geth που τον βρίσκω? Θυμάται κανείς την αποστολή? Έχω πάρει όλους τους άλλους χαρακτήρες και μου λείπει αυτός. Πάντως μέχρι στιγμής, καλύτερο ζευγάρι για να παίζω, θεωρώ την Tali με τη Miranda. Από biotics, η Samara είναι η αγαπημένη μου... σε ένα σκάφος των ριπερ νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα