vocals_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Α οκ παρεξήγηση.. Απλά μπερδεύτηκα επειδή παρέθεσες πρώτα το μήνυμα μου και μετά το συγκεκριμένο κομμάτι απ'το review, που όπως είπα και πριν, το σκέφτηκα ότι κάποιος θα το κάνει.. My bad
Dosas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Τώρα τελευταία μπαίνουν posts σε όλα τα sections όπου διάφοροι μπαίνουν να ρίξουν link για το κωλοblog τους λες και μας νοιάζει για τα προσωπικά review τους.
chek2fire Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αφού έχω καθαρίσει όλους τους πίσω πλανήτες μαζί με όλα τα side quest τους έφτασα στην Illium. Μιλάμε sci-fi έπος η πόλη. Δεν βαριέσε να χαζεύεις τον σχεδιασμό της. Ενά άλλο θετικό που έχει το game είναι τα side quest του που δεν είναι καθόλου βαρετά όπως ήταν στο πρώτο μέρος και έχουν και κάποιο ενδιαφέρων. Τα κυρίως quest μερικές φορές κουράζουν με τις ατελείωτες μάχες αλλά τουλάχιστον το game είναι καλά σεταρισμένο στο θέμα της στρατηγικής την ώρα της μάχης. Τώρα για το story μέχρι στιγμής αν και είναι αρκετά ενδιαφέρων κατά την γνώμη μου έχει χάσει αυτή την σκοτεινή πλευρά που είχε στο πρώτο μέρος. Δλδ μέχρι στιγμής που είμαι στα μέσα περίπου. Σαν να είναι όλα αναμενόμενα. Δεν ξέρω τι γίνετε στην πορεία. Πάντως για άλλη μια φορά μπορώ να πω ότι αυτά τα Geth είναι το πιο παραξεγημένο είδος στο σύμπαν του Mass Effect
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ο περισσότερος κόσμος (me too) το θεωρεί πιο σκοτεινό γενικά. Και με αρκετά sidequests και γενικά το στόρυ (ειδικά προς το τέλος).
chek2fire Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Στο πρώτο μέρος ήταν και το άγνωστο με το τι συμβαίνει στον κόσμου του mass effect συν την αποκάλυψη της τραγικής πτώσης των pomethean και της μάταιης προσπάθειας διάσωσης της φυλής τους με τα άπειρα νεκρά pod που έβρισκες στο τελευταίο μέρος που είχαν καταφύγει για να γλιτώσουν τον αφανισμό των reaper. Ακόμα και ο συνασπισμός των race της σκοτεινής πλευράς δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρα σκοτεινός. Η κάθε race πολεμούσε για δικούς της καθαρά λόγους και όχι για να υπηρετήσει τους reaper. Οι geth γιατί ήταν σε άμυνα και οι krogan για το αδικό της γενοκτονίας τους, Μαζι με το dark lord που και αυτός πίστευε στην τεχνολογική ανωτερότητα των reaper και ότι όλα αυτά είναι ένα βήμα παραπάνω γενικά για όλα τα είδη στο συμπαν. Αυτό τα story είναι έπος και σκοτεινή πλευρά. Από τι είπα και πριν μέχρι στιγμής έχω φτάσει περίπου στα μισά αλλά τα πάντα είναι αναμενόμενα. Ακόμα και κάποιες corporation είναι καθαρά ταγμένες με το μέρος της σκοτεινής δύναμης δεν βλέπω να υπάρχει αυτή ασάφεια για το τι είναι καλό και τι κακό σαν το πρώτο μέρος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Α, εσύ λες σκοτεινό σε θέμα πληροφοριών νομίζω; Εγώ εννοούσα πιο σκοτεινό mood. Ναι, δεν υπάρχουν τόσες ασάφειες αλλά και πάλι υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι λίγο περίεργα. Θα δεις. ΥΓ. Protheans λέγονται.
kostacurtas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Mass Effect 2 Hammerhead DLC Available Late March BioWare's announced that the Hammerhead Battle Tank will magically appear in the Normandy towards the tail end of March: Download the Firewalker pack and gain access to 5 new missions featuring the Hammerhead. The Hammerhead is a heavy assault vehicle that hovers over the battlefield at up to 120 kilometers per hour and features a guided missile system ensuring accuracy even during aggressive maneuvering. Coming late March, free to all Cerberus Network members!
Voodooman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Το παιχνίδι είναι πραγματικά κορυφαίο σεναριακά. Τέλος. Από όλα τα διλήμματα που αντιμετωπίζω πάντως, μόνο σε ένα δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμη, την genophage. Ευτυχώς, από ό,τι φαίνεται, δεν θυα χρειαστεί να αποφασίσω σε αυτό το μέρος, αλλά στο ME3.
Voodooman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Είμαι λίγο πριν το τέλος και τώρα είδα τα αποτελέσματα των καταστροφικών μου επιλογών... Έκανα το μοιραίο λάθος να υποστηρίξω το βλαμμένο την Jack στον καβγά της με την Miranda (το είδα έτσι καημένο και είπα να μην την στρεσάρω περισσότερο) και τώρα η Miranda ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να με δει! Από ό,τι φαίνεται, σε αυτό το ME δεν πρόκειται να βολέψω, οπότε περιμένουμε το 3. Και εκεί θα έχω προφανώς ανοιχτoύς λογαριασμούς και με την Ashley, οπότε δεν θα ξέρω ποιά να διαλέξω! Αχ, Miranda!..
chek2fire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Καλά έκανα και κράτησα ουδέτερη στάση στον καυγά και μπόρεσα να πάω μετά την miranda να δει λίγο την μηχανή. Α και τα geth από τι είδα τρέχουν linux και ιδίως debian η παράγωγο του debian σε κάποια φάση αναφέρουν "sudo" ktl
chek2fire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μόλις το τέλειωσα το game και μπορώ να πω ότι για άλλη μια φορά είχαμε ένα φοβερό τίτλο αν και όχι με το βάθος και το story του πρώτου αλλά τουλάχιστον εδώ είχαμε μεγάλη ανάλυση και προσέγγιση στις ιστορίες του κάθε χαρακτήρα και στην ιστορία κάθε race. Μου άρεσε αρκετά αυτό γιατί σου δίνετε η ευκαιρία να δεις μερικά ενδιαφερων σημεία από το lore του παιχνιδιού που στο πρώτο μέρος μόνο τα διάβαζες. Νομίζω αυτό το δέυτερο μέρος είναι σαν πέρασμα στο επικό finale του τρίτου μέρους και η τελική σκηνή τα λέει όλα. Θα ήθελα πολύ να δώ πως αντιμετωπίζουν αυτή την επίθεση αν και μάλλον σαν μια παραλλαγή του return of the jedi θα είναι.
capitan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Τέλος και για μένα. Μονορούφι το κατέβασα σε 5 ημέρες. Πραγματικά άξιζε και μου άρεσε όσο και το πρώτο (μη πω περισσότερο). Ειδικά το τέλος κορυφαίο. Το φινάλε ωραίο, fast paced, χωρίς να κολλάς σε εκνευριστικές μάχες που παίρνουν ώρα. O ριπερ τελείως Terminator Στα + - Καλή συνέχεια της ιστορίας, χτίζει πάνω σε προηγούμενες επιλογές σου. Ήταν ευχάριστη έκπληξη να συναντάς διάσπαρτους ανθρώπους που είχες βρει στο 1 (με import character). - Στο τέλος εγώ προσωπικά -εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- ένιωσα το δέσιμο που είχε αποκτήσει η ομάδα που έστησα. Και δεν εννοώ μόνο στις cut scenes που τους δείχνει όλους. Γενικά το να περιφέρεσαι στο normandy και να τους βρίσκεις όλους εκεί, με -το κυριότερο- διαλόγους που αλλάζουν στη πορεία. Κόντρες υπήρχαν, μπηχτές κλπ όπως σε μια κανονική ομάδα. Btw η Jack ενώ αρχικά μου άρεσε μετά άρχισε να μου τη δίνει γενικά.. Μιράντα και πάλι μιράντα (όχι τα μπισκότα). Στο 3 περιμένω come back της Ash και μαλιοτράβηγμα για τις φέτες μου Κατέληξα να τους χρησιμοποιήσω όλους στην ομάδα μου χωρίς κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, εκτός του Grunt, καθώς ένα γομάρι χρειάζεται - Το φινάλε μου άρεσε για πολλούς λόγους. Δεν σε ξεθέωνε -είχε τα διαλείμματα του να πάρεις ανάσα-, επέλεγες εσύ πόσο γρήγορα να το πας, καλές ποσότητες εχθρών -δε σε κράταγαν για πολύ ώρα σε ένα σημείο (αν και σε μερικά σημεία ίσως θα πρεπε)-, όλη η ομάδα σου βλέπει δράση κατα κάποιο τρόπο -δεν υπάρχουν παγκίτες-, δε νιώθεις ότι κάνεις εσύ όλη τη δουλειά μόνος σου - Ωραίες μάχες με στοιχείο τακτικής - Πολύ όμορφα γραφικά τα οποία και αισθητικά μου άρεσαν. Προσεγμένο στη λεπτομέρεια. Σχετικά ελαφρύ. - Διάλογοι με επιλογές που άξιζαν (εννοώ θα τις έλεγες και κανονικά, δεν υπήρχαν μόνο για να υπάρχουν) - Πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα - Εμβάθυνση στο lore. Πατάει πάνω σε πράγματα που έχει πει και δεν ανοίγει νέα θέματα που θα μπέρδευαν περισσότερο. Για το genophage ούτε γω αποφάσισα..υπάρχουν + και - και στις 2 γνώμες. Κλίνω προς θεραπεία ειδικά τώρα που έχουμε Wrex αρχηγάρα. Την θεραπεία την κράτησα - Vocal actors: Tricia Helfer (EDI) και Michael Hogan (Barney, τον αρχηγό? του C-Sec), θύμισαν εποχές Battlestar Galactica. Το φινάλε το βρήκα αρκετά επηρεασμένο από το αντίστοιχο της σειράς. - Ποικιλία στις αποστολές - Το οπλάκι με την πυρηνική βόμβα άξιζε πολύ Στα - - Λίγο απογοητευτικά boss fights. Δηλαδή το τεράστιο σκουλήκι στην αποστολή του grunt, ενώ ήταν εντυπωσιακό και όταν πρωτοπετάχτηκε έλεγες "την κάτσαμε", σου πέταγε μια χλέπα όλη κ όλη ενώ σε είχε άνετα λόγω μεγέθους. O τερμινειτορ πάλι εντυπωσιακο-τατό-ς αλλά ζημιά δεν έκανε. Όλο φρου φρου δηλαδή - Το melee το βρήκα λίγο ανύπαρκτο - Στα biotics υπάρχει χώρος για βελτίωση. Πήρα soldier βέβαια αλλά από τους biotics δεν ενθουσιάστηκα...Εσείς που πείρατε biotic classes πως το είδατε? - Λίγα μοντέλα όπλων - μόνο μία armor - Μικρά levels στο Citadel-Illium - Λίγα side quests - Το όλο σύστημα με τα resources καλούτσικο αλλά το μάζεμα τους ήταν λίγο παίδεμα - Περιορισμένο interactivity - Έχω την αίσθηση ότι μου έστειλαν ευχαριστήριο mail όλοι όσοι έσωσα στα mass effect 1 και 2 μαζί Ο ιλούσιβ μαν τελικά μου φάνηκε κάθαρμα-καρατζαφέρης. Με τα μάτια του τι παίζει? Μηχανικά? Στην αρχή ήμουν με cerberus γιατί η alliance με έκλασε αλλά μετά δρούσα ανεξάρτητα. Περιμένω alliance όλων με όλους για ριπερς. Και γιατί στο τέλος ο πλανήτης στην αίθουσα του ιλουσιβ από μπορδοροδοκόκκινος έγινε ασπρο-μπλε? Θα φάει και 2ο playthrough αυτή τη φορά σε hardcore. Για το 3 δε περιμένω τίποτα λιγότερο από ΕΠΟΣ
chek2fire Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Από την αρχή κάτι δεν μου πήγαινε καλά με το cerberus γιαυτό τους είχα μακριά και ποτέ δεν πήρα το μέρος τους. Τα biotic τα χρησιμοποιούσα καθώς και ο δικός μου ήταν vanguard από το προηγούμενο αλλά είχα καταλήξει σε βασική ομάδα την miranda μαζί με την tali. Πάντως μου άρεσε και μένα που το game τα έφερνε έτσι ώστε έρπεπε να παίξεις με όλους τους χαρακτήρες και σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά ισορροπημένοι στις μάχες και δεν νομίζω κάποιος να υστερούσε.
ksaplostra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Τέλος και για μένα. Μονορούφι το κατέβασα σε 5 ημέρες. Πραγματικά άξιζε και μου άρεσε όσο και το πρώτο (μη πω περισσότερο). Ειδικά το τέλος κορυφαίο. Το φινάλε ωραίο, fast paced, χωρίς να κολλάς σε εκνευριστικές μάχες που παίρνουν ώρα. O ριπερ τελείως Terminator Στα + - Καλή συνέχεια της ιστορίας, χτίζει πάνω σε προηγούμενες επιλογές σου. Ήταν ευχάριστη έκπληξη να συναντάς διάσπαρτους ανθρώπους που είχες βρει στο 1 (με import character). - Στο τέλος εγώ προσωπικά -εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- ένιωσα το δέσιμο που είχε αποκτήσει η ομάδα που έστησα. Και δεν εννοώ μόνο στις cut scenes που τους δείχνει όλους. Γενικά το να περιφέρεσαι στο normandy και να τους βρίσκεις όλους εκεί, με -το κυριότερο- διαλόγους που αλλάζουν στη πορεία. Κόντρες υπήρχαν, μπηχτές κλπ όπως σε μια κανονική ομάδα. Btw η Jack ενώ αρχικά μου άρεσε μετά άρχισε να μου τη δίνει γενικά.. Μιράντα και πάλι μιράντα (όχι τα μπισκότα). Στο 3 περιμένω come back της Ash και μαλιοτράβηγμα για τις φέτες μου Κατέληξα να τους χρησιμοποιήσω όλους στην ομάδα μου χωρίς κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, εκτός του Grunt, καθώς ένα γομάρι χρειάζεται - Το φινάλε μου άρεσε για πολλούς λόγους. Δεν σε ξεθέωνε -είχε τα διαλείμματα του να πάρεις ανάσα-, επέλεγες εσύ πόσο γρήγορα να το πας, καλές ποσότητες εχθρών -δε σε κράταγαν για πολύ ώρα σε ένα σημείο (αν και σε μερικά σημεία ίσως θα πρεπε)-, όλη η ομάδα σου βλέπει δράση κατα κάποιο τρόπο -δεν υπάρχουν παγκίτες-, δε νιώθεις ότι κάνεις εσύ όλη τη δουλειά μόνος σου - Ωραίες μάχες με στοιχείο τακτικής - Πολύ όμορφα γραφικά τα οποία και αισθητικά μου άρεσαν. Προσεγμένο στη λεπτομέρεια. Σχετικά ελαφρύ. - Διάλογοι με επιλογές που άξιζαν (εννοώ θα τις έλεγες και κανονικά, δεν υπήρχαν μόνο για να υπάρχουν) - Πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα - Εμβάθυνση στο lore. Πατάει πάνω σε πράγματα που έχει πει και δεν ανοίγει νέα θέματα που θα μπέρδευαν περισσότερο. Για το genophage ούτε γω αποφάσισα..υπάρχουν + και - και στις 2 γνώμες. Κλίνω προς θεραπεία ειδικά τώρα που έχουμε Wrex αρχηγάρα. Την θεραπεία την κράτησα - Vocal actors: Tricia Helfer (EDI) και Michael Hogan (Barney, τον αρχηγό? του C-Sec), θύμισαν εποχές Battlestar Galactica. Το φινάλε το βρήκα αρκετά επηρεασμένο από το αντίστοιχο της σειράς. - Ποικιλία στις αποστολές - Το οπλάκι με την πυρηνική βόμβα άξιζε πολύ Στα - - Λίγο απογοητευτικά boss fights. Δηλαδή το τεράστιο σκουλήκι στην αποστολή του grunt, ενώ ήταν εντυπωσιακό και όταν πρωτοπετάχτηκε έλεγες "την κάτσαμε", σου πέταγε μια χλέπα όλη κ όλη ενώ σε είχε άνετα λόγω μεγέθους. O τερμινειτορ πάλι εντυπωσιακο-τατό-ς αλλά ζημιά δεν έκανε. Όλο φρου φρου δηλαδή - Το melee το βρήκα λίγο ανύπαρκτο - Στα biotics υπάρχει χώρος για βελτίωση. Πήρα soldier βέβαια αλλά από τους biotics δεν ενθουσιάστηκα...Εσείς που πείρατε biotic classes πως το είδατε? - Λίγα μοντέλα όπλων - μόνο μία armor - Μικρά levels στο Citadel-Illium - Λίγα side quests - Το όλο σύστημα με τα resources καλούτσικο αλλά το μάζεμα τους ήταν λίγο παίδεμα - Περιορισμένο interactivity - Έχω την αίσθηση ότι μου έστειλαν ευχαριστήριο mail όλοι όσοι έσωσα στα mass effect 1 και 2 μαζί Ο ιλούσιβ μαν τελικά μου φάνηκε κάθαρμα-καρατζαφέρης. Με τα μάτια του τι παίζει? Μηχανικά? Στην αρχή ήμουν με cerberus γιατί η alliance με έκλασε αλλά μετά δρούσα ανεξάρτητα. Περιμένω alliance όλων με όλους για ριπερς. Και γιατί στο τέλος ο πλανήτης στην αίθουσα του ιλουσιβ από μπορδοροδοκόκκινος έγινε ασπρο-μπλε? Θα φάει και 2ο playthrough αυτή τη φορά σε hardcore. Για το 3 δε περιμένω τίποτα λιγότερο από ΕΠΟΣ Μονο εγω την ειχα δει γριμπομπος(ραμπο) και έτρεχα σα το παλαβό και τους ματσουκωνα(κοινώς melee);
capitan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μονο εγω την ειχα δει γριμπομπος(ραμπο) και έτρεχα σα το παλαβό και τους ματσουκωνα(κοινώς melee); εγώ ως soldier μια μπουνίτσα είχα μόνο η οποία δεν έκανε και τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα