Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πολλα λαθη και παρερμηνειες στο αρθρο. Οχι οτι δεν εχει κενα στη πλοκη αλλα τα περισσοτερα απο αυτο που λεει ειναι λαθος

Νομίζω πως ξέρεις ότι μετά από αυτό που λες ακολουθούν και αυτά που είναι ευρέως γνωστά ως αποδείξεις. Υποστήριξε τη γνώμη σου με επιχειρήματα, τα αυτονόητα θα λέμε ; :-)

Δημοσ.
Εντυπωσεις για το mass effect 2???

Βασικά τι παραπάνω θες να σου πούμε εκτός από αυτά που έχουν ήδη γραφτεί εδώ και αυτά που θα βρεις στο google ;

Δημοσ.
Νομίζω πως ξέρεις ότι μετά από αυτό που λες ακολουθούν και αυτά που είναι ευρέως γνωστά ως αποδείξεις. Υποστήριξε τη γνώμη σου με επιχειρήματα, τα αυτονόητα θα λέμε ; :-)

Spoiler alert http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=7006

Θα αρκεστώ σε κανα 2 παραδειγματα γιατι τα λαθη ειναι πραγματικα πολλα και θα επρεπε να γραψω ενα αντιστοιχα μεγαλο αρθρο ως απαντηση.

“Illusive Man”. Really BioWare? (Keep in mind this universe already has a character named “Shadow Broker”.)

Exhibit B in the case that nobody bothered to plan ahead: Nowhere in game 1 does anyone refer to the Illusive Man. You are sent to meet him a few minutes into the game. If the first game had been seeded with allusions to this guy, this could have been a mind-blowing moment. “Woah! I’m going to get to meet the Illusive Man?!?” Instead I was like, “Who?”

Ο χαρακτήρας αυτός παρουσιάζεται στο πρώτο βιβλίο που έβγαλε η Bio αμέσως μετά το πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα είναι λίγο παράξενο σε όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία άλλα είναι ξεκάθαρη η σημασία του TIM αλλά και το τι ρολό βαράει η Cerberus( Δεν ειναι απαραίτητα ετσι οπως τα παρουσιάζει ο ΤΙΜ).
pparently your entire crew was teetering on the edge of treason at the end of the last game? (Really. Dr. Chakwas’ excuse for signing up with Cerberus is that she missed space travel. She signed up with one of the most ruthless organizations in the galaxy – an organization that you had fought many times in the first game – because that was the only way she could think of to get back into space!?!)
Μόνο ο Joker και η Dr. Chakwas παραμένουν από το αρχικό crew και η γιατρός δεν είναι με τη Cerberus αλλά δέχτηκε να συμμετάσχει αφού έμαθε ότι ο Shepard είναι αυτός που ηγείται της ομάδας.
Refresher: In the last game, the Citadel and Alliance fleets joined together and just barely took down one lone Reaper.
Λάθος. Παρότι το Sovereign ήταν πανίσχυρο είχε την υποστήριξη μεγάλου μέρους του στόλου των Geth

The Collectors

/snip

Δεν ξερουμε μετα το ΜΕ1, τι ειναι/πως δημιουργηθηκαν οι Reapers ουτε ποιος είναι ο πραγματικος σκοπος τους. Τα μονα πραγματα που ξερουμε ειναι οτι καθε μερικες χιλαδες χρονια εξοντωνουν ολους τους αναπτυγμενους πολιτισμους για αγνωστους λογους. Το τελος(ΜΕ2) παρα τη άθλια παρουσίαση δίνει νόημα στα quotes " We are each a nation" , "We are your salvation through annihilation". Εχει ενα σχολιο από χρήστη σχετικά με το θέμα στο original αρθρο. http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=7006&cpage=1#comment-143875

Επίσης η Collectors δεν εχουν και καμια σοβαρη στρατιωτική δύναμη. Ενα frigate εχουν και αυτο καταφέρνει να το καταστρέψει η νεα Normandy μονη της.

The Abductions

mpla mpla

Η ολη ιστορια εξελίσσεται στα Terminous Systems, δλδ εκτός δικαιοδοσίας της Alliance και του Citadel Council.

The Final Choice

Νομιζω πως μετα απο τις πολλαπλες αποστολες με θεμα το indoctrination απο απλή επαφη με τεχνολογία των Reapers θεωρώ πως είναι ξεκάθαρο το ποσο επικίνδυνο είναι να παιζει κανείς με αυτη την τεχνολογία.

Δημοσ.
Μπορει να μου πει καποιος πως κερδιζονατι οι squad points διοτι παντα μετα απο καθε αποστολη δεν δινει ουτε ενα ποντο

Μετα απο αποστολες παιρνεις XP και Squad Points

Ενα πολυ καλο thread για το πως να αλλαξεις πολλα απο τα χαρακτηριστικα του gameplay μεσω ενος ini.

http://social.bioware.com/forum/1/topic/103/index/983287/1 :-D

• Moderators
Δημοσ.

Παίζω κι εγώ επιτέλους (άδεια!) και μου αρέσει πολύ. :)

Πιο κινηματογραφικό από το πρώτο, αλλά ναι, πάει κατά πολύ το όσο RPGing είχε.

Από την άλλη βέβαια δεν με πειράζει. :P

Αλλά το καλύτερο για μένα:

Romance with Tali! :D

Ε ναι, μου την είχε σπάσει που στο πρώτο δεν μπορούσα να κάνω κάτι μαζί της. :P

Δημοσ.

Fun Fact. Υπαρχει το space hamster boo του Minsc σε ενα μαγαζι "καπου" στο παιχνιδι για αγορα.

Η Tali την βγαζει την μασκα αλλα εσυ δεν βλεπεις τιποτα. Η αποκαλυψη ειναι για τα ματια του sheppard μονο.

• Moderators
Δημοσ.
Την μάσκα την βγάζει η είναι πλατωνικός ο έρωτας?

Δεν φτάσαμε ακόμα εκεί, αλλά δεν πάει για πλατωνικό. :P

Btw, είχα προχωρήσει πολύ την Jack γιατί νόμιζα ότι δεν θα γινόταν κάτι με Tali και χρειάστηκε να την γειώσω μετά και όποτε πηγαίνω στην Jack τώρα, απλά "Fuck off!". :lol:

Ευτυχώς που είναι loyal. :P

Η Tali την βγαζει την μασκα αλλα εσυ δεν βλεπεις τιποτα. Η αποκαλυψη ειναι για τα ματια του sheppard μονο.

Argh, βάζουμε φαντασία δηλαδή... :P

Δημοσ.
Παίζω κι εγώ επιτέλους (άδεια!) και μου αρέσει πολύ. :)

Πιο κινηματογραφικό από το πρώτο, αλλά ναι, πάει κατά πολύ το όσο RPGing είχε.

Από την άλλη βέβαια δεν με πειράζει. :P

Αλλά το καλύτερο για μένα:

Romance with Tali! :D

shame on you!!she was completely betadin pure!!

• Moderators
Δημοσ.
Ποιούς πέρνετε μαζί στο team ως συνήθως?

Garrus και Tali.

Απλά ο coolest και ο καλύτερος που θέλω σαν δεξί μου χέρι και την Tali γιατί, ε, είπαμε ήδη. :P

Αυτοί οι 2 ήταν και το κλασσικό μου ζευγάρι στο 1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...