raven3x7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Απλα τα κρατας. Δεν κανει sync τα achievements στο server ομως. Τα sidequests στο ΜΕ2 παροτι δεν εχουν και τρελη ιστορια σιγουρα δεν ειναι τοσο επαναλαμβανωμενα οσα στο ΜΕ1. Τωρα κανουμε υπομονη μεχρι να βγουν τα 2 DLC(kasoumi kai liara).
Erwdios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Απλα τα κρατας. Δεν κανει sync τα achievements στο server ομως Λίγο πιο σαφής αν γίνεται? Τί ακριβώς κρατάω? Το φάκελο με τα saves? Σκέφτομαι να την απεγκαταστήσω εντελώς του θείου. Αν και ίσως θα ήταν καλύτερα να το παίξω από την αρχή μιας και δεν είμαι πολύ μακρυά (μόλις πήρα στην ομάδα τον Mordin Solus )
Twisted_Wicked Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Τωρα κανουμε υπομονη μεχρι να βγουν τα 2 DLC(kasoumi kai liara). Πφφφ...Δωστε το hammerhead επιτελους FFS !!!
Robertox25 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 βρηκα και γω λιγο χρονο και τερματισα το ms1 και τωρα παιζω το δευτερο.... βλεπω μεγαλη βελτιωση στα γραφικα! κανενα σκαμπανευασμα στα frames... ενω στο πρωτο ειχα αρκετα.... μονο που θα ηθελα να ειχαν κρατησει τον ιδιο χειρισμο... ειχα βολευτει...
ZoD^ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ είμαι στα μισά του παιχνιδιού! Καταπληκτικό
Ogami Itto Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 http://www.rpgwatch.com/show/newsbit?newsbit=14397
Erwdios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Παρέλαβα κι εγώ τον κολέκτορα χθες. Πολύ προσεγμένο το κουτάκι, πραγματικό κόσμημα Έχω 2 ερωτησούλες. Εγκατέστησα το παιχνίδι, το έπαιξα λίγο και μετά κατέβασα όλα τα dlc. Πρέπει να το παίξω από την αρχή για να έχουν νόημα τα dlc? Ρωτάω γιατί κάποιος μου είπε ότι με το dlc του κολέκτορα ξεκινάς από τα συντρίμμια του Normady. Ισχύει αυτό ή θα συναντήσω παρακάτω την εν λόγω αποστολή?
vocals_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 http://www.rpgwatch.com/show/newsbit?newsbit=14397 Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει. Βέβαια τα μόνα σημεία που είχα προσέξει και από μόνος μου και κουνούσα το κεφάλι μου πάνω κάτω διαβάζοντας τα ενώ παράλληλα σκεφτόμουνα "ΟΝΤΩΣ!!!", ήταν αυτά στο 3ο μέρος, τα άλλα δεν είχαν περάσει καν απ'το μυαλό μου να τα σκεφτώ .. Τελικά όχι, το me2 δεν είναι τόσο "τέλειο" όσο λέγεται από κάποιους ότι είναι.
Ogami Itto Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ισχύει αυτό ή θα συναντήσω παρακάτω την εν λόγω αποστολή? Την συναντάς παρακάτω.
chek2fire Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πήγαινε στα σηντρήμια όποτε θέλεις. Δεν είναι και κάμια ιδιαίτερη αποστολή αλλά μάλλον ένα flash back.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά έχει χάσει αρκετά από τα rpg στοιχειά που είχε... Κρίμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει. Βέβαια τα μόνα σημεία που είχα προσέξει και από μόνος μου και κουνούσα το κεφάλι μου πάνω κάτω διαβάζοντας τα ενώ παράλληλα σκεφτόμουνα "ΟΝΤΩΣ!!!", ήταν αυτά στο 3ο μέρος, τα άλλα δεν είχαν περάσει καν απ'το μυαλό μου να τα σκεφτώ .. Τελικά όχι, το me2 δεν είναι τόσο "τέλειο" όσο λέγεται από κάποιους ότι είναι. Ειναι τελειο σαν παιχνιδι. Σαν RPG ομως ειναι αστα βραστα.
Voodooman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Για τα σημερινά δεδομένα είναι αριστούργημα. Είναι "στερεό", υπερ-μελετημένο, πολύ φροντισμένο, ένας τίτλος που φωνάζει ποιότητα. Δεν φταίει η Bioware που η αγορά κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση, προς την απλούστευση. Και, μεταξύ μας, μπορεί να γκρινιάζω και εγώ για την υπεραπλούστευση των παιχνιδιών σήμερα, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα είχα τον χρόνο και, κυρίως, την διάθεση να παίξω ξανά ένα Baldur's Gate, ούτε καν ένα Deus Ex. Απλά είναι κρίμα που οι νεότεροι δεν μπορούν να χαρούν το βάθος εκείνων των παιχνιδιών με το επίπεδο τεχνικής τελειότητας του σήμερα. Εγώ μπορεί να μην άντεχα τώρα να παίξω ένα Rainbow Six (το πρώτο) που θα χρησιμοποιούσε την Unreal Engine 3, σίγουρα όμως πολλοί από εσάς εκεί έξω θα το ευχαριστιόσασταν πολύ.
raven3x7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει. Βέβαια τα μόνα σημεία που είχα προσέξει και από μόνος μου και κουνούσα το κεφάλι μου πάνω κάτω διαβάζοντας τα ενώ παράλληλα σκεφτόμουνα "ΟΝΤΩΣ!!!", ήταν αυτά στο 3ο μέρος, τα άλλα δεν είχαν περάσει καν απ'το μυαλό μου να τα σκεφτώ .. Τελικά όχι, το me2 δεν είναι τόσο "τέλειο" όσο λέγεται από κάποιους ότι είναι. πολλα λαθη και παρερμηνειες στο αρθρο. Οχι οτι δεν εχει κενα στη πλοκη αλλα τα περισσοτερα απο αυτο που λεει ειναι λαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα