Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, αν θέλω το πιστεύω ότι έστειλαν και δεύτερο πακέτο.

Εγώ πάντως τα κόβω τα πολλά πάρε-δώσε με τα e-shop του εξωτερικού. Χρεωσέ με 3 γ@μημένα € παραπάνω και στείλτο συστημένο να μην το ακουμπήσει κανένας.

Αύριο θα στείλω ένα κωλόχαρτο που μου έχουν στείλει, στο οποίο ζητούν γραπτή επιβεβαίωση ότι δεν παρέλαβα τίποτα.

Η πλάκα είναι ότι στο μηχανογραφημένο έγγραφο που έστειλαν να υπογράψω, δεν περιλαμβάνεται η δίμηνη κάρτα WoW που είχα παραγγείλει, παρά μόνο το DAO. Το έγραψα με το χέρι και το υπέγραψα.

Θα τους πάρει ο διάολος τους ερασιτέχνες λέμε...

Η μλκία είναι ότι δεν πλήρωσα με paypal για να μπορώ να αμφισβητήσω τη συναλλαγή και τώρα πρέπει να περιμένω τους κωλοάγγλους να βγάλουν πόρισμα για το πού στο διάτανο πήγαν τα DVD και μετά να μιλήσω με την τράπεζα... :mad:

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω, ενδεχομένως και εγώ αν είχα περάσει τα ίδια με εσένα να είχα διαφορετική αντιμετώπιση. So far so good για μένα πάντως εδώ και τρία σχεδόν χρόνια από πάρα πολλά καταστήματα στο UK.

Δημοσ.

Τελικά μου ήρθε πριν λίγο:-)

Ο καινούριος ταχυδρόμος πάντως δεν την παλεύει μου φαίνεται.Το χε πετάξει στο κήπο σε ένα σημείο που είχε νερά(ευτυχώς όχι πολλά):-(

Η παλιά ταχυδρόμος πάντα τα άφηνε έξω από τη πόρτα του σπιτιού.

Δημοσ.
Σε καταλαβαίνω, ενδεχομένως και εγώ αν είχα περάσει τα ίδια με εσένα να είχα διαφορετική αντιμετώπιση. So far so good για μένα πάντως εδώ και τρία σχεδόν χρόνια από πάρα πολλά καταστήματα στο UK.

Σε πολυκατοικία μένω, αλλά δεν έχει χαθεί ποτέ και τίποτα. Αν κι εγώ είχα παραλάβει το δέμα, ίσως να συνέχιζα να παραγγέλνω από εξωτερικό, αλλά αν καείς από το χυλό, φυσάς και το γιαούρτι.

Παρήγγειλα κι εγώ από cdmedia ΒΤW. Άντε να δούμε, θα την πάρουμε την CE ή θα μας κρεμάσουν και αυτοί? Και φυσικά έβαλα αντικαταβολή. Ο παθός, μαθός...

Αυτό που με εκνευρίζει στην όλη φάση είναι ότι με έβαλαν και suspended οι άχρηστοι. Όπως τα λέει ο chris και κερατάς και δαρμένος...

Δημοσ.
Σε πολυκατοικία μένω, αλλά δεν έχει χαθεί ποτέ και τίποτα. Αν κι εγώ είχα παραλάβει το δέμα, ίσως να συνέχιζα να παραγγέλνω από εξωτερικό, αλλά αν καείς από το χυλό, φυσάς και το γιαούρτι.

Παρήγγειλα κι εγώ από cdmedia ΒΤW. Άντε να δούμε, θα την πάρουμε την CE ή θα μας κρεμάσουν και αυτοί? Και φυσικά έβαλα αντικαταβολή. Ο παθός, μαθός...

Αυτό που με εκνευρίζει στην όλη φάση είναι ότι με έβαλαν και suspended οι άχρηστοι. Όπως τα λέει ο chris και κερατάς και δαρμένος...

Η μέχρι στιγμής εμπειρία μου πάντως αν κ δεν είναι πολύ μεγάλη μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τα blah και game.co.uk! Ότι έχω πάρει έχει έρθει μια χαρά κ σε χρόνο που πιστέυω ότι κ από εδώ ίσως να μη πετύχαινα. Δλδ Δευτέρα παραγγελία και Πέμπτη με Παρασκευή στην πόρτα μου! Το play δεν αξίζει και φθηνότερο να το βρεις κατά την άποψη μου, εκτός και αν δε καίγεσαι να πάρεις το game σύντομα.

Πιστεύω ότι κάτι παίζει με την περίπτωση σου...μήπως κάποιος στα βουτάει??

Μπορεί βέβαια να σαι απλά άτυχος... Όπως και να χει καλά ξεμπερδέματα! ;-)

Δημοσ.

Πιστεύω ότι κάτι παίζει με την περίπτωση σου...μήπως κάποιος στα βουτάει??

Μπορεί βέβαια να σαι απλά άτυχος... Όπως και να χει καλά ξεμπερδέματα! ;-)

Κοίτα, το έχω σκεφτεί το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αλλά σχεδόν το έχω αποκλείσει. Στην πολυκατοικία μου ο μέσος όρος ηλικίας είναι 55-60 και το μοναδικό παιδί που υπάρχει στην πολυκατοικία είναι αυτιστικό. Αν υπάρχει κανένας cyber grandpa ο οποίος παίζει μανιωδώς DAO, χαλάλι του. :lol:

Τώρα βέβαια, εφόσον αυτοί το έχουν στείλει 2 φορές, ο άρπαγας πόσο αχόρταγος μπορεί να είναι? Ίσως να ξαναδοκιμάσω στο μέλλον από game.co.uk και να δηλώσω διεύθυνση ταχυδρομείου, για να παραμείνει εκεί και να περάσω να το παραλάβω...

Μόλις με πήραν από cdmedia και ορίσαμε παράδοση με courier για Τρίτη. :-)

Τελικά "υπάρχει ζωή και μετά απ' το skroutz"...

Δημοσ.

Εγώ το τερμάτισα πριν λίγες μέρες. Δεν με ενδιαφέρει το πόσο εύκολο ήταν, εγώ το καταευχαριστήθηκα. Περιέχει το διαστημικό στοιχείο (το οποίο λατρεύω), είχε αρκετούς διαλόγους-cinematics (που σου έδιναν την αίσθηση ότι παρακολουθείς ταινία), καθώς και εξαιρετικά γραφικά (που πρόσθεταν ρεαλισμό στο όλο σκηνικό). Πραγματικά από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Ανυπομονώ για το τρίτο! :-)

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις μία δύο αποστολές και στο Insanity το παιχνίδι είναι εύκολο. Άντε να επαναλάβεις κάποια σημεία περισσότερες φορές από μία αλλά είναι αρκετά βατό.

Δημοσ.
Αν εξαιρέσεις μία δύο αποστολές και στο Insanity το παιχνίδι είναι εύκολο. Άντε να επαναλάβεις κάποια σημεία περισσότερες φορές από μία αλλά είναι αρκετά βατό.

Η αποστολή με τον "καυτό" ήλιο ήταν ίσως η μοναδική π με δυσκόλεψε(στο expert) κατα τα άλλα απλά κρυβόσουν για λίγο -γέμιζε η ασπίδα σηκωνόσουν κ τους έχυνες (με σφαίρες :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...