Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά την κόρη της Samara πως την "ρίχνω" είναι δύσκολη!

Εχμ...μαλλον εκανες skip τους διαλογους γτ αν τους διαβαζες δεν θα ηθελες να την ριξεις με την καμια ομως!!!

---------- Προσθήκη στις 23:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:18 ----------

Καποιος εχει τασεις αυτοκτονιας LOL :devil:

Θα παει ευτυχισμενος ομως! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Εχμ...μαλλον εκανες skip τους διαλογους γτ αν τους διαβαζες δεν θα ηθελες να την ριξεις με την καμια ομως!!!

---------- Προσθήκη στις 23:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:18 ----------

Θα παει ευτυχισμενος ομως! :lol: :lol: :lol:

Σύμφωνα με τη wikia πάντως είναι romance option η Morinth.

Δημοσ.
Το τερματισααααααα!!!!!!!!!

Θεέ μου τί παιχνιδάρα! Έχει και 3 σίγουρα, θα το δείτε από την τελευταία σκηνή!!!!

Αφού το τερματίσεις σου λέει έχεις 2 επιλογές:

Αν θέλει να συνεχίσεις το ίδιο παιχνίδι και να εξερευνήσεις το σύμπαν ή αν θες να αρχίσεις νέο παιχνίδι από την αρχή με τα στατιστικά που έχεις όταν το τερμάτισες!!!

Μιλάμε για τρελό λιώσιμο!!!!

Πότε βγαίνει το 3 είπαμε?

Αντέχεις κάνα χρόνο;

Δημοσ.

Χθές μου φέρανε τον κολέκτορα. Προσεγμένη δουλειά και μια χαρά τα πράγματα που έχει μέσα με το artbook και το comic. Μια από αυτές τις μέρες του κάνω εγκατάσταση αλλά μια και έχει περάσει κάνα χρόνος θέλω λίγο φρεσκάρισμα στο story. Στο προηγούμενο δεν θυμάμαι να έχει πεθάνει ο shepard η αυτό το γεγονός έγινε εκτός παιχνιδιού.

Με το story τι γίνετε? Συνεχίζει να υπάρχει η απειλή των Reaper?

Δημοσ.
Χθές μου φέρανε τον κολέκτορα. Προσεγμένη δουλειά και μια χαρά τα πράγματα που έχει μέσα με το artbook και το comic. Μια από αυτές τις μέρες του κάνω εγκατάσταση αλλά μια και έχει περάσει κάνα χρόνος θέλω λίγο φρεσκάρισμα στο story. Στο προηγούμενο δεν θυμάμαι να έχει πεθάνει ο shepard η αυτό το γεγονός έγινε εκτός παιχνιδιού.

Με το story τι γίνετε? Συνεχίζει να υπάρχει η απειλή των Reaper?

Μεγειά ο κολέκτορας :-)

Στο πρώτο δεν είχε πεθάνει ο Shepard. Ο θάνατός του συνέβη εκτός παιχνιδιού.

Το εξηγεί στην εισαγωγή του 2, που διαδραματίζεται εκτός παιχνιδιού και χρονικά τοποθετείται μεταξύ του 1 και του 2 με διαφορά 2 ετών, όπου η Cerberus αναλαμβάνει την αναδόμηση του σώματός του.

Δημοσ.

Ε δεν κάνει τόσο από το game.......Εμένα έγινε posted 26/1 και ήρθε 1/2. Το play είναι το μόνο κατάστημα με ρυθμούς ελληνικού παράδοσης ελληνικού δημοσίου, όλα τα άλλα καταστήματα από UK είναι super fast. Merdock, όπως καταλαβαίνεις στην θέση σου θα ανησυχούσα.

Δημοσ.
Χμμ το παιχνίδι έχει φύγει από τις 27/1 από το game.co.uk αλλά δεν έχει έρθει ακόμα.Να αρχίσω να ανησυχω;:shock:

Στέλνει με Royal mail ε? Αν δεν έρθει σε 1 βδομάδα ετοιμάσου για σκωτσέζικο ντους. Ούτως ή άλλως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πριν τις 24/2, που θα έχουν περάσει οι 20 εργάσιμες για τις οποίες δίνει περιθώριο η Royal mail πριν αναζητήσει το αντικείμενο.

Τελευταίο mail από blahdvd, μετά από 3 μήνες αναμονής. Ελπίζω να μην έχει συμβεί και σ' εσένα το ίδιο.

Hi Dimitris,

I am sorry to hear that your order has not arrived. Because two parcels have gone missing in dispatch to this address, we are investigating this with the Royal Mail and we will contact you with any feedback that they can give us.

In the meantime should the missing parcel turn up please email [email protected]

I will pass this email onto our returns department who will issue you a refund for the missing items. You should receive notification of this shortly.

Please note that until the investigation by the Royal Mail has been completed your account with us will be suspended.

Δημοσ.

Καλά δεν νομίζω να φταίει η Royal Mail. Μην ξεχνάτε ότι ζούμε στην Ελλάδα......

Καλά ρε erwdios, σου ξαναέστειλαν από το blah και πάλι δεν ήρθε :confused:? Μένεις σε πολυκατοικία? Μήπως ο ταχυδρόμος της περιοχής σου είναι......gamer :lol:

Δημοσ.

Εδω κολλαει αυτο που λεμε και κερατας και δαρμενος....τι τα θελετε και μπλεκετε.....παντως στο http://www.cdmedia.gr/ProductDetails.aspx?product=d3af1442-ac9c-4747-8258-49764f7e7862 , βρηκα Mass Effect 2 ce, και την περιμενω απο στιγμη σε στιγμη με courier χωρις επιπλεον χρεωση....

Δημοσ.

Κανένα μπλέξιμο. Θέμα συνήθειας είναι. Επειδή έτυχε ένα παιχνίδι στα 1000 να έχει την ίδια τιμή στην Ελλάδα και την Αγγλία θα πρέπει να το αγοράσουμε από Ελλάδα? Χώρια που εσύ θα το παραλάβεις σήμερα 11/2 -μετά από κόπο φαντάζομαι και αβεβαιότητα αν θα το βρείς - ενώ εγώ το έχω και 10 ημέρες. Η Ελληνική αγορά για games είναι αστεία υπόθεση.

Δημοσ.

κανενας κοπος βασικα. Απλα χθες με επιασε να το ψαξω, και μιας και που πετυχα την συλλεκτικη την πηρα. Αφου ακομα και τωρα, αν δεις, εχει διαθεσιμα κομματια. Και ναι αν ειναι να εχει ιδια τιμη γιατι να μην το παρω απο Ελλαδα και να το παρω απο τα Αγγλακια? Να κερδιζα 10-15 ευρω, οκ παω πασο αλλα για 5 ευρω και να ειμαι στο tripακι να μπαινω suspended, οπως ο Erwdios στην προκειμενη, ενω τα Αγγλακια, εχουν τσεπωσει τα λεφτα μου???? Τουλαχιστον απο Ελλαδα ειναι με αντικαταβολη. Το πηρα το πληρωσα....δεν το πηρα...θα παρουν τα π@π@ρι@ και οχι εγω τα δικα τους.

Δημοσ.

5 ευρώ από εδώ, 5 ευρώ από εκεί έχω μαζέψει δεκάδες περισσότερα games. Αν είσαι περιστασιακός gamer - αγοράζεις ένα, δυο games δηλαδή στο τόσο - ίσως να μην καίγεσαι για το ένα ταληράκι. Εγώ πάλι και ένα cent να το βρω φτηνότερο κάπου από εκεί θα το προτιμήσω, το θεωρώ ως την ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στην τσέπη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...