Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mass Effect 2 Cerberus Armor and Eviscerator Shotgun DLC Tomorrow

Tomorrow Mass Effect 2 fans will be able to get the new Cerberus Assault Armor and M-22a Eviscerator Shotgun DLC for free through the Cerberus network. The DLC should be available on both the PC and Xbox 360 at 12:00 PM Mountain Standard Time.

Cerberus Assault Armor

* Cerberus assault armor is designed for shock troops, turn the tide of battle against creatures or forces that would decimate normal soldiers.

* Increases heavy weapon ammo capacity by +10%

* Increases shields by +10%

* Increases health by +10%

M-22a Eviscerator Shotgun

The M-22a Eviscerator Shotgun is a longer-range shotgun with armor-piercing loads. This design also violates several intergalactic weapons treaties, so the M-22a is not distributed to militaries.

66519cerberus02pnormal.jpg

66518cerberus01pnormal.jpg

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
M-22a Eviscerator Shotgun

The M-22a Eviscerator Shotgun is a longer-range shotgun with armor-piercing loads. This design also violates several intergalactic weapons treaties, so the M-22a is not distributed to militaries.

Πες μου ότι θα το κάνουν και αυτό όπως το shotgun του me1, όπου τι είχες assault rifle τι είχες shotgun το ίδιο και το αυτό..

Δημοσ.

Σήμερα το U με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει η collectors edition και ότι δεν θα ξαναέρθει. Προφανώς ήταν μούφα το όλο θέμα.

Ευτυχώς το είχα κατεβάσει το Σ/Κ κι επειδή τη μυρίστηκα τη δουλειά από χθες, το εγκατέστησα και το ξεκίνησα. Μου φαίνεται ότι δεν είναι να αγοράζεις από πουθενά, παρά μόνο ότι βλέπεις ιδίοις όμμασι. :mad:

Πρώτες εντυπώσεις καλές.

Στα μείον, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον Trouble. Τί τους ήρθε να βάλουν το action στο space και το pause στο left shift?

Επίσης μέχρι στιγμής πολύ ταινία έχει κυλήσει και λιγότερο δράση, αλλά φαντάζομαι θα αλλάξει.

Τέλος, χαίρομαι που τελείωσα το 1 και πήγα στο 2 και συνεχίζω την ιστορία από εκεί που την άφησα. Θα ξενέρωνα αν δεν ήξερα ποιος ακριβώς είναι ο Garrus και τι έχει κάνει στο 1.

Έχω ένα πρόβλημα, όταν παίρνω team points για να βάλω στα talent tree, πάντα μου περισσεύει 1 point και δεν μπορώ να το βάλω πουθενά. Γιατί αυτό?

Δημοσ.
Σήμερα το U με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει η collectors edition και ότι δεν θα ξαναέρθει. Προφανώς ήταν μούφα το όλο θέμα.

LIES :lol:!!!!!

Αναρωτιέμαι αν ήρθε τελικά Ελλάδα.........

Δημοσ.
LIES :lol:!!!!!

Αναρωτιέμαι αν ήρθε τελικά Ελλάδα.........

Την παρήγγειλα από U μόνο και μόνο επειδή την έδινε σε 3 άτοκες. Αλλιώς ούτε που θα την ακουμπούσα, καθώς δεν υπάρχει σάλιο αυτή την εποχή.

Μάλιστα, μου αντιπρότειναν την κανονική έκδοση...

Η υπόθεση βρωμάει και έχω την εντύπωση ότι έφτασαν Ελλάδα μόνο συγκεκριμένα κομμάτια. Γενικά πάει το δούλεμα σύννεφο...

Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι αφού δεν υπάρχει και εφόσον δεν πρόκειται να ξανάρθει, γιατί συνεχίζουν οι άθλιοι να το διαθέτουν μέσω του site τους και συνεχίζει να βγαίνει και φθηνότερο στις αναζητήσεις του skrοutz, οεο...?

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα, όταν παίρνω team points για να βάλω στα talent tree, πάντα μου περισσεύει 1 point και δεν μπορώ να το βάλω πουθενά. Γιατί αυτό?

Για να πάρεις το πρώτο κουτάκι θέλει 1 point, το δεύτερο 2 κ.ο.κ.

Δημοσ.
Για να πάρεις το πρώτο κουτάκι θέλει 1 point, το δεύτερο 2 κ.ο.κ.

Ευχαριστώ. Μλκία έκαναν στο συγκεκριμένο τομέα. Μία χαρά ήταν το talent tree στο ME1.

Δημοσ.
Πες μου ότι θα το κάνουν και αυτό όπως το shotgun του me1, όπου τι είχες assault rifle τι είχες shotgun το ίδιο και το αυτό..

Ναι αλλα το shotgun οπως ειναι αυτη τη στιγμη ειναι ψιλο αχρηστο γιατι ακομα και σε close combat το assault rifle πιο καλο ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ναι αλλα το shotgun οπως ειναι αυτη τη στιγμη ειναι ψιλο αχρηστο γιατι ακομα και σε close combat το assault rifle πιο καλο ειναι.

Α δεν ξέρω για το shotgun στο me2 γιατί είμαι infiltrator,απλά είπα να μην το κάνουν όπως στο 1 που βάραγε σαν assault rifle.:-)

edit : βλακεία είπα δεν έχει σχέση τι class είσαι,απλά δεν το διάλεξα όταν είχα την ευκαιρία.Πήρα το widow sniper. :devil:

Επεξ/σία από vocals_
Δημοσ.

Δεν εχεις δικιο. Στην αρχη πραγματι ετσι ειναι αλλα μετα την δευτερη βελτιωση το shotgun απο κοντα απλα σπερνει. Ρωτα τον Grunt να σου πει που κατεβαζει N7 μεγαλο ρομποτ μονος του με 2-3 shots (αφου chargeαρει πρωτα).

Δημοσ.

Το τερματισααααααα!!!!!!!!!

Θεέ μου τί παιχνιδάρα! Έχει και 3 σίγουρα, θα το δείτε από την τελευταία σκηνή!!!!

Αφού το τερματίσεις σου λέει έχεις 2 επιλογές:

Αν θέλει να συνεχίσεις το ίδιο παιχνίδι και να εξερευνήσεις το σύμπαν ή αν θες να αρχίσεις νέο παιχνίδι από την αρχή με τα στατιστικά που έχεις όταν το τερμάτισες!!!

Μιλάμε για τρελό λιώσιμο!!!!

Πότε βγαίνει το 3 είπαμε?

Δημοσ.

Ευτυχώς το είχα κατεβάσει το Σ/Κ κι επειδή τη μυρίστηκα τη δουλειά από χθες, το εγκατέστησα και το ξεκίνησα. Μου φαίνεται ότι δεν είναι να αγοράζεις από πουθενά, παρά μόνο ότι βλέπεις ιδίοις όμμασι.

Εμένα μου ήρθε από χθες το Collectors. 52 ευρώ από το πλαίσιο.

Λέει πολύ το κουτάκι. και έχει και μόνο 5 ευρώ διαφορά από το κανονικό

Πρώτες εντυπώσεις καλές.

Στα μείον, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον Trouble. Τί τους ήρθε να βάλουν το action στο space και το pause στο left shift?

Επίσης μέχρι στιγμής πολύ ταινία έχει κυλήσει και λιγότερο δράση, αλλά φαντάζομαι θα αλλάξει.

Τέλος, χαίρομαι που τελείωσα το 1 και πήγα στο 2 και συνεχίζω την ιστορία από εκεί που την άφησα. Θα ξενέρωνα αν δεν ήξερα ποιος ακριβώς είναι ο Garrus και τι έχει κάνει στο 1.

Αυτό με τα Points το είχα και γώ, αλλά άμα το σκεφτείς είναι λογικό.

Το μονά level στα skill απαιτούν μονό αριθμό πόντων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...