Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Jack για πάντα!!! Η Μιράντα είναι σκυλάκι του Illusive Man. Ενώ η Jack, ωμή δύναμη.

Σκυλάκι η Μιράντα; Μάλλον δεν το έπαιξες το παιγνίδι ή δεν κατάλαβες τίποτα(ελλείψει γνώσης αγγλικών ίσως; )

Δημοσ.

Εννοούσα πολύ loyalist για τα γούστα μου... Το έχω παίξει και σα Renegade και σαν Paragon και όταν είσαι Renegade και έρχεσαι σε αντιπαράθεση για την ηγεσία του σκάφους εκείνη υποστηρίζει συνέχεια τον Illusive Man.

Δημοσ.
Εννοούσα πολύ loyalist για τα γούστα μου... Το έχω παίξει και σα Renegade και σαν Paragon και όταν είσαι Renegade και έρχεσαι σε αντιπαράθεση για την ηγεσία του σκάφους εκείνη υποστηρίζει συνέχεια τον Illusive Man.

To άκυρο που του χώνει στο τέλος το θυμάσαι;

Απλά είναι έξυπνη....

Δημοσ.

Αυτό δε το θυμάμαι τολμώ να πω. Έχω μία τάση να πατάω space στους μεγάλους μονολόγους και μπορεί καταλάθος να το πήδηξα. Ξέρεις πόσα load έχω κάνει επειδή καταλάθος πάτησα space την ώρα που έβγαζε επιλογή απάντησης ; άστα.

Δημοσ.
Αυτό δε το θυμάμαι τολμώ να πω. Έχω μία τάση να πατάω space στους μεγάλους μονολόγους και μπορεί καταλάθος να το πήδηξα. Ξέρεις πόσα load έχω κάνει επειδή καταλάθος πάτησα space την ώρα που έβγαζε επιλογή απάντησης ; άστα.

Rpg(ο θεός να το κάνει αλλά τεσπα)παίζεις και πηδάς τους διάλογους;...

Δημοσ.

Το ξέρω το ξέρω είμαι απαράδεκτος αλλά έχω κλείσει πολλές ώρες στο ME2 και πλέον βαριέμαι να τους ακούω να μιλάνε. Και εντάξει RPG όντως δε το λες αλλά πραγματικά το ευχαριστιέμαι σαν εμπειρία. Ιδιαίτερα ο Zaeed είχε πλάκα αν και θα ήθελα λίγο παραπάνω βάθος στην ιστορία του.

Δημοσ.

Ναι ρε τι σε παραξενεύει και εγώ τους πηδάω πολλούς διαλόγους.Σιγά μην είμαι π.χ. σε μια sidequest και να ακούω τι βλακείες του άκυρου..Το προχωράω γρήγορα,διαλέγω την paragon επιλογή και τελείωσε το θέμα.Ντάξει όμως στους σημαντικούς διαλόγους κάθομαι και τα διαβάζω,όλα κι όλα..

Δημοσ.
Ναι ρε τι σε παραξενεύει και εγώ τους πηδάω πολλούς διαλόγους.Σιγά μην είμαι π.χ. σε μια sidequest και να ακούω τι βλακείες του άκυρου..Το προχωράω γρήγορα,διαλέγω την paragon επιλογή και τελείωσε το θέμα.Ντάξει όμως στους σημαντικούς διαλόγους κάθομαι και τα διαβάζω,όλα κι όλα..

Το να παίζεις παιγνίδια ρόλων στο πισι και να μην διαβάζεις/ακούς τους διαλόγους,είναι σα να ακούς μουσική με κλειστό τον ήχο.

Δημοσ.
Το να παίζεις παιγνίδια ρόλων στο πισι και να μην διαβάζεις/ακούς τους διαλόγους,είναι σα να ακούς μουσική με κλειστό τον ήχο.

Mου άρεσε αυτό.:-D Το θέμα είναι ότι δεν έχει και πολύ νόημα,σορρυ δηλαδή εσύ θυμάσαι το διάλογο που χες κάνει με έναν άκυρο σε ένα assignment ; Εγώ όχι και ούτε και με νοιάζει πολύ.Απλά του λέω ότι π.χ. θα τον βοηθήσω, τελειώνω την αποστολή πάμε για την άλλη.Απλά και μόνο γιατί δεν επηρεάζουν την όλη ιστορία του παιχνιδιού.Άλλο να χάσεις διάλογο με τον illusive man και άλλο με τον άκυρο που λέω και ξαναλέω.

Δημοσ.

Εμένα το μεγαλύτερο παράπονο μου για το παιχνίδι σε θέμα combat gameplay είναι τα pause commands και τα hotkeys τους... Μου βάλαν το action στο space από το E και το pause στο left shift. Για πιό λόγο;;;

Βγάλανε τις ζωές και τις ασπίδες από κάτω αριστερά και τα χώσανε όλα μαζί στο κέντρο κάτω..

Ούτε καν όλα τα όπλα σου δεν βλέπεις διαθέσιμα με τη μια...

Ακόμα και το wheel "mode" του 1 στο xbox ήταν καλύτερο από αυτό...

Δημοσ.
Mου άρεσε αυτό.:-D Το θέμα είναι ότι δεν έχει και πολύ νόημα,σορρυ δηλαδή εσύ θυμάσαι το διάλογο που χες κάνει με έναν άκυρο σε ένα assignment ; Εγώ όχι και ούτε και με νοιάζει πολύ.Απλά του λέω ότι π.χ. θα τον βοηθήσω, τελειώνω την αποστολή πάμε για την άλλη.Απλά και μόνο γιατί δεν επηρεάζουν την όλη ιστορία του παιχνιδιού.Άλλο να χάσεις διάλογο με τον illusive man και άλλο με τον άκυρο που λέω και ξαναλέω.

Δεν αντιλέγω,απλα ξέρω οτι ακόμα και τα πιο άσχετα κουεστ ειναι πολυ σχετικά με την γενικότερη ιστορία του παιγνιδιού.

Ξέρεις ειναι αυτό το δέσιμο,η ταύτιση του παίκτη με τον χαρακτήρα και τον κόσμο που εξερευνει.

Δημοσ.

Βγάζω το καπέλο τους τύπους της Bioware. Δεν δίνω δεκάρα τελικά ούτε για μηχανισμούς gameplay, ούτε για κονσολιάρικο interface, ούτε για υπεραπολούστευση, ούτε για τίποτε. Μου αρκεί που, ώρες ώρες, κάθομαι 10+ λεπτά να σκεφτώ ποιά απόφαση να πάρω. Αριστούργημα.

Από την αρχή μου φαινόταν, αλλά όσο παίζω, τόσο πιο πολύ την βρίσκω κέβλαρ την Μιράντα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...