Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
One word : Credit Card ----) Problem Fixed

Γιατί όσοι ασχολείστε με games εξακολουθείτε να στηρίζετε την ακριβή και "καθυστερημένη" ελληνική αγορά δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά :fear:

Για τον κολέκτορα συγκεκριμένα, δεν κερδίζεις κάτι αν το παραγγείλεις απ' έξω. Ίδιες τιμές, μεγαλύτερη αναμονή. Για να μην μιλήσουμε για τους κλέφτες του steam.

BTW μόλις το παρήγγειλα από U στα 47€ και επειδή δεν παίζει σάλιο, το έβαλα σε 3 άτοκες των 15. Μόλις πάρω το δώρο Πάσχα, τους τα δίνω :lol:

Δημοσ.
Όπως μας τα λες, είναι σαν να κέρδισες κιολας 2 € που τα πήρες με δόσεις:P

Χρόνο κέρδισα, όχι λεφτά. Αυτή είναι κ η λογική της κάρτας, να κερδίζεις χρόνο και να μπορείς να χτυπάς προσφορές από εξωτερικό. ;)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Με πήραν από το πλαίσιο τηλέφωνο, Τρίτη θα είναι εδώ η collector's.. Το παιχνίδι το έχω τερματίσει από την προηγούμενη βδομάδα, αλλά άλλα 1-2 playthroughs επιβάλονται νομίζω!

Το κόμικ που ψίλοκοίταξα το δεύτερο, δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο. Το σχέδιο δεν λέει και πολλά και το story απλά δείχνει λίγο τους χαρακτήρες...

Δημοσ.
Για τον κολέκτορα συγκεκριμένα, δεν κερδίζεις κάτι αν το παραγγείλεις απ' έξω. Ίδιες τιμές, μεγαλύτερη αναμονή. Για να μην μιλήσουμε για τους κλέφτες του steam.

BTW μόλις το παρήγγειλα από U στα 47€ και επειδή δεν παίζει σάλιο, το έβαλα σε 3 άτοκες των 15. Μόλις πάρω το δώρο Πάσχα, τους τα δίνω :lol:

Κοίτα να δεις, εγώ και κάποιοι άλλοι που πήραμε την collectors από έξω παίζουμε ήδη ενώ o check2fire που έχει παραγγείλει από Πλαίσιο είναι ακόμα στο περίμενε και μπορεί τελικά να μείνει με τον shepard στο χέρι :P. Συμφωνώ ότι η τιμή δεν έχει μεγάλη διαφορά από έξω (εκτός αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά όπου φτάνει κοντά στα 5 ευρώ φτηνότερο από έξω) αλλά όπως έχω πει πολλάκις ακόμα και ένα λεπτό να το βρω φτηνότερο από κάπου θεωρώ υποχρέωση προς την τσέπη μου να το πάρω από εκεί.

Για το steam καμία αντίρρηση και ας έχω αγοράσει* πάρα πολλούς τίτλους από εκεί.....

*τους περισσότερους όταν είναι σε τιμή ευκαιρίας φυσικά

Δημοσ.
Κοίτα να δεις, εγώ και κάποιοι άλλοι που πήραμε την collectors από έξω παίζουμε ήδη ενώ o check2fire που έχει παραγγείλει από Πλαίσιο είναι ακόμα στο περίμενε και μπορεί τελικά να μείνει με τον shepard στο χέρι :P. Συμφωνώ ότι η τιμή δεν έχει μεγάλη διαφορά από έξω (εκτός αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά όπου φτάνει κοντά στα 5 ευρώ φτηνότερο από έξω) αλλά όπως έχω πει πολλάκις ακόμα και ένα λεπτό να το βρω φτηνότερο από κάπου θεωρώ υποχρέωση προς την τσέπη μου να το πάρω από εκεί.

Για το steam καμία αντίρρηση και ας έχω αγοράσει* πάρα πολλούς τίτλους από εκεί.....

+1000

Ακόμη και το λεπτό (αν και πάντα μιλάμε για μεγαλύτερο ποσό) μετράει. Ιδίως σε μία χρονιά που περιμένουμε απίστευτους τίτλους.

Στο τέλος της χρονιάς, αν προσθέσουμε τη διαφορά των χρημάτων, ίσως κάποιο από τα παιχνίδια που αγοράσαμε, να μας έχει βγει τζάμπα.

Δημοσ.

Και εγώ ψώνιζα συχνά από play.com αλλά τον τελευταίο μήνα έχουν φάει ένα κόλημα με την πιστωτική μου και δεν την δέχονται πια. Την βγάζουν invalid. και έτσι έμεινα με την ελληνική αγορά....

Δημοσ.
Και εγώ ψώνιζα συχνά από play.com αλλά τον τελευταίο μήνα έχουν φάει ένα κόλημα με την πιστωτική μου και δεν την δέχονται πια. Την βγάζουν invalid. και έτσι έμεινα με την ελληνική αγορά....

Έχει πόσα άλλα αξιόπιστα:

Δοκίμασε και σ' αυτά την πιστωτική σου ;)

Δημοσ.

Όσο παίζω, τόσο βλέπω ότι σαν παιχνίδι δεν είναι και πολύ σόι.

Στο νόρμαλ είναι μάλλον εύκολο, ακόμη και για εμένα.

Αν πάρεις infiltrator και έχεις πρόχειρο και ένα sniper rifle, το παιχνίδι είναι περίπατος.

Οι δυνάμεις. Είναι δύσχρηστες, γιατί δεν γνωρίζεις ανα πάσα στιγμή πότε είναι έτοιμες, όλο πρέπει να πατάς το shift για να το βλέπεις. Αλλά, έτσι και τις χρησιμοποιήσεις, καθαρίζουν τα πάντα.

Τελικά, το παιχνίδι είναι ένα μάλλον εύκολο FPS, που όλα τα υπόλοιπα "RPG" και καλά στοιχεία είναι για γαρνιτούρα.

Αυτά με τίποτα δεν αναιρούν την συνολική του αξία, απλά οι μηχανισμοί του είναι υπερβολικά απλοποιημένοι και χρησιμεύουν κυρίως ως πρόσθετα στοιχεία.

Δημοσ.

Οι δυνάμεις. Είναι δύσχρηστες, γιατί δεν γνωρίζεις ανα πάσα στιγμή πότε είναι έτοιμες, όλο πρέπει να πατάς το shift για να το βλέπεις. Αλλά, έτσι και τις χρησιμοποιήσεις, καθαρίζουν τα πάντα.

Οποτε χρησιμοποεις δυναμεις σου βγαζει ενα κυκλο γυρω απο το στοχαστρο. Οταν ολοκληρωθει και εξαφανιστει μπορεις να ξαναχρησιμοποιησεις τις δυναμεις σου. ;) Κατα τα αλλα συμφωνα οτι το gameplay θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο.

Δημοσ.
Όσο παίζω, τόσο βλέπω ότι σαν παιχνίδι δεν είναι και πολύ σόι.

Στο νόρμαλ είναι μάλλον εύκολο, ακόμη και για εμένα.

Αν πάρεις infiltrator και έχεις πρόχειρο και ένα sniper rifle, το παιχνίδι είναι περίπατος.

Τελικά, το παιχνίδι είναι ένα μάλλον εύκολο FPS, που όλα τα υπόλοιπα "RPG" και καλά στοιχεία είναι για γαρνιτούρα.

Αυτά με τίποτα δεν αναιρούν την συνολική του αξία, απλά οι μηχανισμοί του είναι υπερβολικά απλοποιημένοι και χρησιμεύουν κυρίως ως πρόσθετα στοιχεία.

Απο τοτε που ο κόσμος σταμάτησε να σκέφτεται....

Μπορείς να συρεις στην μπάρα τις δυνάμεις,ώστε να ξέρεις πόση ώρα θέλουν για να επαναχρησιμοποιηθουν.Έπαιξα ολο το παιγνίδι με Μιράντα και σαμαρα(και καμιά φορά θειν)και ήταν περίπατος πραγματικά(εγώ είχα βανγκαρντ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...