Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ που δεν ξέρω πως να hackaρω τα μηχανήματα είναι κακό?

Όχι και τίποτα άλλο αλλά σε μια αποστολή αν δεν το κάνω δεν μπορώ να συνεχίσω. Ξέρετε τι εννοώ....

Τις "πλακέτες" με τα κείμενα που πρέπει να βρω 3 που να ταιριαζουν!

Με τα WASD κινείσαι ανάμεσα στα κείμενα, ΔΕΝ πρέπει να περάσεις πάνω από κόκκινο κειμενάκι, και με SPACE επιλέγεις το κείμενο που σου δίνεται στο πάνω μέρος. Πρέπει να επιλέξεις κείμενο συνολικά 3 φορές (αλλάζει το κείμενο μετά από κάθε επιλογή).

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Με τα WASD κινείσαι ανάμεσα στα κείμενα, ΔΕΝ πρέπει να περάσεις πάνω από κόκκινο κειμενάκι, και με SPACE επιλέγεις το κείμενο που σου δίνεται στο πάνω μέρος. Πρέπει να επιλέξεις κείμενο συνολικά 3 φορές (αλλάζει το κείμενο μετά από κάθε επιλογή).

Χίλια ευχαριστώ. Δεν είχα σκευτεί ότι χρειάζεται το space!?!! Πάταγα όλα τα υπόλοιπα.:lol:

Δημοσ.

Έχοντας παίξει αρκετά πλέον, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου φαίνεται πως οι πιο ταλαντούχοι από το προσωπικό της Bioware δούλεψαν στο Mass Effect 2.

Πολύ πιο φρέσκο, πολύ πιο προσεγμένο-καλοδουλεμένο και πολύ πιο βαθύ από το Dragon Age. To DAO δεν κατάφερε να με κερδίζει και ας έπαιξα πολύ περισσότερο, το ΜΕ2 με άρπαξε αμέσως.

Δημοσ.
Ρε παιδιά δοκίμασε κανείς το ντιελσι; μόλις μπαίνω στο διυλιστήριο το παιγνίδι με πετάει στα win.

Επίσης έβαλα fsaa αλλα υπάρχει μια απίστευτη θολούρα στα μακρινά αντικείμενα ενω απο κοντά ειναι άψογα

Ολα μια χαρά.Επίσης έχω κ γω την θολούρα κ drop στα frames.

Δημοσ.
Έχοντας παίξει αρκετά πλέον, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου φαίνεται πως οι πιο ταλαντούχοι από το προσωπικό της Bioware δούλεψαν στο Mass Effect 2.

Πολύ πιο φρέσκο, πολύ πιο προσεγμένο-καλοδουλεμένο και πολύ πιο βαθύ από το Dragon Age. To DAO δεν κατάφερε να με κερδίζει και ας έπαιξα πολύ περισσότερο, το ΜΕ2 με άρπαξε αμέσως.

Αυτο ξαναπεστο. Μιλαμε οτι ηδη απο τις πρωτες ωρες το παιχνιδι πηγαζει ποιοτητα και προσοχη στη λεπτομερεια κατι που το DAO αφαιρουσε με καθε ωρα που περνουσα μαζι του.

P.S Η Jack τα σπαει, απλα.

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε σήμερα πάντως από το game.co.uk μέσα σε 3 εργάσιμες από το dispatch. Τελικά μόνο το play.com είναι gtp.......

Να δω που θα βρούμε την συνέχεια του comic που περιέχεται στην CE :S

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 5/2 λέει ότι θα έρθει στο Πλαίσιο η CE. Είναι γνωστό και καιρό ότι η CE θα ερχόταν στην Ελλάδα μια εβδομάδα αργότερα, είχε ενημερώσει ο Christos_75 στο #135 posts από τις 20/1. Τσκ τσκ τσκ δεν προσέχεις :P

EDIT : Την cerberus network card την κάνετε redeem όχι στο ea.com όπως λέει στο πίσω μέρος της κάρτας αλλά στο bioware social network http://social.bioware.com/

Επεξ/σία από chill
Δημοσ.
Εμένα μου ήρθε σήμερα πάντως από το game.co.uk μέσα σε 3 εργάσιμες από το dispatch. Τελικά μόνο το play.com είναι gtp.......

Να δω που θα βρούμε την συνέχεια του comic που περιέχεται στην CE :S

yeap και εμένα μου ήρθε σήμερα...

Δημοσ.

πολυ αδικες οι συγκρισεις με το dragon age... το mass effect 2 ειναι ενα κουτσουρεμενο mass effect 1, το rpg κομματι του ειναι εντελως ανουσιο, ουσιαστικα ειναι ενα third person shooter με το συστημα διαλογων του mass effect...To ποια θα ειναι τα υπολοιπα μελη της ομαδας δεν εχει καμια σημασια ή διαφορά μια και εσυ θα σκοτωνεις το 90% των αντιπαλων σε sniper mode...Οι δυναμεις επισης ειναι αχρηστες, εγω προσωπικα δεν χρησιμοποιησα καμια(μονο αυτην που σε εκανε αορατο, οταν επεφτε η ενεργεια και δεν ειχα καλυψη και αυτην ελαχιστες φορες). Γενικα καμια προκληση στις μαχες...ακομα και οι αρχηγοι τρομερα ευκολοι...

οχι οτι δεν μου αρεσε, ωραια ατμοσφαιρα, χαρακτηρες...περισσοτερο σαν ταινια αξιζει παρα σαν παιχνιδι...

Δημοσ.
Οι δυναμεις επισης ειναι αχρηστες, εγω προσωπικα δεν χρησιμοποιησα καμια(μονο αυτην που σε εκανε αορατο, οταν επεφτε η ενεργεια και δεν ειχα καλυψη και αυτην ελαχιστες φορες). Γενικα καμια προκληση στις μαχες...ακομα και οι αρχηγοι τρομερα ευκολοι...

Ωρα να ανεβάσεις το επίπεδο δυσκολίας.Θα εκπλαγείς ευχάριστα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...