Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα και εγώ.Τελικά μου πήρε κανά 9ωρο λιγότερο από το πρώτο:shock:(παρόλο ότι έκανα ότι sidequest βρήκα)

Τι τέλος ήταν αυτό ρε παιδιά;Με το κ@υλί στο χέρι μας άφησε:P

Σκάφη των Reaper ήταν αυτά;

Τη βάση των Collectors τι την κάνατε;Αν και είμαι φουλ Paragon τελικά επέλεξα να τη κρατήσω.

Από χαρακτήρες πέθαναν οι Thane και ο Mordin.

ΥΓ.Τελικά την κατάφερα την Miranda.Μου βγήκε βιτσιόζα βέβαια.Ακούς εκεί να θέλει να το κάνουμε στο μηχανοστάσιο:confused:

ΥΓ2.Αυτός ο Illusive Man κάποια πουστι@ πιστεύω θα κάνει στο 3.Κάτι κρύβει

Άντε τώρα περιμένω πως και πως το 3 για να δω πως τελειώνει η ιστορία.

Δημοσ.

Ερωτηση:

Εχω περασει τα dlc και εχω παρει το collectors assault rifle.Εχω καταλαβει οτι κανει λιγοτερο damage απο το revenant (fyi δεν υπαρχει καλυτερο οπλο για soldier,τουλαχιστον για μενα) αλλα εχει καλυτερο accuracy.Στους henchmen που μπορουν να εχουν assault rifle τελικα τι τους δινουμε;Battle rifle η collectors;

Δημοσ.

Το αγόρασε κανένας από το game.co.uk και αν ναι του ήρθε? Περίμενα να έπαιζα ΣΚ αλλά μάλλον θα την βγάλω με Ninja Gaiden Σ2 στο ps3 :P. Επειδή είναι η πρώτη φορά που παίρνω από το game, πόσες περίπου μέρες κάνει να έρθει?

Δημοσ.
Το αγόρασε κανένας από το game.co.uk και αν ναι του ήρθε? Περίμενα να έπαιζα ΣΚ αλλά μάλλον θα την βγάλω με Ninja Gaiden Σ2 στο ps3 :P. Επειδή είναι η πρώτη φορά που παίρνω από το game, πόσες περίπου μέρες κάνει να έρθει?

Όχι. Μάλλον από Δευτέρα.

Δημοσ.

Και γω από κει το περιμένω.. CE !! :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το παιχνίδι.Όταν πάω να παίξω μου λέει ότι λείπει ένα αρχείο nvtt.dll.Ξέρει κανείς τίποτα;

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να δω journal,codex κλπ μόνο από esc μπορώ ? Γιατί στο 1 γούσταρα πολύ να τα ανοίγω το καθένα με το κουμπάκι τους..Επίσης και ο χάρτης δεν είναι χάλια εντελώς ? Δεν μπορώ να δω τίποτα,συν του ότι δεν έχει χάρτη όταν είσαι σε αποστολή,εκτός απ'το βελάκι της objective(Τουλάχιστον αυτό συνηδειτοποίησα εγώ).

Δημοσ.
Ρε παιδιά για να δω journal,codex κλπ μόνο από esc μπορώ ? Γιατί στο 1 γούσταρα πολύ να τα ανοίγω το καθένα με το κουμπάκι τους..Επίσης και ο χάρτης δεν είναι χάλια εντελώς ? Δεν μπορώ να δω τίποτα,συν του ότι δεν έχει χάρτη όταν είσαι σε αποστολή,εκτός απ'το βελάκι της objective(Τουλάχιστον αυτό συνηδειτοποίησα εγώ).

Απο το στομα μου το πηρες. Το ιδιο ηθελα να πω και εγω γι αυτο το σκηνικο. Σπαστικο περα απο καθε φαντασια, εχω κανει "hardcode" τα πληκτρα απο το πρωτο και ετσι παταω U για τους χαρακτηρες οταν λεβελαρουν αλλα τιποτα...και αυτο και αλλα πολλα φυσικα.

Ενα πατσακι ειναι για να το διορθωσουν αυτο αλλα ρε παιδι μου ελεος....ειναι κατι που χτυπαει αμεσως στο ματι (και στο χερι).

Δημοσ.

Ναι μακάρι να βγάλουνε πατσάκι.Και κάτι ακόμα.Έχει πρόβλημα και με τα κουμπιά.Έγω που τα άλλαξα και έβαλα τα δικά μου,μού λέει ότι να ναι. Π.χ. έχω το space για το HUD και στα tutorial μου δείχνει το left shift.Και αυτό γίνεται για όλα τα κουμπιά,εκτός από αυτά που άφησα ίδια(όπως το right mouse για στόχευση κλπ.)

Γενικότερα πάντως τα μενού του μου φαίνονται δύσχρηστα.Δεν ξέρω γιατί,αλλά το 1 μου φαίνεται πιο εύχρηστο και user-friendly.

Πάντως το ότι μπορείς να φτιάξεις το armor όπως θες εσύ τα σπάει.Finally..

edit : Και κάτι τελευταίο..Γιατί έχω constantly 60 fps ? χμμμμ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τελος το παιχνιδι. Υπεροχο ητανε. Κανεις νομιζω δεν αναφερθηκε στο οτι κοψανε εκεινα τα εκνευριστικα σημεια που πηγαινες με το αμαξι απο το 1.

Αγανακτισμένος μαζί με βλέμμα γεμάτο απορία αλλά και προσμονή για το Hammerhead DLC (MAKO Wannabe?): Όχι

edit : Και κάτι τελευταίο..Γιατί έχω constantly 60 fps ? χμμμμ....

Σίγουρος με τεράστια αυτοπεποίθηση και ταπεινότητα: Vsync On

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Ρε παιδιά δοκίμασε κανείς το ντιελσι; μόλις μπαίνω στο διυλιστήριο το παιγνίδι με πετάει στα win.

Επίσης έβαλα fsaa αλλα υπάρχει μια απίστευτη θολούρα στα μακρινά αντικείμενα ενω απο κοντά ειναι άψογα

Δημοσ.

Εγώ που δεν ξέρω πως να hackaρω τα μηχανήματα είναι κακό?

Όχι και τίποτα άλλο αλλά σε μια αποστολή αν δεν το κάνω δεν μπορώ να συνεχίσω. Ξέρετε τι εννοώ....

Τις "πλακέτες" με τα κείμενα που πρέπει να βρω 3 που να ταιριαζουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...