Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Σε εμένα που όπως είπα το τρέχω με 8800GT σε 1920χ1200 πάει πολύ ομαλά και πέφτει λίγο κυρίως όταν έχει διαλόγους, φαντάζομαι επειδή έχει κάποια extra effects όπως βάθος πεδίου κλπ. Επιπλέον είναι ίσως το πρώτο παιχνίδι που δεν καταλαβαίνω διακοπή από τα saves, ακόμα και όταν τα κάνω εγώ. Εμένα πάντως δεν μου κόλλησε ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ, ενώ έχω την παραπάνω κάρτα + ίδια ανάλυση + Q6600 + 4GB. Πίστευα πως το παιχνίδι θα είναι πανάλαφρο για όλο το κοσμάκη.. αλλά άλλα βλέπω εδώ μέσα.. P.S: Μακάρι να κυκλοφορούσε το 2009 να μπορούσα να ψηφίσω και εγώ ένα GOTY. Τώρα αυτό θα το φάει η μαρμάγκα.. (aKa AVP)
dante14023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 παιδια, οσοι εχετε windows 7 64bit συναντησατε καποιο προβλημα κατα την εγκατασταση ή κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου?? ρωταω γιατι προσπαθω να ξαναπαιξω το 1 αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω και με λιγο googlαρισμα ειδα οτι παιζει και στο 2 το ιδιο προβλημα.... μην παω και σκασω τσαμπα τα λεφτα.... το προβλημα το περιγραφω στο νημα του mass effect 1... αν ξερει και μπορει κανεις να βοηθησει ας ριξει μια ματια.... thanks
nickelodeon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Το εγκατέστησα και παίζει χωρίς πρόβλημα σε Win7 64bit το μοναδικό που με προβλημάτισε λίγο ήταν ότι την πρώτη φορά που πήγα να το τρέξω μου εμφάνισε ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να φορτώσει τα phisix, ψάχνοντας λίγο βρήκα την λύση, απεγγατέστησα τα phisix που είχα προεγγατεστημένα (τα τελευταία δηλαδή) και πέρασα αυτά που έχει στο πρώτο δισκάκι και όλα ΟΚ.
Voodooman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Εμένα δεν μου παίζει, κολλάει αμέσως μόλις τελειώνω με την δημιουργία του χαρακτήρα και πάω να ξεκινήσω. ΕΥΧΟΜΑΙ το γνήσιο που μου έρχεται να μην μου κάνει τα ίδια, γιατί τότε... Με τους catalyst 10.1 λυθήκαν τα προβλήματα. Πάντως, από όσο βλέπω, το παιχνίδι δεν έχει και μεγάλη ανάγκη το FSAA στα 1680Χ1050, μια χαρά φαίνονται τα γραφικά.
raven3x7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Επειδή κοίταξα γι'αυτό που λες, μπορείς να μου βρεις την είδηση με ημερομηνία εντός του 2008? Ξερω οτι κρατησα save για αυτον ακριβος το λογο και το ειχα παιξει μολις βγηκε. Απο κει και περα οχι δεν εχω καποιο λινκ
Panahs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως δεν μου κόλλησε ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ, ενώ έχω την παραπάνω κάρτα + ίδια ανάλυση + Q6600 + 4GB. Πίστευα πως το παιχνίδι θα είναι πανάλαφρο για όλο το κοσμάκη.. αλλά άλλα βλέπω εδώ μέσα.. P.S: Μακάρι να κυκλοφορούσε το 2009 να μπορούσα να ψηφίσω και εγώ ένα GOTY. Τώρα αυτό θα το φάει η μαρμάγκα.. (aKa AVP) Κι εγώ αυτό λέω βασικά. Το παιχνίδι πάει πολύ καλά (έχουμε και το ίδιο μηχάνημα). Απλά ανέφερα ότι παρατηρώ κάποιες μικρές πτώσεις στο framerate, αλλά σε σημεία που δεν προκαλεί πρόβλημα, όπως διάλογοι. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2010 από Panahs
EKTELESTES Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Κι άλλο DLC - Day one. Του δίνουν και καταλαβαίνει
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Mεχρι στιγμης το παιχνιδι μαρεσει παρα πολυ. Ουτε καταλαβα οτι λειπει το land raider απο το πρωτο. Μου αρεσει το planet scaning για ορυκτα, μου αρεσει το ταξιδι στους πλανητες και ηλιακα συστηματα real time που πρεπει να προσεχεις τα καυσιμα σου και μου αρεσει ο φοβερος διαλογος μεταξυ των χαρακτηρων ως τωρα και φυσικα οι απαντησεις του δικου σου χαρακτηρα που ειναι απο πολυ "ηρωικες" ως πολυ "μπασταρδες". Παντως εχει πολυ καλο shooting στοιχειο, καλυτερο και απο το Gears of War ακομα (που δεν ηταν και τιποτα το σπουδαιο αν εξαιρεσεις τα γραφικα) με "εξυπνους" εχθρους, ωραια skills και πολυ καλο συστημα (αν και απλουστευμενο) αναπτυξης εξοπλισμου. Ελπιζω να με παει ετσι μεχρι το τελος γιατι μεχρι τωρα i like A LOT.
ksaplostra Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 κόλλησε κανείς στο κουεστ του thane; Καθε φορα που μπαίνω μέσα στην αποθήκη,μετά τον διάλογο με τον ενπισι ο χαρακτήρας απλά κάθετε και ατενίζει το άπειρο..
Tenshi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 κόλλησε κανείς στο κουεστ του thane;Καθε φορα που μπαίνω μέσα στην αποθήκη,μετά τον διάλογο με τον ενπισι ο χαρακτήρας απλά κάθετε και ατενίζει το άπειρο.. Bug... Μπές όσο πιο δεξιά και κολλητά μπορείς και λογικά δέν θα γυρίσει κάν πλάτη να σε δεί. Παίζει και το Ranagade action... Επίσης δέν υπάρχει τρόπος να ρίξεις την 400βάλε-χρονών-βρωμόγρια-Samara στο κρεβάτι. Milf hunter mode /off
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ αυτό λέω βασικά. Το παιχνίδι πάει πολύ καλά (έχουμε και το ίδιο μηχάνημα). Απλά ανέφερα ότι παρατηρώ κάποιες μικρές πτώσεις στο framerate, αλλά σε σημείμα που δεν προκαλεί πρόβλημα, όπως διάλογοι. Ε εμένα τρέχει flawlessly παντού.. Ως γνωστόν και ίδιο Hw να παίζει..... το κάθε PC έχει τη δική του ψυχή και διαφορετικό τρόπο χρήσης. Θα ήθελα να ήξερα αν τα FSAA και όλα τα Forced graphics upgrades αξίζουν.. Υπάρχει visually διαφορά? (δεν μπαίνω στον κόπο να ψαχτώ επειδή ο τίτλος μ' αρέσει όπως είναι, συν του ότι βαριέμαι..) Επίσης δέν υπάρχει τρόπος να ρίξεις την 400βάλε-χρονών-βρωμόγρια-Samara στο κρεβάτι. Milf hunter mode /off Gilf hunter θες να πεις.. (ΣτΜ G = Granny)
>-Nosakos<- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το παιχνιδάκι τα σπάει ,έλιωσα στο pc για 6 ώρες!!!!Έπαιζα βράδυ κ αν δεν γύρναγα να δω οτι ξημέρωσε δεν θα σταματούσα να κοιμηθώ Βέβαια αφού σ φύγει η υπέρ πώρωση της αρχής βλέπεις όλο κ πιο έντονα το μοτίβο πήγαινε από ένα σημείο στο άλλο χωρίς να υπάρχει δεύτερος τρόπος-αλλά κ πάλι το ξεχνάς με όλα αυτά π σ προσφέρει Βέβαια η βλακεία είναι οτι δεν είχα παλιό save κ παρατήρησα οτι o μπινές ο udina είχε εκλεχθεί κ το συμβούλιο είχε φάει ψόφο κ δεν μ προσέφέραν καμιά βοήθεια στο citadel.Ξέρει κανείς τι γίνετε αν το είχα σώσει κ είχα βάλει τον captain στην θέση τ? Mεχρι στιγμης το παιχνιδι μαρεσει παρα πολυ. Ουτε καταλαβα οτι λειπει το land raider απο το πρωτο. Μου αρεσει το planet scaning για ορυκτα, μου αρεσει το ταξιδι στους πλανητες και ηλιακα συστηματα real time που πρεπει να προσεχεις τα καυσιμα σου και μου αρεσει ο φοβερος διαλογος μεταξυ των χαρακτηρων ως τωρα και φυσικα οι απαντησεις του δικου σου χαρακτηρα που ειναι απο πολυ "ηρωικες" ως πολυ "μπασταρδες". Παντως εχει πολυ καλο shooting στοιχειο, καλυτερο και απο το Gears of War ακομα (που δεν ηταν και τιποτα το σπουδαιο αν εξαιρεσεις τα γραφικα) με "εξυπνους" εχθρους, ωραια skills και πολυ καλο συστημα (αν και απλουστευμενο) αναπτυξης εξοπλισμου. Ελπιζω να με παει ετσι μεχρι το τελος γιατι μεχρι τωρα i like A LOT. Αυτό με τα κοιτάσματα είναι όντως ωραίο ΑΛΛΑ μόνο στην αρχή μετά από λίγο γίνετε σι χαμένο ειδικά όταν ψάχνεις για το καταραμένο ellement zero!! [quote=Tenshi;3146544 Επίσης δέν υπάρχει τρόπος να ρίξεις την 400βάλε-χρονών-βρωμόγρια-Samara στο κρεβάτι. Milf hunter mode /off Νομίζω όταν την κάνεις recruit στην αρχή σ λέει "I will do anything for y" οπότε ποτέ δεν ξέρεις edit:Και εγώ τρώω κολλήματα γαμώτο σε κάτι άσχετες φάσεις(σε πόλεις κυρίως,όχι normady για 1 sec),είναι λίγο ξενέρωτο ;q6600 2,4 , gtx275,4g ddr3 Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2010 από >-Nosakos<-
Tenshi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Gilf hunter θες να πεις.. (ΣτΜ G = Granny) Οι Asari ζούν μέχρι τα 1000,και η κόρη της ήταν στα "teen" της,οπότε...M Αυτό με τα κοιτάσματα είναι όντως ωραίο ΑΛΛΑ μόνο στην αρχή μετά από λίγο γίνετε σι χαμένο ειδικά όταν ψάχνεις για το καταραμένο ellement zero!! Ψάχνε σε ηλιακά συστήματα με λίγους πλανήτες (1~2),μικρούς σε μέγεθος ή με περίεργο/χτυπητό χρώμα Νομίζω όταν την κάνεις recruit στην αρχή σ λέει "I will do anything for y" οπότε ποτέ δεν ξέρεις Βασικά όρκο δίνει.Σάν male πάντως μπορείς να ρίξεις 4 γυναίκες στο κρεβάτι εκτός απο την Samara...not bad Shepard! Λέμε για τρελό κάψιμο στο ρεπό μου έτσι;12ωρα!
john2gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ε εμένα τρέχει flawlessly παντού.. Ως γνωστόν και ίδιο Hw να παίζει..... το κάθε PC έχει τη δική του ψυχή και διαφορετικό τρόπο χρήσης. Θα ήθελα να ήξερα αν τα FSAA και όλα τα Forced graphics upgrades αξίζουν.. Υπάρχει visually διαφορά? (δεν μπαίνω στον κόπο να ψαχτώ επειδή ο τίτλος μ' αρέσει όπως είναι, συν του ότι βαριέμαι..) Λιγότερα jaggies οπότε ναι, όταν βρεις το "καλό" compatibility flag, αξίζει και με το παραπάνω Μερικές εικόνες με FSAA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα