john2gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μετά από πολλές ώρες testing, βρήκα γιατί έχω τα framedrops. Ο λόγος είναι το AA compatibility που χρησιμοποιώ. Δοκίμασα κάτι άλλα μέσω του nHancer, σε κανένα όμως δεν έχω τέλειο framerate σε όλα τα σημεία. Για όσους ενδιαφέρονται, το καλύτερα so far από όσα δοκίμασα ήταν τα "080100C5" και "08020205" PS: 60fps στο Lab του Normandy με το flag "08020205". Houston, we have a winner Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2010 από john2gr
SPSS07 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ειδα οτι κυκλοφορησε ενα DLC , αυτο μπορω να το κανω Install και να συνεχισω το παιχνιδι κανονικα, ή πρεπει να ξεκινησω καινουριο ? ξερει καποιος? μην το βαλω και παει χαμενο οσο εχω προχωρησει
FallenAngelGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδία για το 2 δεν ξέρω δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά το 1 για μένα ήταν τρομερό και ακόμα το θυμάμαι. Ήμουν με μια 8800GT και στα 1280χ1024 έτρεχα μια χαρά. Τώρα για το πόσα frames δεν θυμάμαι αλλά σίγουρα ήμουν πάνω από τα 40. Το μόνο που με ενόχλησε στο πρώτο ήταν οι σκιές στα πρόσωπα. Όλο το υπόλοιπα παιχνίδι ήταν εκθαμβωτιό και σε σενάριο και σε γραφικά και σε όλα του! ---------- Προσθήκη στις 21:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:07 ---------- ξερει καποιος? μην το βαλω και παει χαμενο οσο εχω προχωρησει Για τα save μιλάς?
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μετά από πολλές ώρες testing, βρήκα γιατί έχω τα framedrops. Ο λόγος είναι το AA compatibility που χρησιμοποιώ. Δοκίμασα κάτι άλλα μέσω του nHancer, σε κανένα όμως δεν έχω τέλειο framerate σε όλα τα σημεία. Για όσους ενδιαφέρονται, το καλύτερα so far από όσα δοκίμασα ήταν τα "080100C5" και "08020205" PS: 60fps στο Lab του Normandy με το flag "08020205". Houston, we have a winner Μολις φτασω μεσα στο lab που λες παντως θα σου πω και εγω τα αποτελεσματα μου για το ποσο πιανει χωρις να εχω πειραξει κατι απο CCC ή τα settings του παιχνιδιου (ετσι οπως το σεταρα στην αρχη θα το αφησω δηλαδη). Ειναι μακρια μεχρι να ξεκλειδωσω το lab στο Normandy?
ScarletK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ξερει καποιος? μην το βαλω και παει χαμενο οσο εχω προχωρησει Ναι δεν έχεις πρόβλημα.
Panahs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδία για το 2 δεν ξέρω δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά το 1 για μένα ήταν τρομερό και ακόμα το θυμάμαι. Ήμουν με μια 8800GT και στα 1280χ1024 έτρεχα μια χαρά. Τώρα για το πόσα frames δεν θυμάμαι αλλά σίγουρα ήμουν πάνω από τα 40. Το μόνο που με ενόχλησε στο πρώτο ήταν οι σκιές στα πρόσωπα. Όλο το υπόλοιπα παιχνίδι ήταν εκθαμβωτιό και σε σενάριο και σε γραφικά και σε όλα του! Το 2 και καλύτερα γραφικά έχει (και τα πρόσωπα είναι καλύτερα σχεδιασμένα) και μου φαίνεται ότι πάει και πιο γρήγορα. Κι εγώ με μια 8800GT είμαι και το τρέχω στα 1920x1200 μια χαρά.
john2gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μολις φτασω μεσα στο lab που λες παντως θα σου πω και εγω τα αποτελεσματα μου για το ποσο πιανει χωρις να εχω πειραξει κατι απο CCC ή τα settings του παιχνιδιου (ετσι οπως το σεταρα στην αρχη θα το αφησω δηλαδη). Ειναι μακρια μεχρι να ξεκλειδωσω το lab στο Normandy? Μόλις πάρεις στο διαστημόπλοιο τον παρλαπίπα (Salarian scientist) ξεκλειδώνει το δωμάτιο. Λογικά δεν πρέπει να έχεις framedrop, ήταν κυρίως λόγω της hack-ιάς που είχα κάνει για FSAA
vocals_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Eμένα πάντως το mass effect 1 σε win 7 64bit και 1280χ1024 με χ3 720 και 4770, σε μέρη που δεν είναι πολύ "φορτωμένα" με textures π.χ. στην Νορμανδία,τρέχει με 45-50 fps.Όμως σε μάχες κλπ πέφτει κάτω από 30 (μέχρι και στο crysis είχα ~35 fps συνέχεια με όλα στο φουλ,λολ). Στο Citadel σε πολλά μέρη,και πιο πολύ δίπλα στη λίμνη πέφτει και κάτω από 15 καρέ.. Άμα το τερματίσω θα σας πω και πως τρέχει το me2 .Έπαιξα πάντως κανα λεπτό εκεί στην αρχή που καταστρέφονται όλα και έτρεχε απλά τέλεια. Ρυθμίσεις πάντα όλες στο φουλ ε,και στο 1 και στο 2.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μόλις πάρεις στο διαστημόπλοιο τον παρλαπίπα (Salarian scientist) ξεκλειδώνει το δωμάτιο. Λογικά δεν πρέπει να έχεις framedrop, ήταν κυρίως λόγω της hack-ιάς που είχα κάνει για FSAA Ναι μολις μπηκα στο Normandy αυτοματα με πηγε στο lab μολις τωρα και πραγματι τα frames ειναι 60 καθαρα.
ilos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Η πλάκα είναι ότι όλα τα σημεία που παρατηρήται framedrop είναι κοντά σε διπλές πόρτες (normandy lab-omega apartments) δηλαδή σε σημείο που κάνει autosave το game (τροφή για σκέψη). Εμένα σε raid 0 είναι σχεδόν ανεπαίσθητο το φαινόμενο πάντως.
Panahs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Σε εμένα που όπως είπα το τρέχω με 8800GT σε 1920χ1200 πάει πολύ ομαλά και πέφτει λίγο κυρίως όταν έχει διαλόγους, φαντάζομαι επειδή έχει κάποια extra effects όπως βάθος πεδίου κλπ. Επιπλέον είναι ίσως το πρώτο παιχνίδι που δεν καταλαβαίνω διακοπή από τα saves, ακόμα και όταν τα κάνω εγώ.
dakangr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Τελος το παιχνιδι. Υπεροχο ητανε. Κανεις νομιζω δεν αναφερθηκε στο οτι κοψανε εκεινα τα εκνευριστικα σημεια που πηγαινες με το αμαξι απο το 1. Μια συμβουλη: ολους τους χαρακτηρες τουμπανο πριν να φτασετε στο τελος. Ανυπομονω να βγει το 3 να κανω import το μουστακαλι Vanguard μου.
Merdock Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Έχω διαλέξει να είμαι γυναίκα και μετά το mission για τον Garrus μπορώ να του κάνω πρόταση για σεξ >.< Γίνεται να κάνεις και στη Miranda;Λεσβίες και έτσι φάση Εγώ έχω άντρα Shepard και προσπαθώ να την ψήσω για sex αλλά η κάρια μου κάνει τη δύσκολη.Θέλει να το σκεφτεί κτλ.Που θα πάει μου όμως,θα την φυστικώσω στο τέλος Πάντως είναι κλάσεις ανώτερη από την Ashley.Γυναικάρα με τα όλα της
FallenAngelGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Γίνεται να κάνεις και στη Miranda;Λεσβίες και έτσι φάση Εγώ έχω άντρα Shepard και προσπαθώ να την ψήσω για sex αλλά η κάρια μου κάνει τη δύσκολη.Θέλει να το σκεφτεί κτλ.Που θα πάει μου όμως,θα την φυστικώσω στο τέλος Πάντως είναι κλάσεις ανώτερη από την Ashley.Γυναικάρα με τα όλα της χαχα καλός... λες να το κάνουν να γίνεται στο 3?
sleepy_head Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Γίνεται να κάνεις και στη Miranda;Λεσβίες και έτσι φάση Εγώ έχω άντρα Shepard και προσπαθώ να την ψήσω για sex αλλά η κάρια μου κάνει τη δύσκολη.Θέλει να το σκεφτεί κτλ.Που θα πάει μου όμως,θα την φυστικώσω στο τέλος Πάντως είναι κλάσεις ανώτερη από την Ashley.Γυναικάρα με τα όλα της μπα απ'ότι φαίνεται πολύ σπασίκλα η Miranda. Πήγα με αυτήν που σου λέει για το crew στο δωμάτιό μου και τα ήπιαμε όμως. Υπήρχε φλέρτ αλλά μετά από αυτό τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα