SPSS07 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ειδα οτι κυκλοφορησε ενα DLC , αυτο μπορω να το κανω Install και να συνεχισω το παιχνιδι κανονικα, ή πρεπει να ξεκινησω καινουριο ?
john2gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Όσον αφορά τι ακριβώς ήταν κακογραμμένο το 1; Ειδικά στο θέμα των επιδόσεων, είχα constant 60fps στον C2D E6600 (3.51Ghz) με την 8800GTX (σε 1920x1440 + Max Details)
raven3x7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Αυτά έπρεπε να τα έλεγαν όταν κυκλοφορούσε το αρχικό game όχι κατόπιν εορτής. Γιατί πραγματικά προσπάθησα αλλά μου είναι κομματάκι δύσκολο να παίξω εκ νέου ένα τρομερά κακογραμμένο - από άποψη επιδόσεων - game όπως το αρχικό ME Δεν το ειπαν κατοπιν εορτης. Ηταν γνωστο απο τοτε που βγηκε η PC εκδοση του ME1 (τουλαχιστον).
chill Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Όσον αφορά τι ακριβώς ήταν κακογραμμένο το 1; Ειδικά στο θέμα των επιδόσεων, είχα constant 60fps στον C2D E6600 (3.51Ghz) με την 8800GTX (σε 1920x1440 + Max Details) Εγώ πάλι έχω την ακριβώς αντίθετη εμπειρία και από τι βλέπω και στο net και αρκετοί άλλοι είχαν performance issues με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Περασμένο το patch 1.2, ότι ρυθμίσεις και αν έκανα τα ίδια σκατά. Δεν το ειπαν κατοπιν εορτης. Ηταν γνωστο απο τοτε που βγηκε η PC εκδοση του ME1 (τουλαχιστον). Επειδή κοίταξα γι'αυτό που λες, μπορείς να μου βρεις την είδηση με ημερομηνία εντός του 2008?
john2gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάλι έχω την ακριβώς αντίθετη εμπειρία και από τι βλέπω και στο net και αρκετοί άλλοι είχαν performance issues με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Περασμένο το patch 1.2, ότι ρυθμίσεις και αν έκανα τα ίδια σκατά. Ξέχασα να πω ότι όταν το έπαιξα το πρώτο μέρος, είχα τα Windows XP 32Bit. Γιατί και στο Mass Effect 2 έχω κάτι framedrops σε εντελώς άκυρα σημεία (προχωράς λίγο μπροστά και τσουπ, ξανά στα 60fps) για τα οποία είτε φταίνε οι drivers (όσον αφορά το SLI scalling), είτε τα 7άρια
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Το frame drop που λες το κανει και σε μονη καρτα σε ακυρα σημεια (5850) αρα δεν παιζει να ειναι το SLI.
mpoumpounas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Όσον αφορά τι ακριβώς ήταν κακογραμμένο το 1; Ειδικά στο θέμα των επιδόσεων, είχα constant 60fps στον C2D E6600 (3.51Ghz) με την 8800GTX (σε 1920x1440 + Max Details) +1 Και γω ενω εχω πολυ μετριο υπολογιστη που ζοριζοταν ακομα και στο Dirt το ΜΕ το επαιζε μια χαρα με σχεδον ολα στο full.Kai gv XP 32b by the way. Παντως παιδια με ή χωρις καλα γραφικα το πρωτο πρεπει να το παιξεται οπωσδηποτε .Η δυναμη του ηταν η ιστορια του, οχι τα γραφικα του ή τα rpg elements του
john2gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Το frame drop που λες το κανει και σε μονη καρτα σε ακυρα σημεια (5850) αρα δεν παιζει να ειναι το SLI. ikaruga με τα 7άρια είσαι κι εσύ, right; 64άρια ή 32άρια;
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Win 7 64bit αγγλικα ναι. Εχει καποια framedrops χωρις λογο και αφορμη. Βλεπω να γινεται της ποπης στα 60 ακατεβατα και εκει που απλα περπαταω βλεπω να "πεφτουν" στιγμιαια τα frames και μετα παλι 60αρια. Δεν ειναι ενοχλητικο αλλα ειναι σπαστικο να βλεπεις να πεφτει framerate ενω εισαι idle και απλα κανεις βολτες και την ωρα της μαχης με 500 particle και smoke effects να μην θελει να πεσει.
timekeeper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Συγνώμη για το off-topic αλλά η διαφήμιση του παιχνιδιού στο insomnia είναι επιεικώς ελεεινή και τρισάθλια. "Killing is an art ?" Άντε γεια ρε!!!
john2gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Standard είτε κάτι φταίει με τα 64Bit OS, είτε με τα Vista/7. Αν είχα ακόμα τα XP σε δεύτερο σκληρό θα το έβαζα εκεί να έβλεπα σε συγκεκριμένα σημεία τι γίνεται (όταν μπαίνεις μέσα στο Lab στο Normandy έχεις κι εκεί το framedrop right; )
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δεν εχω ασχοληθει και εκτεταμενα με το παιχνιδι (μολις βρηκα τον γιατρουλη ψυχακια Salarian) αλλα βλεπω ας πουμε ενα γελοιο frame drop στο σημειο στη διασταυρωση στην Omega πριν μπω στα Slums (εκει που εχει εναν βλακα που preachαρει για το οτι οι ανθρωποι ειναι η μαστιγα του γαλαξια) συνεχεια και παντα στο ιδιο σημειο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Συγνώμη για το off-topic αλλά η διαφήμιση του παιχνιδιού στο insomnia είναι επιεικώς ελεεινή και τρισάθλια. "Killing is an art ?" Άντε γεια ρε!!! Είναι το motto του χαρακτήρα αυτού. Το έλεγε και στο αντίστοιχο βίντεο. Ναι πάντως, θα μπορούσαν να δείξουν κάποιον που ξέρουμε περισσότερο...τον Shepard ίσως;
ksaplostra Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Εμένα πάντως έτρεξε απροβλημάτιστα στα 7 Χ64. Rpg δεν είναι,σαν παιγνίδι ειναι καλό όμως,σην αρχή τα πήρα γιατί νόμιζα πως θα παίξω ντραγκον ειτζ 2. Οι χαρακτήρες από το 12-13 επίπεδο και μετά είναι σκέτο τσιτ.
sleepy_head Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Έχω διαλέξει να είμαι γυναίκα και μετά το mission για τον Garrus μπορώ να του κάνω πρόταση για σεξ >.<
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα