nikosblade Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Τι σας έχω παλικάρια μου; Forcing FSAA & Proper SLI profile Για να ενεργοποιήσετε το SLI (σε περίπτωση που δεν θέλετε FSAA), μπείτε στο "NvApps.xml" και αλλάξτε το όνομα του αρχείου. Η Nvidia έκανε μ@λακία και το έχει ονομάσει "bioware.exe" αντί για "MassEffect2.exe" PS: FSAA + 3D Vision + 60fps = orgasm. Αν δεν ήταν και το ghosting του CRT monitor θα μίλαγα για επική στιγμή! Με τι εκανες edit το nvapps?Με word/notepad που δοκιμασα συνεχιζει να μη δουλευει το sli.
SPSS07 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 εγω το mass effect 1 δε το εχω παιξει. θα επηρεασει αυτο το παιχνιδι μου στο ΜΕ2 ?
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Σιγουρα ειναι καλυτερα να το παιξεις το πρωτο πριν παιξεις το δευτερο. Δεν ειναι απαραιτητο αλλα στην ουσια μαλλον ειναι αρκετα απαραιτητο γιατι αλλο να διαβαζεις για τα συμβαντα και αλλο να τα παιζεις κανονικοτατα.
john2gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Με τι εκανες edit το nvapps?Με word/notepad που δοκιμασα συνεχιζει να μη δουλευει το sli. Ναι με το Wordpad. Θα πρέπει να πειράξεις τόσο το NVapps.xml που βρίσκεται στο ProgramFiles Data, όσο και στο System32 των Windows (μιλάω για Windows 7 64bit).
nikosblade Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ναι με το Wordpad. Θα πρέπει να πειράξεις τόσο το NVapps.xml που βρίσκεται στο ProgramFiles Data, όσο και στο System32 των Windows (μιλάω για Windows 7 64bit). thnx για το tip με το που εκανα edit το αρχειο στο programdata εφτιαξε.
Erwdios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 παιχνιδάρα. καμία σχέση με το πρώτο! Δηλαδή το πρώτο δεν είναι παιχνιδάρα? Γιατί εγώ το πρώτο παίζω αυτή τη περίοδο, μέχρι να βγει το 2 στα ράφια και είναι παιχνιδάρα.
LuxJaja Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή το πρώτο δεν είναι παιχνιδάρα? Γιατί εγώ το πρώτο παίζω αυτή τη περίοδο, μέχρι να βγει το 2 στα ράφια και είναι παιχνιδάρα. Και το πρώτο μέρος ήταν πολύ καλό, αλλά οι βελτιώσεις που έγιναν στο δεύτερο θα σου πάρουν το μυαλό. Αισθητές διαφορές (και λίγο χαοτικές στο ξεκίνημα), όχι απλά βελτίωση πάνω στο παλιό.
grimpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Όποιος ενδιαφέρετε να μπει σοβαρά στον "τίτλο" , το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ξεκινήσει από το ME1, να το τελειώσει και να περάσει τα saves του στο ME2. Ειλικρινά, μπορεί και να το μετανιώσει, μιας και οι αποφάσεις/επιλογές που πάρθηκαν στο ME1 περνάνε και επηρεάζουν την ιστορία και τις σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες στο ΜΕ2.
chill Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Αυτά έπρεπε να τα έλεγαν όταν κυκλοφορούσε το αρχικό game όχι κατόπιν εορτής. Γιατί πραγματικά προσπάθησα αλλά μου είναι κομματάκι δύσκολο να παίξω εκ νέου ένα τρομερά κακογραμμένο - από άποψη επιδόσεων - game όπως το αρχικό ME
PCM Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Και που να ξέρουν τι τεχνολογία θα αναπτύξουν σε 2 χρόνια; Εσύ μπορείς να ξέρεις που θα βρίσκεσαι σε δέκα χρόνια? τρομερά κακογραμμένο από άποψη επιδόσεων? Gothic 3 είχες παίξει καθόλου όταν πρωτοβγήκε; Εκεί να δεις, τα 2 FPS, νόμιζες ότι είσαι μέσα σε εφιάλτη.
chill Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Εξ' αρχής γνώριζαν πως το game θα ήταν τριλογία οπότε κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν ενημερώσει. To gothic έτρεχε σε unreal engine? Δεν νομίζω......Γιατί το mass effect αυτήν χρησιμοποίησε και παρόλα αυτά κατάφερε - γιατί περί κατορθώματος είναι να μην τρέχεις ικανοποιητικά σε αυτήν την μηχανή - να είναι κακογραμμένο όσο δεν πάει. Ελπίζω το 2 να μην έχει τα χάλια του πρώτου.
FarCry Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2358401,00.asp
tzizzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 το 2 για μενα ειναι ετη φωτος καλυτερο απο το πρωτο ( που ηταν full of bugs και κακογραμμενο σε πολλα σημεια ) .. εμενα προσωπικα το 1 μου την εσπασε καθως το επαιζα και το παρατησα καπου στην μεση. το 2 μεχρι στιγμης παει ρολοι... φανταστειτε συνδυασμο Eve online με Mass effect
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα