Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι σας έχω παλικάρια μου; ;)

Forcing FSAA & Proper SLI profile

Για να ενεργοποιήσετε το SLI (σε περίπτωση που δεν θέλετε FSAA), μπείτε στο "NvApps.xml" και αλλάξτε το όνομα του αρχείου. Η Nvidia έκανε μ@λακία και το έχει ονομάσει "bioware.exe" αντί για "MassEffect2.exe"

PS: FSAA + 3D Vision + 60fps = orgasm. Αν δεν ήταν και το ghosting του CRT monitor θα μίλαγα για επική στιγμή!

Με τι εκανες edit το nvapps?Με word/notepad που δοκιμασα συνεχιζει να μη δουλευει το sli.

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι καλυτερα να το παιξεις το πρωτο πριν παιξεις το δευτερο. Δεν ειναι απαραιτητο αλλα στην ουσια μαλλον ειναι αρκετα απαραιτητο γιατι αλλο να διαβαζεις για τα συμβαντα και αλλο να τα παιζεις κανονικοτατα.

Δημοσ.
Με τι εκανες edit το nvapps?Με word/notepad που δοκιμασα συνεχιζει να μη δουλευει το sli.

Ναι με το Wordpad. Θα πρέπει να πειράξεις τόσο το NVapps.xml που βρίσκεται στο ProgramFiles Data, όσο και στο System32 των Windows (μιλάω για Windows 7 64bit).

Δημοσ.
Ναι με το Wordpad. Θα πρέπει να πειράξεις τόσο το NVapps.xml που βρίσκεται στο ProgramFiles Data, όσο και στο System32 των Windows (μιλάω για Windows 7 64bit).

thnx για το tip με το που εκανα edit το αρχειο στο programdata εφτιαξε.

Δημοσ.
παιχνιδάρα. καμία σχέση με το πρώτο!

Δηλαδή το πρώτο δεν είναι παιχνιδάρα?

Γιατί εγώ το πρώτο παίζω αυτή τη περίοδο, μέχρι να βγει το 2 στα ράφια και είναι παιχνιδάρα.

Δημοσ.
Δηλαδή το πρώτο δεν είναι παιχνιδάρα?

Γιατί εγώ το πρώτο παίζω αυτή τη περίοδο, μέχρι να βγει το 2 στα ράφια και είναι παιχνιδάρα.

Και το πρώτο μέρος ήταν πολύ καλό, αλλά οι βελτιώσεις που έγιναν στο δεύτερο θα σου πάρουν το μυαλό. Αισθητές διαφορές (και λίγο χαοτικές στο ξεκίνημα), όχι απλά βελτίωση πάνω στο παλιό.

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρετε να μπει σοβαρά στον "τίτλο" , το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ξεκινήσει από το ME1, να το τελειώσει και να περάσει τα saves του στο ME2. Ειλικρινά, μπορεί και να το μετανιώσει, μιας και οι αποφάσεις/επιλογές που πάρθηκαν στο ME1 περνάνε και επηρεάζουν την ιστορία και τις σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες στο ΜΕ2.

Δημοσ.

Αυτά έπρεπε να τα έλεγαν όταν κυκλοφορούσε το αρχικό game όχι κατόπιν εορτής. Γιατί πραγματικά προσπάθησα αλλά μου είναι κομματάκι δύσκολο να παίξω εκ νέου ένα τρομερά κακογραμμένο - από άποψη επιδόσεων - game όπως το αρχικό ME :mad:

Δημοσ.

Και που να ξέρουν τι τεχνολογία θα αναπτύξουν σε 2 χρόνια; Εσύ μπορείς να ξέρεις που θα βρίσκεσαι σε δέκα χρόνια?

τρομερά κακογραμμένο από άποψη επιδόσεων? Gothic 3 είχες παίξει καθόλου όταν πρωτοβγήκε; Εκεί να δεις, τα 2 FPS, νόμιζες ότι είσαι μέσα σε εφιάλτη.

Δημοσ.

Εξ' αρχής γνώριζαν πως το game θα ήταν τριλογία οπότε κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν ενημερώσει.

To gothic έτρεχε σε unreal engine? Δεν νομίζω......Γιατί το mass effect αυτήν χρησιμοποίησε και παρόλα αυτά κατάφερε - γιατί περί κατορθώματος είναι να μην τρέχεις ικανοποιητικά σε αυτήν την μηχανή - να είναι κακογραμμένο όσο δεν πάει. Ελπίζω το 2 να μην έχει τα χάλια του πρώτου.

Δημοσ.

το 2 για μενα ειναι ετη φωτος καλυτερο απο το πρωτο ( που ηταν full of bugs και κακογραμμενο σε πολλα σημεια ) .. εμενα προσωπικα το 1 μου την εσπασε καθως το επαιζα και το παρατησα καπου στην μεση. το 2 μεχρι στιγμης παει ρολοι...

φανταστειτε συνδυασμο Eve online με Mass effect :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...