chill Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μια εβδομάδα καθυστέρηση είναι way too much :/. Κανένα site του εξωτερικού που να στέλνει γρήγορα έχετε δει αν την έχει? Το • Cerberus Network Membership Card τι στο καλό είναι? Η έκδοση steam δίνει στα 59ευρώ δίνει : Digital Deluxe Edition Collector Armor and Assault Rifle - Two bonus in-game items: advanced regeneration armor and a powerful enemy-shredding assault rifle. Incisor Rifle - Bonus in-game weapon. Firing three shots with each pull of the trigger, the Incisor Rifle is designed to decimate shields. Original Soundtrack - The Mass Effect 2 original soundtrack features 12 pieces spanning the entire Mass Effect 2 experience. Digital Art Book* - The art book contains 48 pages of stunning full color artwork including captions from the Mass Effect 2 team. Digital Mass Effect Redemption #1 comic* - Redemption follows Liara T’Soni’s dangerous mission to find Commander Shepard. Documentary Video* - Featuring behind-the-scenes and making-of videos, the Mass Effect 2 documentary takes a look at how the game was made. * These items are only available in English με βλέπω να την προτιμάω (και η τσέπη μου κλαίει :< )
Twisted_Wicked Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Εμενα με βλεπω να κανω την πρωτη μου αγορα απο amazon.Ευκαιρια να δω και πως γινεται...
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Mετα την αγορα του PS3 θα κανω καιρο να παρω original παιχνιδι. Θα το προτιμησω απο το "θειο" για καποιο διαστημα το συγκεκριμενο.
FocusX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μια εβδομάδα καθυστέρηση είναι way too much :/. Κανένα site του εξωτερικού που να στέλνει γρήγορα έχετε δει αν την έχει? Το • Cerberus Network Membership Card τι στο καλό είναι? Η έκδοση steam δίνει στα 59ευρώ δίνει : Digital Deluxe Edition Collector Armor and Assault Rifle - Two bonus in-game items: advanced regeneration armor and a powerful enemy-shredding assault rifle. Incisor Rifle - Bonus in-game weapon. Firing three shots with each pull of the trigger, the Incisor Rifle is designed to decimate shields. Original Soundtrack - The Mass Effect 2 original soundtrack features 12 pieces spanning the entire Mass Effect 2 experience. Digital Art Book* - The art book contains 48 pages of stunning full color artwork including captions from the Mass Effect 2 team. Digital Mass Effect Redemption #1 comic* - Redemption follows Liara T’Soni’s dangerous mission to find Commander Shepard. Documentary Video* - Featuring behind-the-scenes and making-of videos, the Mass Effect 2 documentary takes a look at how the game was made. * These items are only available in English με βλέπω να την προτιμάω (και η τσέπη μου κλαίει :< ) Υπάρχει και το impulse ξέρεις... 41,72€ σήμερα για preorder(χρησιμοποιεί την ισοτιμία και όχι το 1$=1€ του steam) Νομίζω σημαντική διαφορά
raven3x7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει και το impulse ξέρεις... 41,72€ σήμερα για preorder(χρησιμοποιεί την ισοτιμία και όχι το 1$=1€ του steam)Νομίζω σημαντική διαφορά Ναι αλλα η ΕΑ πουλαει στο Impulse μονο N. America :/
tzizzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 καποιο καλο ξενο site Που να πουλαει φθηνα παιχνιδια παιζει ?
FocusX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλα η ΕΑ πουλαει στο Impulse μονο N. America :/ Xμ ναι έχεις δίκιο, αν το προσθέσεις στο καλάθι δε σε αφήνει να το αγοράσεις, δεν το είχα δει. Steam λοιπόν...
kostacurtas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Το Cerberus Network Membership Card τι στο καλό είναι? Δες εδώ chill.
chill Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ kostacurtas!!!!! play.com? gsssssss Και αν το παραγγείλει από εκεί θα το παίξει λίγο πριν βγει το mass effect 3 εξαιτίας των τεράστιων καθυστερήσεων στην παράδοση. ΜΑΚΡΙΑ από το play.com!!!!
Erwdios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ kostacurtas!!!!! Και αν το παραγγείλει από εκεί θα το παίξει λίγο πριν βγει το mass effect 3 εξαιτίας των τεράστιων καθυστερήσεων στην παράδοση. ΜΑΚΡΙΑ από το play.com!!!! Μακρυά και από το blahdvd. Παρήγγειλα κάρτα wow και aod στις 13 Νοεμβρίου και αφού ανταλλάξαμε καμιά 10αριά email, επειδή έπρεπε πρώτα να περάσουν 21 εργάσιμες, όταν κατάλαβαν ότι τελικά δεν έρχεται, όσο και να περιμένω, μου είπαν ότι θα το διευθετήσουν. Αντί να το διευθετήσουν, μου έστειλαν προχθές (2 μήνες + μετά) να υπογράψω ένα χαρτί ότι δεν παρέλαβα τα προϊόντα και να τους το στείλω πίσω. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι και παίζουν με τα νεύρα μου. Μπορείς να παραγγείλεις ηλεκτρονικά, αλλά όταν είναι να αμφισβητήσεις συναλλαγή, θέλουν χαρτιά και μλκίες.
chill Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Άλλο θέμα αυτό. Εσύ μιλάς για απώλεια. Εγώ λέω πως από το play, μπορεί να χρειαστεί και μήνας για να έρθει το δέμα. Ευτυχώς ότι έχω παραγγείλει από εξωτερικό μου έχει έρθει και δεν έχω μπλέξει περισσότερο. Με άγχωσες βραδιάτικα κερατά και έχω 5 παραγγελίες από το blah για τον επόμενο μήνα :s αν και είσαι ο πρώτος που διαβάζω πως δεν του έρχεται δέμα από εκεί. Μην ανησυχείς για τα φράγκα πάντως, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου κάνουν refund. Η αναμονή ωστόσο είναι όντως γάματα, 2,5 μήνες σχεδόν :/
Erwdios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Άλλο θέμα αυτό. Εσύ μιλάς για απώλεια. Εγώ λέω πως από το play, μπορεί να χρειαστεί και μήνας για να έρθει το δέμα. Ευτυχώς ότι έχω παραγγείλει από εξωτερικό μου έχει έρθει και δεν έχω μπλέξει περισσότερο. Με άγχωσες βραδιάτικα κερατά και έχω 5 παραγγελίες από το blah για τον επόμενο μήνα :s αν και είσαι ο πρώτος που διαβάζω πως δεν του έρχεται δέμα από εκεί. Μην ανησυχείς για τα φράγκα πάντως, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου κάνουν refund. Η αναμονή ωστόσο είναι όντως γάματα, 2,5 μήνες σχεδόν :/ Μα δεν αγχώνομαι για τα φράγκα, για τη μλκία που τους δέρνει εκνευρίζομαι. Σε όλα τα email που έχουμε ανταλλάξει, η Royal mail το ένα, η Royal mail το άλλο, λες και παρήγγειλα εγώ κάτι από τη Royal mail. Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που λειτουργούν και αν το σκεφτώ και σαν γύφτουλας, χάνω και φράγκα από την ιστορία: Τόκοι στην πιστωτική, έξοδα αποστολής για να τους στείλω το κωλόχαρτο. Μόλις ξεμπερδέψω, θα τους ρίξω κι ένα ξεχεστήριο mail να έχουν να με θυμούνται οι κύριοι.
fearwhatnow Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Γιατι δεν αγοραζετε απο game.co.uk?Ειναι μακραν το καλυτερο και πιο γρηγορο.3-5 μερες και ποτε δεν ξεφευγουν στις ημερομηνιες delivery.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα