roidrage666 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εχω ενα μοντεμακι τις adem με το οποιο θελω να στελνω και να παιρνω sms κλπ, αλλα ειπα να φτιαξω μια εφαρμογουλα για αυτο αντι με το ξενερωτο τερμιναλ. ΕΙπα να μην μπλεξω με mfc εδω και προτιμησα .νετ. το θεμα ειναι οτι κατι δεν παει καλα. γενικα χρησιμοποιω τις εντολες ετσι πχ: System::IO::Ports::SerialPort^ sp1; sp1->Open(); sp1->WriteLine("AT" + (char)13); sp1->Write("ATD <αρ. τηλ>" + (char)13); κλπ.. εχω παιξει γενικα με το syntax, με τις ρυθμισεις κλπ αλλα αυτο δεν λεει ουτε να μου επιστρεψει ενα μην. λαθους στις εντολες που δινω... Γενικα εχω επιστροφη για γενικα events οπως πχ να βγαλω την καρτα, αλλα δεν δουλευει. εχει κανεις καμια ιδεα γι' αυτο το απλο task που συνεχιζει να με ντροπιαζει;; thanks εκ των προτερων.
fromaz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Στη σελίδα του msdn για τη SerialPort Class, υπάρχει πλήρες παράδειγμα (σε C#) που ίσως σε βοηθήσει.
roidrage666 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 δεν φαινεται να βοηθαει fromaz. Τα εχω κανει αυτα και αλλα παραδειγματα απο το msdn και το codeproject. Το προβλημα ειναι οτι κανονικα θα επρεπε να παιζει, αλλα δεν το κανει.
fromaz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Τα diagnostics στον Device Manager τρέχουν; Με το windows terminal παίζει;
roidrage666 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 yeap. Τεχνικα δεν φαινεται ναεχει προβλημα. Με τερμιναλ γενικα λειτουργει ρολοι. Απλα δεν δινει κανενα feedback οταν του περναω τις at commανds. Σαν να μην φτανουν καθολου. Κατι πρεπει να τρεχει στον τροπο που τις δινω, αλλα δεν μπορω να φανταστω τι...
fromaz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ελπίζω να μη δουλεύεις σε Net 3.5... Ρίξε μια ματιά και σε αυτήν τη σελίδα. Είναι σε Visual Basic (μπλιαχ), αλλά μπορεί να σου δώσει καμιά ιδέα...
roidrage666 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 &%$!@#&@!$#$!$!@@!!!! Καλα να παθω που ξαναδεχτηκα δουλεια σε μα*ακιες της M$.... δεν καθομουν στο λινουξακι μου... Με ξαναβλεπω να βγαζω τα ματια μου με MFC παλι (στην καλυτερη... ) Τεσπα, χιλια θενκσ για το ενδιαφερον fromaz ! Aν σταθω τυχερος με to .net (που δεν το βλεπω, θα ενημερωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.