Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποθετικές συζήτησεις:

- "Γεια σας θα ήθελα μια adsl HOL/VIVODI/TELEDOME/FORTHNET (κοκ) για την περιοχή ..."

- "Α φυσικά σε 2 μηνάκια μόνο θα είσατε έτοιμος, βλέπετε έλλειψη πορτών."

- "Αν επιλέξω ΟΤΕ;"

- "2 εργάσιμες!"

- "Γεια σας έχω μια σύνδεση adsl HOL/VIVODI/TELEDOME/FORTHNET (κοκ) και έχω συχνές αποσυνδέσεις / θόρυβο στο τηλέφωνο...

- "θα στείλουμε αίτηση στον ΟΤΕ, σε 15 εργάσιμες θα μας απαντήσει, και βλέπουμε..."

- "Γεια σας έχω μια σύνδεση adsl ΟΤΕ και έχω συχνές αποσυνδέσεις / θόρυβο στο τηλέφωνο...

- "Σε 2 εργάσιμες θα έχει αποκατασταθεί."

/sc

ΟΤΕ(μετά τη σύνδεση):

τουτ τουτ τουτ τουτ,μετά απο 1-2 λεπτά το σηκώνουν

-Γεια σας,έχω χαμηλές ταχύτητες

-Μπείτε στο otenet.gr,κατεβάστε το τάδε αρχείο και πείτε την ταχύτητα να δούμε αν θα δηλωθεί βλάβη.

Ενναλακτικός(μετά τη σύνδεση)

τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ (πίνεις ένα καφέ)

τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουττουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ (ρίχνεις έναν ύπνο)τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουττουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ (λίγο πριν βγεις στη σύνταξη επειδή σου λείπουν κάτι βαρέα το σηκώνουν,γιούπι)

-Γεια σας,έχω χαμηλές ταχύτητες

-Φταίει ο ΟΤΕ.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

στην Forthnet πάντως είμαι πάντα κωλόφαρδος και μέσα σε 3-4 λεπτά το έχουν σηκώσει

Δημοσ.
επιτέλους κάποιος το έγραψε για να καταλάβουν όλοι τι εστί last mile

Δεν ειναι μονο ο χαλκος γιατι οταν μιλαμε για μερικες χιλιαδες χιλιομετρα ιδιοκτητου δικτυου και υπαρχουν εκκατομυρια χιλιομετρα τοτε μιλαμε για μια σταγονα στον Ωκεανο.

• Super Moderators
Δημοσ.

και πιστεύεις ότι υπάρχει εναλλακτικός στην Ελλάδα με τόσα χρήματα ώστε να μπορεί να φτιάξει δικό του ιδιόκτητο? :o (20000o post)

Δημοσ.

Οχι αλλα αυτο ειναι ασχετο. Οταν εχουμε ατομα που δικαιολογουν το οτι ο καθε παροχος χρωσταει δεκαδες εκκατομυρια στον ΟΤΕ και το κανει επειδη και καλα ο ΟΤΕ δεν τηρει τα παντα κατα γραμμα τοτε τι να πουμε ? Να πουμε πως και οι παροχοι ΔΕΝ τηρουν κατα γραμμα τα συμβολαια που υπογραφουμε ? Αλλα και παλι ειμαι σιγουρος πως θα δικαιολογηθουν καπως. Στο τελος λοιπον παντα φταιει μονο ο ΟΤΕ και ολοι οι αλλοι παροχοι ειναι απλα τα κακομοιρα και ανυπερασπιστα μικρα παιδακια που τα εκμεταλευεται...........Σπιρτα κανεις ?

Δημοσ.

Δεν δικαιολογούμε τίποτα. Τις ξέρουμε τις λαμογιές και του ενός, και του άλλου.

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να συζητάμε την είδηση στη σωστή της διάσταση, και όχι ότι να' ναι...

Δημοσ.

Ααααααααααααααααααααααααααααχχ! Πως φχαριστήθηκα τη πτώχευση της Teledome.

Πρώτη φορά μετά από χρόνια θα είμαι υπέρ του ΟΤΕ στη δίκη. Ελπίζω να εξαφανιστεί η Teledome για πάντα.

Αυτά από έναν παλιό πελάτη της Teledome που προσπάθησε με πονηρούς τρόπους να μου φάει χρήματα.

Για να μην πω παράνομους που ζήταγε δεύτερο πάγιο εκτός του ΟΤΕ, όπου βάσει νομοθεσίας ο πελάτης πληρώνει μόνο σε ένα πάροχο πάγιο.

Δεν ξέρω αν είμαι εντός θέματος αλλά ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Ααααααααααααααααααααααααααααχχ! Πως φχαριστήθηκα τη πτώχευση της Teledome.

Πρώτη φορά μετά από χρόνια θα είμαι υπέρ του ΟΤΕ στη δίκη. Ελπίζω να εξαφανιστεί η Teledome για πάντα.

Αυτά από έναν παλιό πελάτη της Teledome που προσπάθησε με πονηρούς τρόπους να μου φάει χρήματα.

Για να μην πω παράνομους που ζήταγε δεύτερο πάγιο εκτός του ΟΤΕ, όπου βάσει νομοθεσίας ο πελάτης πληρώνει μόνο σε ένα πάροχο πάγιο.

Δεν ξέρω αν είμαι εντός θέματος αλλά ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.

Προφανώς ευχαριστήθηκες και το γεγονός οτι 100 περίπου άνθρωποι, οι περισσότεροι με οικογένειες βγήκαν στην ανεργία.... Συγχαρητήρια για το σχόλιο σου...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:51 ----------

Θέλω μόνο να συμπληρώσω κάτι (αν και το θέμα βλέπω οτι είναι από μήνες παρατημένο).

Τυχαίνει να είμαι πρώην υπάλληλος της Teledome (αποχώρησα βέβαια το 2005) όμως και τότε ο ΟΤΕ είχε διαμάχες με την Teledome.

Θα σας πώ το εξής περί χρεών:

Με βάση τις συμβάσεις του ΟΤΕ με εναλλακτικούς, στις περιπτώσεις που το δίκτυο (κυρίως το data δίκτυο) είχε προβλήματα, ο ΟΤΕ ήταν υπεύθυνος να τα αποκαταστήσει, αφού εισέπραττε μεγάλα ποσά για αυτό το λόγο. Αντίστοιχα όφειλε να αφαιρεί αναλογικά από το μηνιαίο μίσθωμα το ποσό που αντιστοιχούσε στο διάστημα για το οποίο ο πελάτης δεν είχε γραμμή (τηλεφωνική ή data).

Αυτό, στην περίπτωση της Teledome (και φαντάζομαι και σε άλλους παρόχους) δημιούργησε οφειλές του ΟΤΕ προς την εν λόγω εταιρεία. Ο ΟΤΕ λοιπόν ζήταγε από την Teledome 9.000.000 € και η Teledome αναγνώριζε περίπου τα 5.000.000 € καθώς τα υπόλοιπα έπρεπε να συμψηφιστούν για τον λόγο που εξηγώ παραπάνω.

Ο ΟΤΕ, γνωρίζοντας οτι έτσι μπορεί να δημιουργήσει εντυπώσεις (αλλά και ουσιαστικό πρόβλημα στους παρόχους) έχει σαν πάγια τακτική να μην συμψηφίζει αυτές τις οφειλές του. Τι πετυχαίνει? Αφ' ενός να εμφανίζει μεγαλύτερα τα χρέη των εναλλακτικών, αφ' ετέρου να πρέπει αυτοί να εκταμιεύσουν τεράστια ποσά που στην ουσία δεν οφείλει. Φανταστείτε μια εκταμίευση ενός τέτοιου ποσού, τι ταμειακά προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει σε μια εταιρεία, όσο μεγάλη κι αν είναι. Και πότε θα εισέπραττε την διαφορά από τις οφειλές του ΟΤΕ? Υποψιάζομαι, όχι αρκετά γρήγορα...

Ενώ λοιπόν το θέμα θα μπορούσε να λυθεί με την έκδοση πιστωτικών από τον ΟΤΕ για τις δικές του οφειλές, έφτασε στα δικαστήρια και φυσικά και στις παράνομες διακοπές των κυκλωμάτων, που έστειλαν αρκετό κόσμο στο ταμείο ανεργίας.

Θέλω μόνο να πώ, οτι κάθε εταιρεία κρίνεται για την ποιότητα τω υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει και σίγουρα η Teledome είχε τις αδυναμίες της, όπως και όλες οι εταιρείες που προσπάθησαν να ωριμάσουν σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Όμως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τις κλείνει με τέτοιες μεθόδους και να καταστρατηγεί την ελεύθερη αγορά... Η ουσία λοιπόν είναι εκεί. Διάβασα οτι κάποιοι χάρηκαν που η Teledome είχε αυτή την κατάληξη, δεν αντιλαμβάνονται όμως πως τέτοια περιστατικά, είναι εις βάρος τους. Εις βάρος όλων μας!

Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσ.
Προφανώς ευχαριστήθηκες και το γεγονός οτι 100 περίπου άνθρωποι, οι περισσότεροι με οικογένειες βγήκαν στην ανεργία.... Συγχαρητήρια για το σχόλιο σου...

Σέβομαι την κατάσταση και δεν θέλω να δώσω άφθονες απαντήσεις.

Δημοσ.
Σέβομαι την κατάσταση και δεν θέλω να δώσω άφθονες απαντήσεις.

Ελύθερο διάλογο κάνουμε αγαπητέ. Η απαντήσεις σου δεν υποδηλώνουν έλλειψη σεβασμού (εκτός κι αν είναι στο πνεύμα του παραπάνω σχολιασμού σου, αλλά κι αυτό είναι δικαίωμα σου...)

Θα χαρώ να σου απαντήσω σε ό,τι θέλεις και θα σου είναι χρήσιμο να γνωρίζεις, οτι εφ 'όσον η εταιρεία δεν υφίσταται κι εγώ αποχώρησα (ως δυσσαρεστημένος υπάλληλος), δεν έχω να κερδίσω ή να χάσω κάτι υπερασπιζόμενος την εταιρεία. Απλά πήρα μέρος στην συζήτηση γιατί είναι σημαντικό να ξέρουμε την αλήθεια...

Φιλικά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με αναγκάζεις να γράψω..

Σεβάστηκα την κατάσταση ανεργίας και δεν ήθελα.

Δηλ. επειδή η κάθε εταιρεία απασχολεί εργαζόμενους άρα μπορεί να κάνει ότι θέλει για να μην κλείσει.

Ετσι όπως αντέδρασες , αυτό το συμπέρασμα βγαίνει.

Οταν λέμε να κάνει ότι θέλει αν διαβάσεις τι έχει γραφτεί για την Teledome ενάντια στους καταναλωτές της η μόνη λύση για δικαίωση είναι να πάει στο .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...