Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω υποστηριζω αυτο που εκανε ο ΟΤΕ γιατι στην τελικη τον ΟΤΕ τον πληρωνουμε ολοι οσοι τον εχουμε και προσωπικα δεν γουσταρω την καθε εταιρεια τυπου Teledome να υπαρχει εις βαρος μου και εις βαρος ολων.

Τι εννοείς εις βάρος σου? Πληρώνεις δημοτικά τέλη για τον ΟΤΕ?

Απλός συνδρομητής δεν είσαι? Δεν πρόκειται ο ΟΤΕ να σου αυξήσει το πάγιο επειδή του χρωστάνε κάποιοι συνεργάτες του... :rolleyes:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πληρωνεις ενα παγιο για την υπαρξη του ΟΤΕ και καποιο χρηματικο ποσο για τις υπηρεσιες του. Που ξερω εγω πως αν ολοι οι εναλλακτικοι παροχοι πληρωναν τις υποχρεωσεις τους στην ωρα τους οτι ο ΟΤΕ δεν θα εριχνε τις τιμες του ? Δλδ οταν εγω και αλλοι 7.000.000 Ελληνες εχουν ΟΤΕ και πληρωνουν δεν ειναι σαν να πληρωνουν για να υπαρχει η καθε Teledome που δεν πληρωνει τα χρεη της στον ΟΤΕ ? Δεν νομιζω πως λεω κατι παραλογο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω ότι αν έχουν αποδείξεις στα χέρια τους να φτάνουν μέχρι το Ευρωπαικό Δικαστήριο. Όπου εκεί για μια ακόμη φορά θα ζητηθεί από τους Έλληνες φορολογούμενους να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να τα σκάσουν για την .......... που έχουν οι έχωντες την εξουσία.

Έχει γίνει πολλές φορές και θα συνεχίστει να γίνεται.

Δημοσ.
Πληρωνεις ενα παγιο για την υπαρξη του ΟΤΕ και καποιο χρηματικο ποσο για τις υπηρεσιες του. Που ξερω εγω πως αν ολοι οι εναλλακτικοι παροχοι πληρωναν τις υποχρεωσεις τους στην ωρα τους οτι ο ΟΤΕ δεν θα εριχνε τις τιμες του ?

Ο λόγος που ο ΟΤΕ δεν ρίχνει τις τιμές δεν έχει να κάνει με το πόσο συνεπείς είναι οι συνεργάτες του στις πληρωμές. Επιπλέον, αυτά είναι χρέη, δεν είναι χαμμένα λεφτά. Το οτι δεν πληρώθηκαν τώρα, δε σημαίνει ότι δεν θα πληρωθούν ποτέ. Άλλωστε μεγέθη σαν τον ΟΤΕ κάθε άλλο παρά με βραχυχρόνιο ορίζοντα λειτουργούν, ώστε να επικαλεστείς καθυστέρηση πληρωμών.

Δλδ οταν εγω και αλλοι 7.000.000 Ελληνες εχουν ΟΤΕ και πληρωνουν δεν ειναι σαν να πληρωνουν για να υπαρχει η καθε Teledome που δεν πληρωνει τα χρεη της στον ΟΤΕ ? Δεν νομιζω πως λεω κατι παραλογο.

Μα δεν είσαι μέτοχος του ΟΤΕ, για να σου χρωστάει εσένα η Teledome. Η σχέση σου με τον ΟΤΕ είναι απλή: είναι πωλητής και είσαι αγοραστής. Το αν ο πωλητής σου έχει ασυνέπειες από τους συνεργάτες του δεν σε ενδιαφέρει. Εσένα το προϊόν του σ' ενδιαφέρει. Αυτό πληρώνεις, αυτό λαμβάνεις, όχι τις συνεργασίες του πωλητή σου με άλλους.

Δημοσ.

Τα λεφτα πως θα πληρωθουν ακριβως οταν η εταιρεια κυρητει πτωχευση ?

Μα τι λες ? Αν ο ΟΤΕ δεν πληρωνεται απο αυτους που χρωστανε εκκατομυρια λογικο δεν ειναι να πουλαει τα προιοντα του πιο ακριβα ?

Δημοσ.

Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα πριν ακούσετε και τις 2 πλευρές guys.

Πληροφορίες εκ των έσω δεν έχω για την εν λόγω εταιρεία επί του θέματος, αλλά οι πρακτικές του πΟΤΕ στους εναλλακτικούς είναι γνωστές. ;)

Υποθετικές συζήτησεις:

- "Γεια σας θα ήθελα μια adsl HOL/VIVODI/TELEDOME/FORTHNET (κοκ) για την περιοχή ..."

- "Α φυσικά σε 2 μηνάκια μόνο θα είσατε έτοιμος, βλέπετε έλλειψη πορτών."

- "Αν επιλέξω ΟΤΕ;"

- "2 εργάσιμες!"

- "Γεια σας έχω μια σύνδεση adsl HOL/VIVODI/TELEDOME/FORTHNET (κοκ) και έχω συχνές αποσυνδέσεις / θόρυβο στο τηλέφωνο...

- "θα στείλουμε αίτηση στον ΟΤΕ, σε 15 εργάσιμες θα μας απαντήσει, και βλέπουμε..."

- "Γεια σας έχω μια σύνδεση adsl ΟΤΕ και έχω συχνές αποσυνδέσεις / θόρυβο στο τηλέφωνο...

- "Σε 2 εργάσιμες θα έχει αποκατασταθεί."

:confused: :confused: :confused:

Συζητήσεις που θα μπορούσα να γράφω ώρες, αλλά ο ελεύθερος χρόνος μου πλέον μόνο στο άπειρο δεν τείνει.

Και ναι -θεωρητικά μιλώντας- κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης και αθέμιτες/ανήθικες πρακτικές μπορεί να οδηγήσουν όποια εταιρεία στο ταμείο ανεργίας.

/sc

Δημοσ.

Ολοι ξερουμε τι εστι ΟΤΕ. Οταν ηταν μονοπωλειο, τραβαγε κατι τιμες απιστευτες. Τωρα καθεται και κανει μ@λκιες. Γιατι μπορει!! Οχι οτι οι αλλοι πάροχοι ειναι καλυτεροι!

Δημοσ.
Δλδ οι εταιρειες χρωστανε ( Και δεν πληρωνουν ) επειδη ο ΟΤΕ δινει μεγαλυτερη προτεραιοτητα στο δικτυο του ?

Έτσι ακριβώς είναι.Και ο πΟΤΕς κρατάει και τα DTMF ή όπως τελοςπάντων λένε την τονικότητα,με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες να μην μπορούν να στραφούν σε "εναλλακτικές" λύσεις,λόγω της δυσλειτουργίας fax,συναγερμών κλπ.

Από προσωπική εμπειρία ορμώμενος.

Και εδώ είναι η ομιλία του αρχιλαμόγιου,που ακόμα είναι στη θέση του,παρ' όλες τις διώξεις που έχουν ασκηθεί κατα καιρούς για τις "ατασθαλίες εν τη βασιλεία του".

Δημοσ.

Βλεπετε το δεντρο και χανετε το δασος. Ο οποιοσδηποτε παροχος αν θελει μπορει να χτισει δικο του ιδιοκτητο δικτυο ωστε να μην εχει τον ΟΤΕ απο πανω του. Το οτι δεν το κανουν σημαινει πως τους βολευει απο οικονομικης πλευρας να χρησιμοποιουν το δικτυο του ΟΤΕ και ας υπαρχουν αυτα τα φαινομενα. Δημοκρατια και ελευθερο εμποριο εχουμε, αν δεν τους αρεσει να τα σκασουν χοντρα να κανουν δικα τους δικτυα. Να μου πεις ομως δεν μπορουν να χρωστανε εκκατομυρια ευρω στις κατασκευαστικες οπως κανουν στον ΟΤΕ.

Παντως ειναι αστειο πως η Ontelecoms ,Altec , Forthnet , Tellas ( και παλια η Teledome ) σου κοβουν την γραμμη αν κανεις να πληρωσεις 50ευρω λιγες μερες ενω στα εκκατομυρια ευρω και μετα απο πολλους μηνες δεν εχει δικαιωμα ο ΟΤΕ να κοψει τις δικιες τους.

Δημοσ.

σωστα τα λες hellasvagabond γιατι δεν φτιαχνουν δικο τους δικτυο οι κολοεταιρειες αλλα βγαζουν διαφημισεις ελατε στο ανεξασρτητο δικτυο μας, ποιο ανεξαρτητο ρε απατεωνες, ανοιγω και εγω τοτε μια εταιρεια δεν πληρωνω ποτε ενοικιο μισθωσης γραμμων εισρταττω απο τα θυματα και μετα κανω και αγωγη γιατι μου εκλεισε τις γραμμες ο ΟΤε, βρε ουστ απο εδω να ξεκουμπιστουν ολοι και αν δεν εχουν να επενδυσουν να κλεισουν

Δημοσ.

Με πολύ απλά λόγια για να το καταλάβουν ακόμη και αυτοί που πηδάνε σε αυθαίρετα συμπεράσματα, όπως κάποια άνωθι μέλη.

Ζητάς μια υπηρεσία είτε σε προσωπικό είτε σε εταιρικό επίπεδο.

Το αν σε σύμφερε να πράξεις έτσι ή αλλιώς είναι εκτός θέματος, εκτός γεγονότων οπότε και εκτός συζήτησης επί του παρόντος.

Δεν σου παρέχεται αυτή η υπηρεσία εξ ολοκλήρου ή ανά μέρος.

Δεν σου παρέχεται στο συμφωνημένο χρονικό διάστημα.

Δεν σου παρέχεται με τη συμφωνημένη αξιοπιστία/παροχές.

Είναι δικαίωμα σου να αρνηθείς να πληρώσεις για κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε όπως, όταν και όπου συμφωνήθηκε.

Φυσικά και έχουν αντίκτυπο στην εταιρική σου υπόληψη, φήμη, αξιοπιστία τέτοια γεγονότα.

Αυτό ισχυρίζεται ότι έγινε η Teledome, άσχετα αν έγινε πραγματικά ή όχι.

Για το αν δικαιούται αποζημίωση ή όποια teledome, και τί ύψους, είναι κάτι που θα το κρίνουν τα δικαστήρια, όχι εμείς.

Για το τί πραγματικά έγινε/γίνεται από ηθικής απόψεως, όσοι έχουν λίγο μυαλό και κριτική σκέψη και είναι γνώστες των γεγονότων δεν είναι δύσκολο να καταλήξουν στα σωστά συμπεράσματα.

Υ.Γ.

Επί της συζήτησης εδώ τώρα, δεν πρόκειται να μπω καν στη διαδικασία να απαντήσω σε όσα μέλη δεν έχουν το στοιχειώδη νου να κατανοήσουν τα γραφόμενα και τα συμπεράσματα εκ των γεγονότων.

/sc

Δημοσ.

Και να τονίσω και εγώ με τη σειρά μου, γιατί φαίνεται δεν είναι τόσο ευραίως γνωστό:

Το δίκτυο χαλκού ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία του ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ είναι ορισμένος διαχειριστής ΜΟΝΟ, και γι' αυτό τον λόγο είναι υποχρεωμένος να δίνει πρόσβαση σε ΟΛΟΥΣ, με τον ίδιο τρόπο που δίνει και στον εαυτό του. Τα ιδιόκτητα δίκτυα αφορούν τις οπτικές ίνες των εταιρειών, το δίκτυο κορμού τους, και ΝΑΙ, είναι ιδιόκτητα.

Σταματήστε να γράφετε ανακρίβειες...

• Super Moderators
Δημοσ.
Και να τονίσω και εγώ με τη σειρά μου, γιατί φαίνεται δεν είναι τόσο ευραίως γνωστό:

Το δίκτυο χαλκού ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία του ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ είναι ορισμένος διαχειριστής ΜΟΝΟ, και γι' αυτό τον λόγο είναι υποχρεωμένος να δίνει πρόσβαση σε ΟΛΟΥΣ, με τον ίδιο τρόπο που δίνει και στον εαυτό του. Τα ιδιόκτητα δίκτυα αφορούν τις οπτικές ίνες των εταιρειών, το δίκτυο κορμού τους, και ΝΑΙ, είναι ιδιόκτητα.

Σταματήστε να γράφετε ανακρίβειες...

επιτέλους κάποιος το έγραψε για να καταλάβουν όλοι τι εστί last mile

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...