Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 σορρυ γράψε λάθος. Αρα ξεκινάμε να μαζεύουμε ευρω για την αγορά του καινούργιου player :p Ή για αγορά ενός εκ των Networked Media Tank μηχανημάτων (popcornhour, egreat). Αυτή τη στιγμή, είναι οι πιο ολοκληρωμένες λύσεις.
grimpr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Θα ιδρώσουν αρκετά οι κύριοι των Divx Labs για να πιάσουν έστω και ένα μικρο ποσοστό απο την ποιότητα της δουλειάς του Dark Shikari (x264). Κατά τα άλλα, άψογο release κυρίως λόγω της επίσημης υποστήριξης του Matroska (MKV) container.
NOPSTRIM Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι, υποτίθεται ότι αν κάνεις δίκτυο με το ps3 ώστε να βλέπεις ταινίες με το ps3 από τον υπολογιστή, δεν είναι και η καλύτερη εμπειρία λόγο του ότι δεν υποστηρίζει το ps3 .mkv και κάνει μετατροπή on the fly, αν με κάποιο update το ps3 υποστηρίξει και το divx7, τότε αυτό το πρόβλημα θα σταματήσει; και θα τα παίζει άψογα;
isspro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) πειτε μας λιγο τι και πως. αν παρω απο θειο μια απλη rip ταινια πως το αξιοποιω? αλλιως αν εχω μια 1080p τι κανω? [αν κανω]η παιρνω το blue ray και παιζω απο εκει? Υπάρχουν 2 ειδών ριπ. Τα πρώτα διατηρούν την ανάλυση 1080p, 720p. Τα άλλα τα brrip την "ριχνουν" σε απλού dvd (πχ 720*400). Eσύ λοιπόν παραγγέλνεις τα πρώτα (παίζουν άνετα σύμφωνα με τα specs σου) συνδέεις το pc με την hdtv σου και τα βλέπεις καλα ακομα hdtv δεν εχω. μονο το monitor του pc υποστηριζει μεχρι 1920χ1200. αν καταλαβα καλα εχοντας μια ταινια απο videoclub η απο θειο επιπεδου br των 30gb πχ, με το συγκεκριμενο προγραμμα μπορουμε να την συμπιεσουμε χωρις να χασουμε ποιοτητα σε 1080p η 720p και να την κανουμε 10gb. σωστα? η σε dvd rip των 700mb.. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2009 από isspro
afentiko7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς να βάλεις τους γονείς σου ή τους παππούδες σου να φτιάξουν εκ του μηδενός ένα HTPC, να εγκαταστήσουν το απαραίτητο λογισμικό και να το ρυθμίσουν; Δε μπορείς! γιατί είμαι εγώ εδώ? @nopstrim δε γίνεται αυτό. Δεν υποστηρίζει ματρόσκες το ps3 (κι ούτε πρόκειται) @isspro ε αφού δεν έχεις hdtv αστο τότε. Δεν αξίζει. Εκτός και αν έχεις κανά 37" μόνιτορ για pc οπότε αλλάζουν τα πράγματα. Τώρα να μην υπάρξει απώλεια ποιότητας δε γίνεται. Ολο και κάποιο ποσοστό λεπτομέρειας θα χαθείς.
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 γιατί είμαι εγώ εδώ? Τί, με κάθε αγορά components για HTPC δίνουν κι έναν κλώνο-afentiko7 δώρο για να στο στήσει;
afentiko7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Τί, με κάθε αγορά components για HTPC δίνουν κι έναν κλώνο-afentiko7 δώρο για να στο στήσει; lol, όχι απλά αν το στήσεις το μηχάνημα, παιδευτείς λίγο με το software και κάνεις το σωστό calibration μετά το μόνο που μένει να κάνει ο άλλος διπλό κλικ στον mpc και βλέπει την ταινία του
21century Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Απο οτι έχω διαβάζει απλά το DivX Certified υποδουλώνει ότι η συσκευή μπορει να μετατρέψει αρχεια Ματρόσκα όπως το λέμε εν συντομία. Απο εκει και πέρα το mpeg4 έχει καθιερωθεί πλέον στα κινητά τηλέφωνα όπου μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουν βίντεο για το youtube. Απο εκει και περα το Η264 αποτελεί σίγουρα το μέλλον...
NOPSTRIM Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 είσαι σίγουρος? έμενα δεν μου φαίνεται παράλογο με έναν update να υποστηρίξει divx 7 το ps3... οπότε αν γίνει αυτό δεν θα χρειάζεται να κάνει μετατροπή on the fly... το βρίσκω λογικότατο...
Exoskeletor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 γιατί είμαι εγώ εδώ? @nopstrim δε γίνεται αυτό. Δεν υποστηρίζει ματρόσκες το ps3 (κι ούτε πρόκειται) . γιατι ετσι boss?
afentiko7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 γιατι ετσι boss? διότι πρέπει να πουληθεί και κανά blu-ray.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα