deminho11 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να γράπσς σε ένα κελί στο Excel το συγκεκριμένο 1:1 ωστόσο το διαβάζει σαν ώρα και μου το βγάζει 1:01 πμ. Δοκίμασα να βάλω και - αλλα τότε το πέρνει σάν ημερομηνία. Πώς μπορώ να το γράψω χωρίς να βγάλει κάτι άλλο? Έχω τα Office 2007
markelos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 θα υπάρχει και άλλη λύση αλλά δοκίμασε αυτή τη μπακάλικη. Κάνε δεξί κλι στο κελί και επίλεξε format cells (μορφοποίηση κελιών). Στο category επίλεξε user-defined και κάτω στο format code γράψε 1:1.
deminho11 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αυτό ΔΕΝ θελω. Θέλω να παταω 1:1 και να μου βγάζει 1:1
markelos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το βρήκα. Αυτό που έγραψα προηγουμένως το είχε το openoffice, υπέθεσα θα ήταν το ίδιο με το office 2007... Πριν γράψεις ο,τιδήποτε στο κελί θα κάνεις δεξί κλικ-->μορφοποίηση κελιών και στην κατηγορία θα επιλέξεις κείμενο (text). Με αυτή την επιλογή ό,τι γράφεις εμφανίζεται ακριβώς όπως το γράφεις Edit: με πρόλαβε ο antonl
deminho11 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ δεν την είχα δεί την επιλογή κείμενο... και έβαζα Γενική γι'αυτό και μου το έβγαζε έτσι!
bobidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Κάτι πιο απλό (ισχύει για το office 2003, φαντάζομαι και για το 2007): πατάς μια φορά τη μπάρα και μετά γράφεις αυτό που θες. Πρόβλημα μόνο, αν θες να στοιχήσεις αριστερά που θα υπάρχει το κενό της μπάρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.