GoldenEye Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Κοιτα να δεις , δεν ξερω αν τα πρωτα ηταν γιαπωνεζικα , εγω βλεπω οτι η ποιοτητα κατασκευης ειναι εξαιρετικη!! Αυτη τη στιγμη με τιμη κατω απο 400 νομιζω οτι ειναι τελειο για οτι προσφερει. Απο worst value for money νομιζω εχει γινει ανετα best value for money. Η τιμη που ειχε πριν 1 βδομαδα , απο 750-900 ευρω ηταν γελοια, τωρα ομως δεν μπορω παρα να πω οτι ειναι το καλυτερο netbook που μπορει να αγορασει καποιος αυτη τη στιγμη , με κορυφαια φορητοτητα (βαρος , μεγεθος) και πολυ λογικη τιμη . Ο επεγεργαστης εχει μεγαλη διαφορα με τον 1.33 και με μια αλλαγη στο σκληρο (ssd) θα πεταει! (με τα μετρα των netbooks φυσικα). Στο συνιστω ανεπιφυλακτα. απο μπαταρια και οθονη τι λεει; και απο ssd προτινεις καποιον συγκεκριμενα;
babis5570 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 απο μπαταρια και οθονη τι λεει; και απο ssd προτινεις καποιον συγκεκριμενα; Μπαταρια δεν την εχω χρησημοποηση ακομα!!!. Οθονη χαρμα οφθαλμον....αρκει βεβαια να συνηθησεις τα μικρα γραμματα λογω αναλυσης ssd , η καλυτερη προταση (ebay) βλεπω τον runcore. προσεχε ομως πρεπει να ειναι ομως pata zif.
giorgos_g Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μπαταρια δεν την εχω χρησημοποηση ακομα!!!.Οθονη χαρμα οφθαλμον....αρκει βεβαια να συνηθησεις τα μικρα γραμματα λογω αναλυσης ssd , η καλυτερη προταση (ebay) βλεπω τον runcore. προσεχε ομως πρεπει να ειναι ομως pata zif. μήπως να κανονίζαμε ένα group buy για ssd?
babis5570 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 μήπως να κανονίζαμε ένα group buy για ssd? εγω ειμαι μεσα!
epicouros Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Σκέφτομαι να αγοράσω το sony vgn p31zk/qr τη λέτε αξίζει; το βρήκα στα Saturn στα 399 Ευρώ.
np91 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Σκέφτομαι να αγοράσω το sony vgn p31zk/qr τη λέτε αξίζει; το βρήκα στα Saturn στα 399 Ευρώ. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα γράμματα που φαίνονται πολύ μικρά είναι νομίζω πολύ Καλη επιλογή Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
drdino Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μετά από format σε vgn-p 31 και αφότου μπήκαν όσοι drivers βρήκα, δεν παίζουν τα fn της φωτεινότητας της οθόνης. Καμία ιδέα; Επίσης, το hdd utility για την προστασία του από τους κραδασμούς θέλει ξεχωριστή εγκατάσταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.