giorgos_g Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 WLAN n εχει και αυτο το οποιο κοστιζει καπου... αρκετα λιγοτερο απο τη μιση τιμη του ''σουπερ'' Σονυ... ναι το ξέρω, το έχω ήδη το ASUS, το κακό είναι οτι δεν χωράει στην μέσα τσέπη του μπουφάν
DivEorDiE Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 εμένα παντως μου αρέσει πολύ αν και αρκετα τσιμπιμένη η τιμή του ειδικα το μπλε ειναι πολυ ομορφο
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Βρε... είναι ο ορισμός του gadget... μικρό, περιττό, άχρηστο και όμορφο... πως να μην το θέλει κανείς; Την έκανα άνετα την μ!@#% αλλά είναι too much τα λεφτά....
Bakxos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 παντως εδω μεσα καποιοι μου θυμιζουν οταν καποιος δεν μπορει να παρει ενα καλο αυτοκινητο (λογω χρηματων) και μετα αντι να πει οτι ειναι καλο λεει ενα σωρο για να το θαψει. τσπ και με hyundai κανεις δουλεια και μαλιστα πολυ καλα αλλα ολοι θελουν bmw, mercedes, VW κλπ.
arkas2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 παντως εδω μεσα καποιοι μου θυμιζουν οταν καποιος δεν μπορει να παρει ενα καλο αυτοκινητο (λογω χρηματων) και μετα αντι να πει οτι ειναι καλο λεει ενα σωρο για να το θαψει.τσπ και με hyundai κανεις δουλεια και μαλιστα πολυ καλα αλλα ολοι θελουν bmw, mercedes, VW κλπ. συμφωνω με την λογικη σου αλλα στα αμαξια...εδω μιλαμε για ενα μεσεντες που φοραει κινητηρα hyundai kαι θελει να πουλησει σαν mercedes αρα δεν αξιζει το κοπο να το ποθουμε λες και θα μας προσφερει κατι παραπανω απο ενα msi,acer,asus.βεβαια υπαρχουν και αυτοι που θα τους δωσει το κατι παραπανω και αυτο ειναι η αναδειξη του οικονομικου status και της ευημεριας τους αρα δεν απευθυνεται στους skroutz.gr
GIORGARAS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά πιστεύω θα το έπερνα αν ήταν μόνο αυτό στην κατηγορία του αλλά θα βγουν και άλλα. Επίσης έχει μια χαρά επεξεργαστή, αν δείτε και τα άλλα καινούρια netbooks αυτό τον επεξεργαστή έχουν τα πιο πολλά, απλά θα βγει και ανταγωνισμός ως προς δυνατότητες γιατί από εμφάνιση και βάρος απλά σκίζει!
Radiatedsoul Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 O επεξεργαστης ειναι Atom? δεν ειδα να γραφει πουθενα. Δε μου αρεσει που διαλεξανε τα vista αντι για xp. Αν προσπαθησω να βαλω xp μετα την αγορα κανεις δε μου εγγυαται οτι θα βρω drivers. Ειμαι σιγουρος οτι σερνεται με vista. Επεισης δε μου αρεσει που βαλανε σκληρο δισκο αντι για ssd. Σε μια τοσο μικρη συσκευη θα μπορουσαν ανετα να του βαλουν εστω ενα 12Gb ssd, για να μην υπαρχει φοβος για χτυπηματα και αναταραξεις. Τα αρχεια που θα εχει κανεις εκει μεσα ειναι το πολυ καμια divx ταινια, και μερικα mp3, χωρανε ανετα. Οποτε αν το αγορασω θα εχω κολησει με μια μικρη συσκευη που σερνεται λογω vista και επεξεργαστη, και θα φοβαμε μη το κουναω πολυ οταν ειναι αναμενο επειδη υπαρχει φοβος για τον σκληρο δισκο. Δεν ειναι πολυ χάλια υπαρχουν και χειροτερα, αλλα για 900 ευρω, οχι ειναι πολλα. edit1: Η οθονη θα μπορουσε να ηταν touch screen. Πως θα το δουλεψω αυτο το μηχανακι με mouse , πολυ δυσκολο edit2: Δεν εχει ουτε καν touchpad. Εχει το παλιο "joystick" που ξεπροβαλει στην μεση του keyboard και χρησιμευει για να κουναμε το pointer στην οθονη. Δεν ειναι πολυ δυσκολο στην χρηση, αλλα ειναι πιο δυσκολο απο touchpad.
Bakxos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 να ρωτησω κατι πως συνδεεται αυτο με εναν projector? δεν ειδα vga ή κατι αλλο.
GIORGARAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ναι είναι atom τον έχει στο site της intel (http://ark.intel.com/cpu.aspx?groupID=35466 ). Καλύτερα xp σίγουρα. Βγαίνει σε εκδόσεις 60 GB HDD, 64 GB ssd, 128 GB ssd και προφανώς μεγαλώνουν οι τιμές, 900, 1200, 1500 $ αντίστοιχα απ'ότι είδα. Το mouse που έχει είναι αυτό που έχει και το laptop μου το ibm οπότε δεν με χαλάει και είναι πολύ απλό και περιορίζει τον χώρο που πιάνει. Επίσης μόλις είδα αυτό: http://www.play.com/PC/PCs/4-/8705780/Sony-VAIO-P-Series-P19-WN-Q-Atom-Z520-1-33GHz-2GB-60GB-8-UWXGA-3G-Vista-Business-NetBook-Ebony-Black/Product.html O επεξεργαστης ειναι Atom? δεν ειδα να γραφει πουθενα. Δε μου αρεσει που διαλεξανε τα vista αντι για xp. Αν προσπαθησω να βαλω xp μετα την αγορα κανεις δε μου εγγυαται οτι θα βρω drivers. Ειμαι σιγουρος οτι σερνεται με vista. Επεισης δε μου αρεσει που βαλανε σκληρο δισκο αντι για ssd. Σε μια τοσο μικρη συσκευη θα μπορουσαν ανετα να του βαλουν εστω ενα 12Gb ssd, για να μην υπαρχει φοβος για χτυπηματα και αναταραξεις. Τα αρχεια που θα εχει κανεις εκει μεσα ειναι το πολυ καμια divx ταινια, και μερικα mp3, χωρανε ανετα. Οποτε αν το αγορασω θα εχω κολησει με μια μικρη συσκευη που σερνεται λογω vista και επεξεργαστη, και θα φοβαμε μη το κουναω πολυ οταν ειναι αναμενο επειδη υπαρχει φοβος για τον σκληρο δισκο. Δεν ειναι πολυ χάλια υπαρχουν και χειροτερα, αλλα για 900 ευρω, οχι ειναι πολλα. edit1: Η οθονη θα μπορουσε να ηταν touch screen. Πως θα το δουλεψω αυτο το μηχανακι με mouse , πολυ δυσκολο edit2: Δεν εχει ουτε καν touchpad. Εχει το παλιο "joystick" που ξεπροβαλει στην μεση του keyboard και χρησιμευει για να κουναμε το pointer στην οθονη. Δεν ειναι πολυ δυσκολο στην χρηση, αλλα ειναι πιο δυσκολο απο touchpad. -----Προστέθηκε 15/1/2009 στις 07 : 06 : 57----- να ρωτησω κατι πως συνδεεται αυτο με εναν projector? δεν ειδα vga ή κατι αλλο. Αν κατάλαβα καλά έχει μια θύρα δεξιά που μπαίνει μια συσκεούλα που την παίρνεις μαζί με το μηχάνημα και δίνει θύρα ethernet και vga (δεν τις έχει πάνω στο μηχάνημα) παίζει να είναι και πάνω στον φορτιστή αλλά δεν έχω δει κάποια image από αναφορές ό,τι έχω διαβάσει μόνο.
Radiatedsoul Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδη εχει ατομ, ειναι και πολυ μικρο και ελαφρυ, μπαταρια αφθονη, χωραει στην μεσα τσεπη, το joystick δεν ειναι και τοσο δυσχρηστο,υπαρχει εκδοση με 64SSD, ενσωματωμενο 3G. Αν ειχε touch screen , windows XP(αν και τα windows 7 πανε σφαιρα στο asus 901 που εχω), και κοστιζε κοντα 500 ευρω θα περναμε ολοι απο ενα.
Mr V Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Σημαντικο για μενα ειναι να εχει θυρα δικτυου και καλα ηχεια.Εχει τπτ απο τα 2? Επισης υπερτερει στο gps απο τα αλλα netbooks.
arkas2004 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Σημαντικο για μενα ειναι να εχει θυρα δικτυου και καλα ηχεια.Εχει τπτ απο τα 2?Επισης υπερτερει στο gps απο τα αλλα netbooks. δηλαδη αν εχει καλα ηχεια και θυρα δικτου εισαι διατεθιμενος να δωσεις 700ευρω???? αμα ειναι ετσι να κανω παραγγελια και να αρχισω να τα πουλαω γιατι απο οτι βλεπτω ειναι πολλοι εκεινοι που εχουν λεφτα και δεν εχουν προβλημα να τα πεταξουν
Radiatedsoul Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δε θα συνηστουσα σε καποιον που θελει gps να παρει τετοια συσκευη παντως. Αν θελεις gps καλο ειναι να παρεις μια μικρη συσκευη PNA που κανει μονο αυτην τη δουλεια, το κολλας στο ταμπλο και ξενοιαζεις. Δε κανει για gps ποιο πολυ το βαλανε για εντυπωσιασμο νομιζω. Καταρχην δεν εχει τοσο δυνατα ηχεια ετσι ωστε μεσa στην κινηση με ανοιχτα παραθυρα να ακουσεις τι θα σου πει το destinator. Επεισης ειναι σιγουρο οτι πουλανε βαση για το κολλας στο αμαξι, και ποσο κανει? Αν δεν εχει βαση στηριξης, που θα το εχειςς την ωρα που οδηγας? Εχει καλη κεραια για να πιανει δορυφορο ή θα πρεπει να περιμενεις 5 λεπτα για να συνδεθει? Ακομα και αν τα κανει ολα αυτα,θα αφησεις συσκευη που κανει 900 ευρω μπροστα σττο ταμπλο να την λιωνει ο ηλιος? Θα καταστραφει σιγουρα, μη σου πω οτι θα ξεθωριασουν τα χρωματα κιολας. Οποτε το gps του το ξεχναμε.
Mr V Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 μαλλον αυτο που θελετε να πειτε ειναι πως δεν ειναι value for money και οτι δεν προσφερει κατι περισσοτερο απο τα αλλα netbooks αλλα εγω ως οπαδος της sony στα λαπτοπ,θα τολμησω να πω πως σιγουρα εχει την καλυτερη οθονη απ ολα τα netbooks και ποιοτητα κατασκευης.Για 650 ευρω θα το αγοραζα
arkas2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 μαλλον αυτο που θελετε να πειτε ειναι πως δεν ειναι value for money και οτι δεν προσφερει κατι περισσοτερο απο τα αλλα netbooks αλλα εγω ως οπαδος της sony στα λαπτοπ,θα τολμησω να πω πως σιγουρα εχει την καλυτερη οθονη απ ολα τα netbooks και ποιοτητα κατασκευης.Για 650 ευρω θα το αγοραζα απο την στιγμη που εισαι διατεθημενος να δωσεις 650ευρω θα σε χαλασουν τα 700 της βασικης εκδοσης?λεμε οτι δεν θα προσφερει απο χαρακτηριστικα τιποτα περισσοτερο απο απο τα κοινα νετβοοκ με εξεραιση την οθονη αλλα αν αξιζει να δωσεις 350ευρω παραπανω απλα και μονο για καλυτερη οθονη 9'' τι να πω?παρε ενα msi u100 και μια 24LCD οθονη...πιο λογικο θα μου ακουστει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.