Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO® P Series Lifestyle : To ελαφρύτερο φορητό

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σωστό, αλλά όπως κάποιοι δίνουν 20.000 ευρώ για Smart, θα δώσουν και 700 ευρώ για netbook.

Το τμήμα μάρκετινγκ της Sony και γενικά των glamourous εταιριών, δεν έχει ως target group τον μέσο insomniac που κοιτάζει στο skroutz.gr ;)

απο ποτε κανουν τα smart 20000ευρω? και δευτερον πιο target group εξηπηρετει το sony P που δεν τον εξηπηρετει το MSI,ASUS,SAMSUNG,ACER,LG?

μιλαμε παντα για netbooks

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[Offtopic]Δες πόσο ανεβαίνουν οι τιμές ανά εξοπλισμό και θα καταλάβεις.[/Offtopic]

On topic, το κοινό που θα δίνει 2400 ευρώ για αυτό, θα δώσει και τα 700-800-900 για το netbook.

Υ.Γ. Προφανώς μιλάμε για netbook, ποιος είπε το αντίθετο?

Δημοσ.
[Offtopic]Δες πόσο ανεβαίνουν οι τιμές ανά εξοπλισμό και θα καταλάβεις.[/Offtopic]

On topic, το κοινό που θα δίνει 2400 ευρώ για αυτό, θα δώσει και τα 700-800-900 για το netbook.

Υ.Γ. Προφανώς μιλάμε για netbook, ποιος είπε το αντίθετο?

μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργουν τα πραγματα!!!το λαπτοπ που μου εδειξες ειναι για επαγγελματικη χρηση...πιστευεις οτι στο ιδιο κοινο αναφερονται?μαλλον λανθανεις...οσο για το sony P φαινεται σαν να ειναι ο αντιπαλος του ASUS S101 το οποιο δεν τα εχει παει και τοσο καλα σε πωλησεις σε σχεση με αυτα που περιμεναν οι ανθρωποι της ASUS.απλα ειναι η μουρατη επιλογη σε σχεση με τα αλλα netbooks οχι οτι εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα απο τα κοινα netbooks αλλα δεν φαινεται να πουλαει σε αυτην την κατηγορια...

Δημοσ.

τωρα βγαζει η ασους νεες σειρες με οθονες αφης,αλλα και σεια με dvd..

προφανως το ολο θεμα ενω ξεκινησε τοσο καλα,αρισε να ξεφτιλιζεται κατ εμε..θα φτασουμε παλι στα πανακριβα λαπτοπ με μικρες οθονες...

αλλα δεν φταινε αυτοι, οταν αλλοι παιρνουν νετμπουκ και κανουν τις πιο απιθανες μοντες για να τα μετατρεψουν σε μικρα λαπτοπ..εκει παει η αγορα

Δημοσ.
μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργουν τα πραγματα!!!το λαπτοπ που μου εδειξες ειναι για επαγγελματικη χρηση...πιστευεις οτι στο ιδιο κοινο αναφερονται?μαλλον λανθανεις...οσο για το sony P φαινεται σαν να ειναι ο αντιπαλος του ASUS S101 το οποιο δεν τα εχει παει και τοσο καλα σε πωλησεις σε σχεση με αυτα που περιμεναν οι ανθρωποι της ASUS.απλα ειναι η μουρατη επιλογη σε σχεση με τα αλλα netbooks οχι οτι εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα απο τα κοινα netbooks αλλα δεν φαινεται να πουλαει σε αυτην την κατηγορια...

Για όσους φαντασιώνονται πως είναι για δουλειά!Δεν έχει κάτι το περισσότερο από αντίστοιχες προτάσεις, και όμως πουλάει!Οπως θα πουλήσει και το P Series, ακριβώς γιατί είναι μουράτο.Τόσο απλό, το ίδιο λες.

Δημοσ.

Λίγο τσουχτερή η τιμή του, πόσο θα πωλείτε άραγε στο Ελλδισταν?

Από κοντά που το είδα (για λίγο) είναι κουκλί, πανάλαφρο και με απίστευτη οθόνη

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=8198552921644608896&parentCategoryId=16154

Δημοσ.

Πανέμορφο είναι ρε γαμώτο, αλλά άμα κάνει 9 κατοστάρικα το entry μοντέλο τί να το κάνεις? Άσε που νομίζω ότι το δίνουν μόνο με vista και απ' ότι διάβασα ψιλοσέρνεται. Αυτός που φοράει τί επεξεργαστής είναι?

Δημοσ.

Για να ξεκινάει από 900 $ στην Αμερική, τουλάχιστον στα 900 ευρώ εδώ, ίσως και λίγο παραπάνω, τουλάχιστον αυτό έχω δει ότι ισχύει. Και αν φέρουν το φθηνό μοντέλο Ελλάδα. Κλασσική Sony, πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για το design.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να δώσω 900 ευρώ για το (και καλά) designάτο netbook της Sony και να μη δώσω 100 ακόμα και να πάρω αλουμινένιο Macbook;

Υπερβολικά καλύτερο value for money.

Δημοσ.

Χμμμ, σε αυτά τα λεφτά (γύρω στο 500άρικο) μπορεί να το χτύπαγα και γω αλλά μάλλον θα τιμήσω το νέο mini-note της HP με τη 10'' οθόνη. Ή το παλιό αν το βρω στα 300 ευρώ κάποια στγμή (μάλλον δεν παίζει...)

• Moderators
Δημοσ.
δεν έχω ιδέα φίλε μου, ψάχνω να βρω λεπτομέρειες

Το καλό είναι οτι έχει Wireless Lan 802.11 b/g/n

WLAN n εχει και αυτο το οποιο κοστιζει καπου... αρκετα λιγοτερο απο τη μιση τιμη του ''σουπερ'' Σονυ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...