Προς το περιεχόμενο

9800GTX vs 4870

Madlef86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λύση 1η : Κρατάς την 9800gtx που έχεις και παίρνεις άλλη μια και τις δουλεύεις SLI. Κόστος 150-160€

Απαραίτητη προϋπόθεση το τροφοδοτικό σου να σου δίνει 2χ6pin. (Ειδάλλως θα πρέπει να αλλάξεις τροφοδοτικο και δε λέει.)

Λύση 2η : παίρνεις μια 4870. Κόστος 200-210€

http://www.shop13.gr/asus-eah4870-htdi-512mb-clg5-c1clg5-j0uay00z-p-4016.html (αν υπάρχει!)

Λύση 3η : MSI 9800 GX2 1GB , δίνει και HDMI, Κόστος (είναι λίγο δυσεύρετη) 200-230€

Απαραίτητη προϋπόθεση το τροφοδοτικό σου να σου δίνει 6pin + 8pin.

Έχω μια εντύπωση οτι με τις 2 9800gtx θα έχεις λίγο καλύτερες επιδόσεις. Διαλέγεις και παίρνεις...

Δημοσ.

Ωραία τα λες φίλε μου και συμφωνώ μαζί σου απλά η δικιά μου 9800gtx+ δεν δουλεύει κι επειδή θα την πάω πίσω για αλλαγή έλεγα να δώσω κάποια λεφτά και να πάρω κάτι καλύτερο.

Δημοσ.
παρε την 4870 απο το pixmania που σου ειπαν τα παιδια...176 με τα μεταφορικα..

Μην κοιτατε μονο την τιμη. Οι καρτες γραφικων ειναι απο τα πιο RMAed προιοντα, θα ρισκαρει να του ερθει κανα χαλασμενο κομματι και να τραβιετε με pixmania για μηνες?

Δημοσ.
Μην κοιτατε μονο την τιμη. Οι καρτες γραφικων ειναι απο τα πιο RMAed προιοντα, θα ρισκαρει να του ερθει κανα χαλασμενο κομματι και να τραβιετε με pixmania για μηνες?

συμφωνώ για 25 ευρώ περίπου παραπάνω ας πάρε τη φτην'οτερη απο e-shop

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Μόλις πήγα το pc για αλλαγή στο μαγαζί από το οπο'ιο το αγόρασα (infoworld) και τους είπα να μου βάλουν ή ATI 4870 1GB HDMI ή nVidia GX260 896mb HDMI. Θα δούμε τώρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...