Προς το περιεχόμενο

9800GTX vs 4870

Madlef86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να λεμε οτι δεν θα δει διαφορες ειναι πολυ σχετικο. Με λιγο ανεβασμα ΑΑ και AF οι διαφορες θα αρχισουν να υπαρχουν. Τωρα το να δωσει αντι για 267ε που κανει η MSI GTX260 300ε που μπορει να βρει με τα 216 pipes ειναι καλυτερη επενδυση.

Εγω θα του ελεγα να περιμενει λιγες μερες.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να περιμένω λίγες μέρες και τι να πάρω φίλε μου;

Απλά μιας και είναι "χαλασμένη" η κάρτασ γραφικών που έχω τώρα και θα το πάω το pc την δευτέρα για αλλαγή κάρτας δεν θα μπορώ να περιμένω......

ΑΤΙ μου λέτε τελικά....;

Δημοσ.

4870 1 GB απο εμενα φιλε μου. Κατω απο 250 ευρωπουλα με πολυ καλες επιδοσεις ως τα 1680. Δεν λεω καλη η 260 αλλα πολλα τα λεφτα για εφαμηλες επιδοσεις. Αν θες περιμενεις αλλα αν παρεςι τωρα μια καρτα χαλαρα αυτη που σου προτεινω θα σε βγαλει μια χαρα ως την νεα γενια.

Δημοσ.

Ati και απο μενα... ειναι πολυ μικρες οι διαφορες στις επιδοσεις οπως ειπε και ο thresh και ο ikaruga24 οποτε ποιος ο λογος να περιμενεις για κατι σχεδον το ιδιο?

Δημοσ.

Απ'τη στιγμή που η GTX 260 @ 55nm δεν έχει κάνει την εμφάνισή της,άλλα ακόμα και να την κάνει μέχρι την Δευτέρα που πας για το PC θα υπάρχει ιδιαίτερα χαμηλή διαθεσιμότητα,προτείνω να πας καρφωτός για την 4870.

Η GTX 260 με τα 216 SPs είναι ελαφρώς καλύτερη της HD4870 άλλα η διαφορά στην τιμή είναι εξωφρενική.

Δημοσ.

Την φθηνότερη.

Pre-overclocked κάρτες δεν αξίζουν,μπορείς απο μόνος σου να ανεβάσεις τα ρολόγια γλιτώνοντας χρήματα και ανεβάζοντάς την περισσότερα Mhz,κερδίζοντας και σε επιδόσεις.

Ρώτα μήπως έχουν την Gainward HD4870 Golden Sample που έχει καλύτερο σύστημα ψύξης,230€ πρέπει να έχει.

• Super Moderators
Δημοσ.
4870 1 GB απο εμενα φιλε μου. Κατω απο 250 ευρωπουλα με πολυ καλες επιδοσεις ως τα 1680. Δεν λεω καλη η 260 αλλα πολλα τα λεφτα για εφαμηλες επιδοσεις.

και η GTX260@55nm κάτω από 250 πρέπει να έχει κανονικά...

Δημοσ.

Gainward HD4870 Golden Sample 1GB τότε!!

260€ περίπου... Έχω ήδη δώσει 170€ για την δικιά μου άρα θα δώσω μόνο άλλα 90€ και την πήρα....

Δημοσ.
και η GTX260@55nm κάτω από 250 πρέπει να έχει κανονικά...

Στην Ελλαδα? Πολυ θετικο σε βλεπω στο θεμα με βαση την ιστορια μας σαν χωρα B). Εξαλου οι διαφορες ειναι σχεδον ανυπαρκτες. Ειδικα με τους βετα 9.χ τα πραγματα μαλλον θα ανεβουν για την κοκκινη αρκετα με βαση τα πρωτα τεστακια. Ασε που ειναι και ετοιμη διαθεσιμη, που να περιμενει τωρα για την 260?

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί όχι? είδες πόσο έπεσε η GTX285 σε σχέση με την GTX280?

349 euro την έχει το Multirama...

Δημοσ.

Δεν ξερω μου φενεται υπερβολικο να περιμενεις για μια καρτα εφαμηλων επιδοσεων απο τη στιγμη που εχεις ηδη δυνατοτητα για αγορα μια καρτα στα ιδια λεφτα (+/-) ουτως η αλλως. Να μου πεις οτι θα ειχαμε καρτες νεας γενιας να πω ναι να περιμενει αλλα δεν παιζει κατι τετιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

εμένα δεν μου φαίνεται υπερβολικό, έπεσε στα 55nm φυσικό ήταν να μειωθεί και η τιμή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...