Προς το περιεχόμενο

ΣΥΝΘΕΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

koalas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εφεραν εναν intel core i7-920 δωρο.Με βαλαν σε μπελαδες θελω μητρικη καρτα γραφικων,μνημες.Βλεπω οι τιμες ειναι στα υψη για τα συγκεκριμενα.Με 450 ευρω θα βρω κατι αξιολογο η να περιμενω να πεσουν οι τιμες

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός...Νομίζω με αυτά θα είσαι κομπλέ

Μητρική

Μνήμες

Edit...

Δεν είδα οτι θες και κάρτα γραφικών και σου έβαλα κατά τη γνώμη μου κάποια πολύ καλά κομμάτια σε μητρική+μνήμες.

Θα ξανακοιτάξω αύριο επειδή πρέπει να φύγω τώρα...

Δημοσ.

Γενναιόδωρη κίνηση αλλά λίγο fail σαν δώρο μιας και σε βάζει σε υπερβολικά έξοδα.

Για μια μητρική θες ~230-250€, για 3x1GB DDR3 RAM ~100€, για μια καλή κάρτα γραφικών ~130-150€.

Δε γνωρίζω πόσο σύντομα θα πέσουν οι τιμές σ αυτήν την πλατφόρμα μιας και οι home users δεν είναι το target group τους.

Δημοσ.
Χωρίς να είμαι ειδικός...Νομίζω με αυτά θα είσαι κομπλέ

Μητρική

Μνήμες

Edit...

Δεν είδα οτι θες και κάρτα γραφικών και σου έβαλα κατά τη γνώμη μου κάποια πολύ καλά κομμάτια σε μητρική+μνήμες.

Θα ξανακοιτάξω αύριο επειδή πρέπει να φύγω τώρα...

μνημες ddr2....?

Δημοσ.
εννοεί ότι ο φίλος giorgos147 πρότεινε ddr2 αντί για triple ddr3 :P

Shame on me τότε και sorry για την παρεξήγηση.

Δεν περίμενα να κάνει τέτοιο λάθος μετά τα εντατικά μαθήματα (:P) και πρόσεξα μόνο την τιμή απ τις μνήμες.

Δημοσ.
Shame on me τότε και sorry για την παρεξήγηση.

Δεν περίμενα να κάνει τέτοιο λάθος μετά τα εντατικά μαθήματα (:P) και πρόσεξα μόνο την τιμή απ τις μνήμες.

ίσος να πόσταρε μόλις είχε ξυπνήσει :P

επί του θέματος

καλύτερα να τον πουλήσεις...

τώρα αν ντε και καλά θες να φτιάξεις ένα σύστημα i7 περίμενε 1-2 μήνες ακόμα να έρθουν η τιμές στα ισα.

edit:τώρα είδα την ώρα...mmm μάλλον θα ήταν κουρασμένος..:P

Δημοσ.
εννοεί ότι ο φίλος giorgos147 πρότεινε ddr2 αντί για triple ddr3 :P

ναι αλλα ο i7 που θα μπει?εννοει αφου τον πουλησει?δεν καταλαβα..

Δημοσ.
Και σε ποια μητρική θα κουμπώσει μνήμες DDR2 και τον i7;

μνημες ddr2....?

Ουπς!!!!Συγγνώμη παιδιά!!Δεν είδα οτι είναι ddr2...Πραγματικά συγγνώμη :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...