Chris_85 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Που να ειχες και νοκια...ολες ιδιες ειναι. Εδω ενα λινκ που ισως ενδιαφερει μερικους http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=101 -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 03 : 04 : 50----- Παντως αν σου σβηνει και το καινουριο, επεστρεψε το και παρε πιστωση απο το πλαισιο (εντος 20 ημερων)
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Είναι καινούριο επειδή μου το αντικατέστησαν από τη SE, όχι επειδή το αγόρασα τώρα... -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 08 : 29 : 27----- Δέχθηκα τηλέφωνο απο το plaisio. Από βδομάδα θα πιστωθεί η τιμή του τηλεφώνου και θα πάρω κάποια άλλη συσκευή. Επιτέλους. Τέλος καλό όλα καλά. Το πρόβλημα είναι ότι από τις 10 Νοεμβρίου 2008 (όταν πρωτοάφησα το κινητό στο plaisio) ασχολούμαι με αυτό το θέμα, και την άλλη βδομάδα έχουμε Φεβρουάριο .Οπότε κάντε την αφαίρεση... Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι πιο τυχερός, και οι επιχειρήσεις πιο κοντά στους πελάτες. Αν ξαναπιάσω SE κινητό, να μου κοπεί το χέρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.