Theos_Gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια,πηρα σημερα το συγκεριμενο ρουτερ,ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.θα ηθελα καποιος που γνωριζει πως ανοιγουμε διαφορα ports.ενω παω portforward και βαζω το πορτ που θελω δοκιμαζω μετα στο μτορρεντ αλλα δειχνει οτι ειναι κλειστο το port.αν γνωριζει καποιος...ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 σου εχω απαντησει στο αλλο θεμα που εχεις γραψει.κατι σε firewall πρεπει να σε κοβει αμα δνε εχεις γραψει και λαθος.και δοκιμασε και με το test port του emule.
Theos_Gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 δωσε μου ΄λινκ που απαντησεσ γτ δεν το βρισκω..
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=294572 στην ουσια αυτο που εγραψα πιο πανω σου εγραψα και εκει.
Theos_Gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 και με firewall κλειστο παλι τα ιδια..ποτε δεν αντιμετωπιζα προβλημα με τα ports σε zyxel ειδικα...αλλα και χωρις το port open παλι "κατεβαζει το Utorrent με full ταχυτητα...αν εχεις καμια ιδεα τι αλλο μπορει να φταει πες το μου σε παρακαλω...
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 τι ip εχει το μηχανημα και να δουνμε τα rules.αν εχεις οτενετ σου ειθπα πιο πανω τι κανεις πρωτα.δοκιμασε με τετραψηφια ports.kane allo test για να δεις αν ειναι ανοιχτα οχι τοθ mtorrent
Theos_Gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ναι το connex εχω.το ip του ρουτερ ειναι το 192.168.1.1 μπορεις να μου πεις πως θα τεσταρο καποια port?
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 εγω τα τεσταρα με το emule.βαζεις πορτ μεσα και αποκατω εχει test ports
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.